2 jillian bir arada zor olur zaten. 20day shred basli baslina bir program icinde bölgeseli de var kardio da. Ancak bir ayda biraz daha kilo vereyim, yag yakayim diyorsan kardio yapacaksin. Bu 2 mil leslie olur, kosu olur, yürüyüs olur. Hani kardio cesidi yapabileceksen. Evde yapacaksan leslie öneririm. Leslie nin hangi videosu oldugu önemli degil 4 mil varsa 4 mili bitirmek zorunda degilsin. 2 mil yapip sonunda esneme hareketleri yaparsin. Leslie de karnina iyi gelecekstir cünkü artik bilinen gercek karni eritmek icin kardio+bölgesel+beslenme ücü bir arada gitmeli. Leslie güzel bir yag yakma programi.
sevgili proaktif, hoşgeldiniz. bahsettiğin gibi, spor yapmak dıştan fiziği daraltırken içten insanın ruhunu genişletiyor. insan bunu birebir yaşayınca spor yapmayı seviyor. bahsettiğiniz egzersiz aletlerinin bazısından benim evimde de duruyor ama nedense hep sıkılarak yaptığım için devam edemedim, tibet yogasını, leslie yi sevdim ve yaşantımın parçası haline getirmeye çalışıyorum. tekrar hoşgeldin
Kardio ölye bir sey ki asiriya kacinca kas erimesi yapabiliyor eksik olunca kilo aliniyor.
Deryacim, bu konuda bir az daha bilgi verir misin? Bu soyledigini hic duymamistim. (Haftanin 6 gunu 1 saatlik kardio yapiyorum)
Tabii canim internette de bu konuda bilgiler bulabilirsin. 1 saat yag yakimi icin ideal ancak vücut 1 saatten sonra stres hormonu olan kortizolü salgiliyor ki bunu daha önce de yazmistik burada. Ayrica artik yagdan degil ihtiyaci olan enerjiyi protein ve kastan almaya basliyor ki bu da bize faydadan cok zarar verixor. Yani , önceleri bu hatayi ben de yaptim, 5 mil leslie yaptim daha hizli kilo vereyim diye aksym bir 3 mil daha yaptim olayi hatali. Spor ile fit ve saglikli kalmak uzun soluklu bir kosu. Bunu unutmazsak hayat boyu spor yapabiliriz. Ancak ne yazik ki cogumuz cabucak forma gireyim bir daha yaomayayim diye düsünüyor. Ya da su kadar zamanim kaldi en hizli nasil veririm diye.
Birde ek yapmak istiyorum çok ağır yapılan ,vücudu fazlaca yoran kan revan içinde kalınan sporlarda vücudu yaşlandırıp ,eklemlere zarar veriyor tv'ye konuk olan birçok fitneess eğitmeni ve diyetisyenler bunu özellikle vurguluyor
bütün diyetisyenlerin ortak fikri en ideal, en ucuz spor yürüyüş. ömür boyu, yaşlanınca bile yapabilirsiniz....
gençken ağır spor yapabiliriz ama yaşlanınca bu gücü bulamayacağız. işte o zaman ağır sporun geri dönüşü de ağır oluyor...
Bugün itibariyle leslie başlıyorum aslında ben aman aman kilolu değilim yani boyum 1.61 kilom 51 ama benm bacaklarım çok gevşek yağ tulumu gibi resmen leslie yapsam bu gevşeklik gider mi acaba bilginiz var mı?