Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Gerçekten de sporu sadece dış görüntü beklentisi ile sınırlamamak gerekiyor. Ruhumuza, iç organlarımıza, bakış açımıza iyi geliyor. Keşke çocukluğumuzda bu bilinci alabilseydik.

Spor sonrası hissettiğim dinginlik duygusunu seviyorum. Devam ederim diye düşünüyorum ama büyük konuşmamak lazım. İşim nedeniyle çoğu zaman sabaha karşı şehir dışına çıkıp, akşam çok geç saatlerde döndüğüm oluyor. Böyle günlerde spor yapabilmek zor olsa da diğer günlerle dengeye oturturum.

Herhangi bir beklenti olmadan, spor sonrası hissettiğim duyguyu sevdiğim ve iyi geldiği için yapmaya devam ettiğimden bundan sonra, -gerçekten önemli bir neden olmadıkça-, ıvır-zıvır bahanelerin engel olacağını pek sanmıyorum. Şimdi yazarken farkettim, bu kadar düzenli spor yapmaya başladığımdan beri, eskiden yaşadığım çikolata yeme isteğini artık yaşamıyorum.

Ben tam bir cikolata canavariydim. Ani bir kararla bitter cikolataya basladim. Simdi bir parca yiyeyim diyorum onu bile bölüyorum.

Ben tam bir cikolata canavariydim. Ani bir kararla bitter cikolataya basladim. Simdi bir parca yiyeyim diyorum onu bile bölüyorum.

Ben de bitter çikolataya geçiş yaptım ama bu karardaki en büyük etken, diğer çikolataların çok fazla işlenmiş gıda ürünü olmasından kaynaklanıyor. "Bu kadar işlenmiş gıdayla zehirleniyoruz" diyerek çikolatayı bıraktım. Şimdi pek aklıma gelmiyor ama aklıma gelir, çok canım isterse en az %70 kakaolu olanı tercih ediyorum. Hatta bir ara evde çiğ badem ile yaptığım badem sütüne organik kakao karıştırıp, ev yapımı çikolata yapmayı düşündüm ama hiçbir yerde organik kakao bulamayınca, tercihimi bitterden yana kullandım.

30 day shred(6/30) + Leslie 4 fast miles

Sanırım Leslie bırakıcam çok uzun geliyo inanılmaz sıkılıyorum onun yerine haftada 2-3 gün Leslie kalan günler de bacak için Mari düşünüyorum 18-20 dklık bir videosu vardı sanırım...

30 day shred(6/30) + Leslie 4 fast miles

Sanırım Leslie bırakıcam çok uzun geliyo inanılmaz sıkılıyorum onun yerine haftada 2-3 gün Leslie kalan günler de bacak için Mari düşünüyorum 18-20 dklık bir videosu vardı sanırım...

30 day in üstüne 4 mil leslie cok fazla snairim bunu daha önce de yazmistim. 1 saatin üstünde spor yaptigimizda vücut stres hormonu kortizolü salgilamaya basliyor ve kendimize faydadan cok zarar veriyoruz. 30 day ile baska bir sey yapilacaksa yarim saati gecmemesi lazim. 30 day + 2 mil leslie gibi.

Günün özeti: Callan + Leslie (Color miles-Isınma + Yellow mile + Burn)
sevgili proaktif, hoşgeldiniz. bahsettiğin gibi, spor yapmak dıştan fiziği daraltırken içten insanın ruhunu genişletiyor. insan bunu birebir yaşayınca spor yapmayı seviyor. bahsettiğiniz egzersiz aletlerinin bazısından benim evimde de duruyor ama nedense hep sıkılarak yaptığım için devam edemedim, tibet yogasını, leslie yi sevdim ve yaşantımın parçası haline getirmeye çalışıyorum. tekrar hoşgeldin

taşınma durumum olduğu için ev kalabalık. odama çekilip yapamıyorum.
iki gündür yapamadım nitekim. sanırım salı günü, kaldığım yerden devam edicem. tibet yogasını da yapamıyorum:KK43:
özledim buraya şunu yaptım diye mesaj göndermeyi.

Merhaba bacakları sıkılaştırmak için leslie nin hangi programını yapmam gerekir ?
Walk Slim: 4 Fast Miles Bu olur mu mesela ?

Merhaba bacakları sıkılaştırmak için leslie nin hangi programını yapmam gerekir ?
Walk Slim: 4 Fast Miles Bu olur mu mesela ?

Leslie nin videolari tüm vücuda yöneliktir, ancak firm videosu mesela yine tüm vücut ama sikilasmaya yönelik bölgeseller, 5 mega miles yine bantlarla yapilan bölgesel hareketler. Degistire degistire yapabilirsiniz.

Bu sabah yine 2 saat bahcede calistim. Az önce de 11. call vw 50 ip atladim. 50 ipten ne olur demeyin cok zor geliyor bana ip atlama isi. Cok antremansizim öyle 1000 filan atlamam icin biraz calismam gerekecek.

30 day in üstüne 4 mil leslie cok fazla snairim bunu daha önce de yazmistim. 1 saatin üstünde spor yaptigimizda vücut stres hormonu kortizolü salgilamaya basliyor ve kendimize faydadan cok zarar veriyoruz. 30 day ile baska bir sey yapilacaksa yarim saati gecmemesi lazim. 30 day + 2 mil leslie gibi.

Valla haklıymışsınız ilk günlerin gazı ve motivasyonu ile yapabiliyordum ama artık 0 45 dk o kadar gözümde büyüyor ki şimdi 30 day shred(7/30) ardından Mari Winsor Buns & Thighs (1/30) yspıyorum hem yorulmuyorum hem de basen ve kalçam vücuduma göre daha geniş olduğu için daha faydalı olacağını düşündüm.

Valla haklıymışsınız ilk günlerin gazı ve motivasyonu ile yapabiliyordum ama artık 0 45 dk o kadar gözümde büyüyor ki şimdi 30 day shred(7/30) ardından Mari Winsor Buns & Thighs (1/30) yspıyorum hem yorulmuyorum hem de basen ve kalçam vücuduma göre daha geniş olduğu için daha faydalı olacağını düşündüm.

Bak canim tabii sonucta hangi sporu yapacagina sen kendin karar vereceksin düzeltiyorum diye yanlis anlama lütfen. Ama bu verdigin programda kardio pek yok. Jillianin icinde biraz var ama haftaya bölünce biraz daha fazla kardioya ihtiyacimiz var. Kardio ölye bir sey ki asiriya kacinca kas erimesi yapabiliyor eksik olunca kilo aliniyor. Yani azi karar cogu zarar. 30dk - 1 saat arasi haftanin birkac günü kardio cok faxdali. Sen bölgesel de yapiyorsan mesela kilo vermek icin 4-6 gün arasi, kilonu korumak icin 3-4 gün arasi haftada en ideali.

Uzun zamandır spora ara verdim şöyle kocaman siz diyin ayı ben diyim başka şeyler tuhaf birşey oldum. Bu hafta şehir dışında olacağım. Dönünce başlayacağım inşallah
Deryacım jillian yapmayı planlıyorum 30 gün. Olur mu sence 2 aylık aradan sonra

Uzun zamandır spora ara verdim şöyle kocaman siz diyin ayı ben diyim başka şeyler tuhaf birşey oldum. Bu hafta şehir dışında olacağım. Dönünce başlayacağım inşallah
Deryacım jillian yapmayı planlıyorum 30 gün. Olur mu sence 2 aylık aradan sonra

Sevgili Papatya ben ara verince birkac gün hafif kardio ile dönüyorum kondisyonum yeniden artsin diye. Istersen birkac gün hafif leslie veya yürüyüs yap sonra jilliana gecersin.

Bak canim tabii sonucta hangi sporu yapacagina sen kendin karar vereceksin düzeltiyorum diye yanlis anlama lütfen. Ama bu verdigin programda kardio pek yok. Jillianin icinde biraz var ama haftaya bölünce biraz daha fazla kardioya ihtiyacimiz var. Kardio ölye bir sey ki asiriya kacinca kas erimesi yapabiliyor eksik olunca kilo aliniyor. Yani azi karar cogu zarar. 30dk - 1 saat arasi haftanin birkac günü kardio cok faxdali. Sen bölgesel de yapiyorsan mesela kilo vermek icin 4-6 gün arasi, kilonu korumak icin 3-4 gün arasi haftada en ideali.

Açıkcası ilk kez bu tür egzersizler yaptığım için hiçbir fikrim yok siz nasıl bir program önerirsiniz peki?Onu dikkate alayım çünkü 1 ay gibi bir sürede elimden geldiğince çok şey yapmak istiyorum çünkü okul açıldığında her şeye bu kadar vakit ayıramayacağım.
Önerinizi bekliyorum merakla. =)

Açıkcası ilk kez bu tür egzersizler yaptığım için hiçbir fikrim yok siz nasıl bir program önerirsiniz peki?Onu dikkate alayım çünkü 1 ay gibi bir sürede elimden geldiğince çok şey yapmak istiyorum çünkü okul açıldığında her şeye bu kadar vakit ayıramayacağım.
Önerinizi bekliyorum merakla. =)

1 ay icinde mucize bekleme ama düzenli spor yaparsan oldukca toparlanirsin. Önce amacini belirlemelisin kilo vermek mi, sikilasmak mi ikisi birden mi? Jillian iyi bir program 30day kilo vermeye yönelik bir program. Tek basina da yapabilirsin yanina kisa süreli kardio da ekleyebilirsin. Ama bölgeselleri oldukca agir oldugu icin yanina ilave bir bölgesel fazla gelecektir. Sonucta kaslar dinlenme döneminde gelisir.

1 ay icinde mucize bekleme ama düzenli spor yaparsan oldukca toparlanirsin. Önce amacini belirlemelisin kilo vermek mi, sikilasmak mi ikisi birden mi? Jillian iyi bir program 30day kilo vermeye yönelik bir program. Tek basina da yapabilirsin yanina kisa süreli kardio da ekleyebilirsin. Ama bölgeselleri oldukca agir oldugu icin yanina ilave bir bölgesel fazla gelecektir. Sonucta kaslar dinlenme döneminde gelisir.

Hem sıkılaşıp hem kilo vermek niyetiyle başladım.Zaten kendim bir diyet uyguluyorum ama okul açılana da kadar vücudum biraz toparlansa süper olur.Yanına kısa süreli bir kardio olarak ne önerirsiniz peki?Jillian bölgeseline baktım 56 dk filandı bu basen için olan onu zaten aynı anda ölsem yapamam ben beni aşırı bıktırıp usandırmıyacak fazla uzun süreli olmayan bir şey istiyorum.Özellikle de basen ve kalçamdan şikayetçiyim.Jillian'ın Before&After fotolarına baktığımda da daha çok karında etkili olduğunu gördüm ama ona başladım bir kere bırakmam sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum.

Hem sıkılaşıp hem kilo vermek niyetiyle başladım.Zaten kendim bir diyet uyguluyorum ama okul açılana da kadar vücudum biraz toparlansa süper olur.Yanına kısa süreli bir kardio olarak ne önerirsiniz peki?Jillian bölgeseline baktım 56 dk filandı bu basen için olan onu zaten aynı anda ölsem yapamam ben beni aşırı bıktırıp usandırmıyacak fazla uzun süreli olmayan bir şey istiyorum.Özellikle de basen ve kalçamdan şikayetçiyim.Jillian'ın Before&After fotolarına baktığımda da daha çok karında etkili olduğunu gördüm ama ona başladım bir kere bırakmam sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum.

2 jillian bir arada zor olur zaten. 20day shred basli baslina bir program icinde bölgeseli de var kardio da. Ancak bir ayda biraz daha kilo vereyim, yag yakayim diyorsan kardio yapacaksin. Bu 2 mil leslie olur, kosu olur, yürüyüs olur. Hani kardio cesidi yapabileceksen. Evde yapacaksan leslie öneririm. Leslie nin hangi videosu oldugu önemli degil 4 mil varsa 4 mili bitirmek zorunda degilsin. 2 mil yapip sonunda esneme hareketleri yaparsin. Leslie de karnina iyi gelecekstir cünkü artik bilinen gercek karni eritmek icin kardio+bölgesel+beslenme ücü bir arada gitmeli. Leslie güzel bir yag yakma programi.

X