Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Haklisin canim cok yorucu oluyor, bizim tek isimiz de spor degil ki cocuklarimiz, islerimiz var... Hepsine birden hal kalmiyor normal zaten hergün hesaplayip yiyemezsin ki bütün vitaminleri. Ama carnitinden ben pek fayda görmedim. Magnezyum ondan cok enerji verdi.

Aramızda jullian yapıpı bitirmiş arkadaşlar var mı peki
ben shered bitirdim.
çok güzel kaslanmıştım. bir ara yine 30 gün yapmayı düşünüyorum. karnımda, bacaklarımi basenim bayağı toprlanmıştı.
Ama yaptıktan sonar yorgunluktan ölüyordum. zorunlu işlerimi yapıp hemen uzanmak istiyordum.oldukça ağır yani.
kilo vermek için değil, kas yoğunluğunu arttırmak için yapılmalı.

Aynen, ev işler, çocuklar darken enerjisi bitiyor insanın. ben şimdi tatildeyim rahat rahat yapıyorum, 1 eylül de işe başlayınca, yeni bir düzen kurmam gerekecek.Tibetleri saba evden çıkmadan yaparım. lessle muhtemelen, gece dizi izlerken yapar, sonrada yatarım. Önceki kışlar öyle geçmişti...

kızlar ortalama 40 gündür falan leslie ile çalışıyorum
çok sevdim,
eğlenceli ve faydalı buldum
başladığımda 63 kiloydum, şu andaa 59..hedef 58 (boy 1.68) ancak sağlık için devam edicem..

bu konuda görüp araştırmış ve başlamıştım,
teşekkür borç oldu size,
bu deneyimi hayatıma kattığınız için hepinize sonsuz teşekkürler...

rica ederiz aramıza hoş geldin

Hosgeldin canim aramiza katilanlar bizi mutlu ediyor.

2 gündür hiçbirşey yapamadım. Ne güzel yapıyorsunuz. Bugün de yapamam.

Start it up-ın 3.sünü yapamadım, kaslarım ağrıyor, oturup kalkamıyorum. Devam mı etsem yoksa 1 günlük ara mı versem düşünüp durdum sabah kalktığımdan beri.

Ara verdim ben de ama koşu bandında 5.4 hızla tempolu yürüdüm 1 saat.

Kızlar kaslar böyle ağrıdığında ara mı vermek iyi, yoksa ağrının üstüne gidip durmadan devam etmek mi?

Ağrıyan Bir Kası Çalıştırmalı mıyız ?
Çalıştırmamak daha doğrudur. Bacak çalıştırırsanız ve bacaklarınız "Squat" hareketinden dolayı ağrıyorsa ve o gün "Göğüs" çalışmanız varsa sorun yoktur. Fakat bacak çalışmanız varsa ve bacak kaslarınız son bacak çalışmasından sonra halâ ağrıyorsa, en az bir gün daha dinlenmelisiniz. Çünkü kaslarınız dinlenirken gelişir ve yenilenir.
Alıntıdır

1 günlük ara verebilirsin.

2 gündür hiçbirşey yapamadım. Ne güzel yapıyorsunuz. Bugün de yapamam.
canım ağrıların geçmedi değil mi ?olsun önce sağlık sonra yaparsın? kızlar bu hafta sonu 1 hafta boyunca şehirdışında olacağım maalesef yapamayacağım ne güzel gidiyordu 2 dir 1 hafta brazile ara veriyorum inşallah sorun olmaz ?tatilde tibetlerimi yapsam bana yeter 15.tekrardayım

Bu program ne işe yarıyor canım ? zayıflama mı sıkılaşma mı ? karın mı ? yani ne için

Hem zayıflama hem sıkılaşma. Yabancı forumları da okuyorum, Debbie'nin söylediklerinden de çıkardığım sonuç hem büyük oranda kardio, hem de sıkılaştırıyor.
Bu programı seneler önce denedim, daha 6 haftaya tamamlamadan 1 ay içinde 10 kilo vermiştim ve en güzel yani 2 katı vermiş gibi görünüyordum, daha sıkıyfım daha küçük görünüyordum : )

O zaman bu program harika birşey senide tebrik ediyorumHarikasınn
Bu program nasıl yapılıyor peki ? çeşit çeşit şeyle rokudum. İlk hafta hep start up 2.hafta rump up mı ? lütfen anlatır mısın ?
Bacaklarımı ve kollarımı inceltmem lazımm

Canim biliyorsun bu basligin ilk kurali görsel paylasim yapilmamasi. Lütfen görsel paylasimi özelden yapin.

Tibetleri yaparsan, sorun olmaz. Zaten çok uzun bir süre değil. Ben bugün karın pilates hareketleri yaptım, ayağı zorlamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…