Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29u olsa hemen yeni salon buldum reformer icin. Ama 29unda bire bir ders var
Umarim orasi hosuma giderde orada devam ederim.
Bende reformer dersleri veren bir salon buldum ama önce eşim gidecek salona vücut geliştirme için. Bir aylık yazılacak. Bende belki ondan sonra yazılırım. Reformer yapasım çok var bütün kemiklerimi çıkarıp tekrar yerine taksinlar29u olsa hemen yeni salon buldum reformer icin. Ama 29unda bire bir ders var
Umarim orasi hosuma giderde orada devam ederim.
Deneme dersi evet.deneme dersi mi yapacaksin?
onceden yaptin mi reformer?
kac dakika ve haftada kac kez gideceksin eger begenirsen?
Cok
gecmis olsun
kizlar bana destek olun,
40 saatlik orucuma basladim,
yarin 12 de bitiricem
sizler hedefe varmak icin bu hafta neler yapiyorsunuz bakalim,
herkesin hedefi belli dimi ?
Kızlar hepinize günaydın sabaha kadar neredeyse hiç uyumadım kolum çok ağrıyor ve kendimi iyi hissetmiyorum mide bulantısı falan da yaptı bende, çok iyi değilim sizin anlayacağınız, ama dün sporumu falan yaptım çünkü eşim ara verme dedi. onda birinci de hiç etki etmemişti ikinci de hasta olmuştu şimdi daha da korkmaya başladım ikinciden ve ikinciyi Ekim 3 randevu verdiler.
Bugünkü planım, alt beden çalışacağım kolumu kaldıramıyorum dolayısıyla steps yaparım sonra en az 10.000 adım tamamlarım bir de streching yaparım çünkü o iyi geliyor bana. İp atlayacaktım ama kolumu kaldıramıyorum
Iste simdi seytanin bacagini kirdin
Diyetisyene gittim de geldim onun tartısı da geçen haftaya göre 1.8 kg kaybım olmuş. 800 gram yağdan 1 kgsi ödem. Yeni bir liste vermiş şimdi ama 1 ödül hakkı verdi bu akşam yiyeceğim tatlı.Hadi hayirli olsun canim ilk haftadan boyle başladıysa devami super olucak
Merhaba ama keki yemek yok dimiOglusu okula biraktik ,kekini firina koyup geldik.
Simdi temizlik zamanı nkurallari.okugcam yazmistim ama kural koymadiniz anladigim kadariylatarti gunumuz net cumartesi mi oldu kafamda deli sorular
Ablacım çoook geçmiş olsun sana ne zaman istersen gel burası senin takımın ya da topiğin artıkNe ele avuca sığmaz gurmelersiniz yahu. İki gün uzak duruyoruz, sayfa kapatıp sayfa açıyorsunuz. Hadi bakalım hayırlı olsun.
Kizlar ben keyfim olmadığı için mi bilmiyorum, sürekli yediklerimi takip etmekten sıkıldım. Zaten bir günün diğerinden pek bir farkı yok, sistem iyice oturdu. Bir tane fazla meyve yesem, mide hemen "hoop dedik" diye sinyali veriyor.
Bir süre paylaşım yapmayayım diyorduum kiii, sizlerin sürprizi karşıladı.
Kendimde en ufak bir gevşeme hissedersem yine başınıza tebelles olurum.
Arada gelir, kitabın ortasından muhabbete de dalarım, olur mu?
Ayy ne kadan da güzel bir ev. Afiyet olsunGünaydınlar herkese. Nobetten çıktım eve geldim duş aldım kahvaltı ettim kahve içiyorum şimdi.
Eki Görüntüle 2915385
Eki Görüntüle 2915387
Kilom cumayla aynı 71.8
Çok geçmiş olsun.Kızlar hepinize günaydın sabaha kadar neredeyse hiç uyumadım kolum çok ağrıyor ve kendimi iyi hissetmiyorum mide bulantısı falan da yaptı bende, çok iyi değilim sizin anlayacağınız, ama dün sporumu falan yaptım çünkü eşim ara verme dedi. onda birinci de hiç etki etmemişti ikinci de hasta olmuştu şimdi daha da korkmaya başladım ikinciden ve ikinciyi Ekim 3 randevu verdiler.
Cok sevindim Vera kuzusu. Odulun de afiyet olsunDiyetisyene gittim de geldim onun tartısı da geçen haftaya göre 1.8 kg kaybım olmuş. 800 gram yağdan 1 kgsi ödem. Yeni bir liste vermiş şimdi ama 1 ödül hakkı verdi bu akşam yiyeceğim tatlı.
Merhaba ama keki yemek yok dimi
Kurallar şöyle her akşam bildirim yapmak menü yorumlamak aynen devam kilo bildirimi çarşamba kontrol tartısı cumartesi normal bildirim olacak şekilde.
Ablacım çoook geçmiş olsun sana ne zaman istersen gel burası senin takımın ya da topiğin artık
Ayy ne kadan da güzel bir ev. Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun.
Ben koşuyom yavruKizlar nerdesiniz yahu. Takimda ki halinizden daha sessizsiniz
Ben Omad yaptim bugun. Bol su iciyorum. Aksam yemegini hazirlayip bir kupa yesilcay yapip ardindan resistance band ile egzersiz yapacagim. Kardio da bir 15dk bisiklet de isinirim.
Adimlarim 12bin olmus. Sabah yürüyüs disinda saga sola kostur,ev temizle derken iyi bence
Kiz naptinEki Görüntüle 2915009
SAĞLIKLI YAŞAM GURMELERİ BİRLİKTE ZAYIFLIYOR
Her gün düzenli menü paylaşımı yapmanız gerekmektedir. Spor bildiri mi varsa aynı post içinde eklenmeli.
3 gün üst üste sağlıksız besin tüketenler topicten çıkarılmaktadır.
Her cumartesi sabah tartı bildirimini fotoğraflı şekilde yapmanız gerekmektedir.
Topiğe yeni katılacak olanlar yaş, kilo ve hedef belirterek katılabilir.
BİRLİKTE GÜZEL KİLOLAR VERME DİLEĞİYLE
DARALMA TABLOSU
Bilmiyorum ki telden eski konuyu copy paste yaptım işte de aşırı yoğundum düzeltemedimKiz naptin
Sadece fikir veriyorum
Carsamba kontrol tartisi bildirim yapanlari alirdim ben tabloya
Ve o gunden itibaren menu bildirim yapmayanlara :nanik:
Nohut salatası var 3 gün öğle yemeğinde ve kahvaltıda 4 gün süt meyve yulaf var. Detoks çayım bu hafta yok onun yerine 1 kupa kiraz sapı ve 1 kupa yeşil çay var.Cok sevindim Vera kuzusu. Odulun de afiyet olsun
Yeni liste de farkli neler var
Hellö canım kendimi mezun ettim sanıp ben de cumadan memlekete geldim yiyip içip geziyorumKizlar nerdesiniz yahu. Takimda ki halinizden daha sessizsiniz
Ben Omad yaptim bugun. Bol su iciyorum. Aksam yemegini hazirlayip bir kupa yesilcay yapip ardindan resistance band ile egzersiz yapacagim. Kardio da bir 15dk bisiklet de isinirim.
Adimlarim 12bin olmus. Sabah yürüyüs disinda saga sola kostur,ev temizle derken iyi bence
Herifin de mi akşamı taratorla kapatıyorBende yemek hazırlığına girişmiştim. Kabak tarator yaptım kendime. Bu sıra evde kabak bol habire yiyorum. Regl de geldi sayılır. İlk doz aşıdan sonra değişiklik yok reglde gününde geldi Alys