Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Herkese merhabalar. Bu konu başlığı altında sağlıklı ve fit olmak ve bunun sürekliliğini sağlamak için yaptığımız egzersizleri paylaşıp bilgi, fikir ve deneyim alışverişinde bulunacağız. Öncelikli olarak açık havada yürüyüş ve evde leslie sansone ile yürüyüş üzerinde durulacaktır.

Leslie Sansone günün her saati, uygun olan her yerde yapabileceğimiz bir egzersiz programını bize sunuyor. Özellikle Amerika'da bir çok resmi kuruluş ve dernek tarafından tavsiye ediliyor ( Amerikan Kalp Derneği, Amerikan Kanser Derneği, Multipl Skleroz Kuruluşları...) Bir çok kamu okulunda ve hastane bazlı zayıflama programlarında uygulanıyor. :KK9:

Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise doktorunuzun bilgisi dahilinde hayatınıza yürüyüşü dahil etmenizin bir çok olumlu yanını gözlemleyeceksiniz. :128:

Bol katılımlı, motive edici ve bilgilendirici bir konu olması dileğiyle :118:

(Not: Video paylaşımı yapılmayacaktır. Buraya video paylaşımı ile ilgili herhangi bir mesaj yazmayın. Lütfen görsel paylaşım ve her türlü isteği görsel paylaşım sayfasından yada özel mesaj yolu ile talep ediniz. :KK28: )
15 dakikada ortalama hizda bir leslie mili yaptigimiza göre 3 saatte 12 mil yürümüs oluyorum leslie hesabiyla. Eh bugüne yeter herhalde.

Sevgili oddk spor garip bir aliskanlik yapiyor insanda. Yaptikca yapasin geliyor. Üstelik saglik ve güzellik olarak faydalarini gözlemledikce insan daha cok hirslaniyor. Herhalde dünyada yapilmasi en kolay ve en ucuz spordur yürümek. Bunun da bahanesi olamaz bence ay yapamiyorum diye. Biraz toparlanayim burda cok yaygin olan nordic walking ile ilgili bir seyler yazacagim forumda bu konuda bir bilgi bulamadim.
Herkese merhabalar. Bu konu başlığı altında sağlıklı ve fit olmak ve bunun sürekliliğini sağlamak için yaptığımız egzersizleri paylaşıp bilgi, fikir ve deneyim alışverişinde bulunacağız. Öncelikli olarak açık havada yürüyüş ve evde leslie sansone ile yürüyüş üzerinde durulacaktır.

Leslie Sansone günün her saati, uygun olan her yerde yapabileceğimiz bir egzersiz programını bize sunuyor. Özellikle Amerika'da bir çok resmi kuruluş ve dernek tarafından tavsiye ediliyor ( Amerikan Kalp Derneği, Amerikan Kanser Derneği, Multipl Skleroz Kuruluşları...) Bir çok kamu okulunda ve hastane bazlı zayıflama programlarında uygulanıyor. :KK9:

Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise doktorunuzun bilgisi dahilinde hayatınıza yürüyüşü dahil etmenizin bir çok olumlu yanını gözlemleyeceksiniz. :128:

Bol katılımlı, motive edici ve bilgilendirici bir konu olması dileğiyle :118:

(Not: Video paylaşımı yapılmayacaktır. Buraya video paylaşımı ile ilgili herhangi bir mesaj yazmayın. Lütfen görsel paylaşım ve her türlü isteği görsel paylaşım sayfasından yada özel mesaj yolu ile talep ediniz. :KK28: )
Merhaba düzenli spor yapmak istiyorum fakat hem isim hemde çalıştığım ilçe spor yapmaya pek müsait degil,tabi biraz da benim bu konudaki ıstikrarsiz tutumum var fakat konuyu görünce dışarıda spor yapmam için uygun ortam olmasa bile evde ve bahçede spor yapabilirim diye düşündüm. konu hakkında detaylı bilgi ve gorsellere sahipseniz bana mesaj atmanızı rica ediyorum

Jillian Michaels 30 days Shred + 4 fast miles

Sıkı bir diyette yaptığımı düşünürsek sanırım ilk günden biraz fazla yüklendim hafif bir mide bulantısı ve halsizlik var. :/

Yanl
Merhaba düzenli spor yapmak istiyorum fakat hem isim hemde çalıştığım ilçe spor yapmaya pek müsait degil,tabi biraz da benim bu konudaki ıstikrarsiz tutumum var fakat konuyu görünce dışarıda spor yapmam için uygun ortam olmasa bile evde ve bahçede spor yapabilirim diye düşündüm. konu hakkında detaylı bilgi ve gorsellere sahipseniz bana mesaj atmanızı rica ediyorum

Yanlis basliktasin canim. Ilj mesaji tekrar okur musun lutfen? Baslikta bu konuya cok onem veriyoruz.

Jillian Michaels 30 days Shred + 4 fast miles

Sıkı bir diyette yaptığımı düşünürsek sanırım ilk günden biraz fazla yüklendim hafif bir mide bulantısı ve halsizlik var. :/

Evet cok yuklenmissin. Bir iki gun sonra vucut sinyal vermeye ve duraklamaya baslayinca uzun vadede bize bir yarari olmuyor bu kadar hirsla calismanin. Ilk zamanlar ben de yaptim bu hatayi ve her defasinda hastalanip ara vermek zorunda kaldim.

Evet cok yuklenmissin. Bir iki gun sonra vucut sinyal vermeye ve duraklamaya baslayinca uzun vadede bize bir yarari olmuyor bu kadar hirsla calismanin. Ilk zamanlar ben de yaptim bu hatayi ve her defasinda hastalanip ara vermek zorunda kaldim.

Peki sizce hangisi ile devam edeyim 30 günde hangisi daha çok sonuç verir?

Peki sizce hangisi ile devam edeyim 30 günde hangisi daha çok sonuç verir?

30 gunde neye ulasmak istedigine bagli. 10kg vermem lazim dersen bir ayda mucize beklemeyeceksin ama sikilasayim diyorsan jillianla devam edip sonra leslie yapabilirsin.

Selam kizlar herkese iyi Pazarlar!!! Bu sabah 6. call, blue miles ve tibetler yapildi. Blue miles color miles larin icinde en cok hiit kardio olani o yüzden vakit darliginda tempolu kisa bir calisma olarak yapilabilir. Aksam vaktim olursa ya disarda yürüyüs ya da yine leslie yapmayi planliyorum.
Simdi gelelim call macerama. Ne tam birakabiliyorum ne tam yapabiliyorum. 6 gün sonucunda size fikrimi söyleyeyim, karnimda bir degisiklik olmadi maalesef. En istedigimiz yer düzelmez zaten. Ancak bacaklarimda sikilasma oluyor , ic bacagimda da gerginlik olustu o yönden devam edebilirim. Esnemeleri de yapiyorum cünkü cok güzel esnetiyor ama bel esnemesi haric call hep bacak agirlikli. Kalca hareketlerini ne yazik ki elemek zorunda kaldim cünkü callanetics studio var evolution u yaptiran kadinin, orda o iki kalca hareketi ve kalca esnetme hareketi kalca ve popo kücültücü olarak geciyor. Ben hic istemiyorum kücülmesini su anki durumundan memnunum. Simdilik bu durumda devam ediyorum. Ilerde de calismalarimin icine karistirip bacak karin ve esneme hareketlerini yapabilirim. Ancak öyle aa bes gün yaptim evrim gecirdim gibi bir mucize beklemeden baslayin. O mucizeyi yasarsaniz gercekten sanslisiniz.

Derya, ic bacakta gerginlik olustu dedin, o zaman tamadir benim icin. En cok sikayetci oldugum 2 bolge var, iç bacak ve gobek. Leslieyle kilolardan kurtulup, call-la toparlanmak lazim.

Derya, ic bacakta gerginlik olustu dedin, o zaman tamadir benim icin. En cok sikayetci oldugum 2 bolge var, iç bacak ve gobek. Leslieyle kilolardan kurtulup, call-la toparlanmak lazim.

Evet canim ben de o bölgeden dertliyim ama karin kadar takmiyorum nedense. Kilo verdikten sonra yumusamisti iyice orasi simdi hem sertlesti hem gerginlesiyo. Ama call in kardio ile desteklenmesi gerektigini düsünüyorum ben de.

Merhaba sabah kahvaltı öncesi on beş dakika ağırlıklı olarak bel inceltici egzersizler yaptim.ve kahvaltı sonrası sevgili derya1970 in önerisi ile leslie yaptim 2-2.5 mil :-):KK6:

bu arada ben kilomdan memnunum ama bel çevrem vücuduma nispeten kalin bel çevresi için denediğiniz farklı yöntemler varsa önerilerinizi bekliyorum :KK54:

Merhaba sabah kahvaltı öncesi on beş dakika ağırlıklı olarak bel inceltici egzersizler yaptim.ve kahvaltı sonrası sevgili derya1970 in önerisi ile leslie yaptim 2-2.5 mil :-):KK6:

Cok sevindim canim, nasil geldi derecesi hafif mi iyi mi baslangic icin? Bel cevresi ve karin yani göbek deligimizin cevresi vücuttaki yaglanmayi ölcmemiz icin en iyi yollardan biri. Zayif olabilirsin ama vücudunda yine de yag olabilir. Bazi kisilerde de yag kalca cevrelerinde toplanir. Leslie sana bu konuda yardimci olacaktir. Genel olarak vücut yag kaybettikce belin de incelmeye baslar. Yaptigin bel hareketleri ile de desteklersen fayda görürsün. Bölgesel hareketleri 1er gün ara vererek yap ki kaslar dinlenebilsin.

Ben de sabahki call ve leslie den sonra tekrar leslie yapmaya üsendim yarim saat kondisyon bisikletine bindim. Arasinda da snav, squat filan yaptim.

Cok sevindim canim, nasil geldi derecesi hafif mi iyi mi baslangic icin? Bel cevresi ve karin yani göbek deligimizin cevresi vücuttaki yaglanmayi ölcmemiz icin en iyi yollardan biri. Zayif olabilirsin ama vücudunda yine de yag olabilir. Bazi kisilerde de yag kalca cevrelerinde toplanir. Leslie sana bu konuda yardimci olacaktir. Genel olarak vücut yag kaybettikce belin de incelmeye baslar. Yaptigin bel hareketleri ile de desteklersen fayda görürsün. Bölgesel hareketleri 1er gün ara vererek yap ki kaslar dinlenebilsin.
başlangıç için gayet iyi :-) nöbet günlerim dışında aksatmamaya dikkat edecegim bel çevresi için de bölgesel ağırlıklı egzersizlere devam edeceğim

X