- 16 Temmuz 2014
- 413
- 772
benim şahsi görüşüm; hergün düzenli bilinçli egzersiz yapanların, bu tür takviyeler alması gerek.
internette çok okuyorum. son günlerde instagrama bulaştım. hesabım yok ama milletin fotoğraflarına, ve yorumlara bakmak çok keyifli. çok bilinçli insanlar var. personel trainer, milli sporcumuz, spor akademisinde okuyan, diyetisyenlik bölümünde okuyan.
izlenimime gore, kilo almak istemeyenler yediğine içtiğine çok dikkt ederken; gıdalardan almadığı vitamin, mineral, demir ,omega vb. ilaçlarla alarak vücudu mutlaka destekliyor.l carnitin kullanımı çok yaygın...
bu egzersiz temposuna, bu takviyeler olmadan hiç bir vücut dayanamıyor demekki..
bunlar benim şahsi görüşüm tabiki, kimseyi yönlendirmek istemem ama bende hergün düzenli belli bir seviyede egzersiz yapsam destek kullanırdım. gıdalardan alınca vitamin vs. yanında birsürü kalori almış oluyoruz çünkü.
hergün yarım saat yaptığım esneme amaçlı pilates hareketlerinde bile bütün gün yorgun hissediyorum. özellikle kollarım çok güçsüz... Ağır spor yapsam hasta olabilirim demekki...
ben shered bitirdim.Aramızda jullian yapıpı bitirmiş arkadaşlar var mı peki
Aynen, ev işler, çocuklar darken enerjisi bitiyor insanın. ben şimdi tatildeyim rahat rahat yapıyorum, 1 eylül de işe başlayınca, yeni bir düzen kurmam gerekecek.Tibetleri saba evden çıkmadan yaparım. lessle muhtemelen, gece dizi izlerken yapar, sonrada yatarım. Önceki kışlar öyle geçmişti...Haklisin canim cok yorucu oluyor, bizim tek isimiz de spor degil ki cocuklarimiz, islerimiz var... Hepsine birden hal kalmiyor normal zaten hergün hesaplayip yiyemezsin ki bütün vitaminleri. Ama carnitinden ben pek fayda görmedim. Magnezyum ondan cok enerji verdi.
rica ederiz aramıza hoş geldinkızlar ortalama 40 gündür falan leslie ile çalışıyorum
çok sevdim,
eğlenceli ve faydalı buldum
başladığımda 63 kiloydum, şu andaa 59..hedef 58 (boy 1.68) ancak sağlık için devam edicem..
bu konuda görüp araştırmış ve başlamıştım,
teşekkür borç oldu size,
bu deneyimi hayatıma kattığınız için hepinize sonsuz teşekkürler...
kızlar ortalama 40 gündür falan leslie ile çalışıyorum
çok sevdim,
eğlenceli ve faydalı buldum
başladığımda 63 kiloydum, şu andaa 59..hedef 58 (boy 1.68) ancak sağlık için devam edicem..
bu konuda görüp araştırmış ve başlamıştım,
teşekkür borç oldu size,
bu deneyimi hayatıma kattığınız için hepinize sonsuz teşekkürler...
leslie red mile-ısıma,tummy tuck ve bum bum ,leslie blue mile kardiyo yapıldı
Start it up-ın 3.sünü yapamadım, kaslarım ağrıyor, oturup kalkamıyorum. Devam mı etsem yoksa 1 günlük ara mı versem düşünüp durdum sabah kalktığımdan beri.
Ara verdim ben de ama koşu bandında 5.4 hızla tempolu yürüdüm 1 saat.
Kızlar kaslar böyle ağrıdığında ara mı vermek iyi, yoksa ağrının üstüne gidip durmadan devam etmek mi?
canım ağrıların geçmedi değil mi ?olsun önce sağlık sonra yaparsın? kızlar bu hafta sonu 1 hafta boyunca şehirdışında olacağım maalesef yapamayacağım ne güzel gidiyordu 2 dir 1 hafta brazile ara veriyorum inşallah sorun olmaz ?tatilde tibetlerimi yapsam bana yeter 15.tekrardayım2 gündür hiçbirşey yapamadım. Ne güzel yapıyorsunuz.Bugün de yapamam.
Rapor:
Slim in 6 - Start it up (2/12)
Bu program ne işe yarıyor canım ? zayıflama mı sıkılaşma mı ? karın mı ? yani ne için
O zaman bu program harika birşeyHem zayıflama hem sıkılaşma. Yabancı forumları da okuyorum, Debbie'nin söylediklerinden de çıkardığım sonuç hem büyük oranda kardio, hem de sıkılaştırıyor.
Bu programı seneler önce denedim, daha 6 haftaya tamamlamadan 1 ay içinde 10 kilo vermiştim ve en güzel yani 2 katı vermiş gibi görünüyordum, daha sıkıyfım daha küçük görünüyordum : )
Hem zayıflama hem sıkılaşma. Yabancı forumları da okuyorum, Debbie'nin söylediklerinden de çıkardığım sonuç hem büyük oranda kardio, hem de sıkılaştırıyor.
Bu programı seneler önce denedim, daha 6 haftaya tamamlamadan 1 ay içinde 10 kilo vermiştim ve en güzel yani 2 katı vermiş gibi görünüyordum, daha sıkıyfım daha küçük görünüyordum : )
Tibetleri yaparsan, sorun olmaz. Zaten çok uzun bir süre değil. Ben bugün karın pilates hareketleri yaptım, ayağı zorlamadan.canım ağrıların geçmedi değil mi ?olsun önce sağlık sonra yaparsın? kızlar bu hafta sonu 1 hafta boyunca şehirdışında olacağım maalesef yapamayacağım ne güzel gidiyordu 2 dir 1 hafta brazile ara veriyorum inşallah sorun olmaz ?tatilde tibetlerimi yapsam bana yeter 15.tekrardayım