Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

HANIMLAR MERHABA,

BEN İLK DEFA YAPACAĞIM VE 2. DOĞUMUMDAN SONRA GÖBEĞİM OLDUKÇA KALDI. NEYLE BAŞLAMAMI VE NELER YAPMAMAMI ÖNERİRSİNİZ?

Selam kizlar. Bugun ve yarin mola veriyorum carsamba kaldigim yerden devam.

HANIMLAR MERHABA,

BEN İLK DEFA YAPACAĞIM VE 2. DOĞUMUMDAN SONRA GÖBEĞİM OLDUKÇA KALDI. NEYLE BAŞLAMAMI VE NELER YAPMAMAMI ÖNERİRSİNİZ?
Yeni baslayacaksan disarda yuruyus ve leslie ile baslayabilirsin. You tube da 2 ve 3 mil yuruyusleri var exercise tv nin. Bunlar baslangic asamasi icin.

3 mega miles
karın-kalça pilates
ve tibet yogası yaptım.

pilates yapmayı özlemişim. 2 sene önce 6 ay kadar düzenli olarak yapmıştım çok güzel daralmış sıkılaşmıştım o dönem.
pilates lastiği, topu, çemberi v.s. ile çalışmayı seviyorum. leslie yaparkende lastikle çalışılan bölümler çok keyifli geliyor.

nedense son günlerde şimdi yaparım şimdi yaparım derken akşamı buluyor egzersize başlamam. umarım erkene çekebilirim en kısa zamanda. bu saatte boşuna hızlandırıyorum metabolizmayı.

erken yatıp erkenden uyanmakta vücudu kaliteli dinlendirmekte kilo vermeyi olumlu etkiliyor. 23 / 24 gibi uyuyup sabah namazından sonra uyumamayı alışkanlık haline getirebilmeyi çok istiyorum. sağlıklı ve dinç bir vücut için %40 egzersiz % 30 beslenme %30 uykuyu düzenlemek gerekli.

Pilates yaptığımda ben de sıkılaşmıştım.Maalesef sıcaklarda sporu bırakmamın sonucu iyi olmadı.
Erken kalkmak gerçekten güzel,günü de kazandırıyor insana.Ben şimdilik 8 den aşağı çekemedim kalkış zamanını. 23 de yatmaya özen gösteriyorum.

30 days shred 4/30 + 3 Mile Super Fat Burning

Bir şey soracaağım 3 Mile Super Fat Burning için for ABS diyordu tam olarak ne işe yaradıklarını da bilmeden yapıyorum ama acaba geri 4 fast milesa dönüş yapsam mı diye bir düşündüm.

Ben de artık erken uyanıyorum. Karataydan sonra böyle oldu, nasıl oldu onu da bilmiyorum ama iyi oluyor. Bayramda biraz bozuldu ama yine de çok geç kalkmadım. Geç kalkınca günün yarısı gidiyor.

Kizlaaaar size haberlerim var. Karnim gecen hafta 83tu bugun 81cm. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama mecburen call a devam ediciim.
İnşallah callanetics yaramıştır, bende hiç değişim olmamış göbekte, bıraktım zaten. Sana callan yarıyorsa ilerde yine yaparım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…