- 3 Kasım 2013
- 97
- 40
Herkese merhabalar. Bu konu başlığı altında sağlıklı ve fit olmak ve bunun sürekliliğini sağlamak için yaptığımız egzersizleri paylaşıp bilgi, fikir ve deneyim alışverişinde bulunacağız. Öncelikli olarak açık havada yürüyüş ve evde leslie sansone ile yürüyüş üzerinde durulacaktır.
Leslie Sansone günün her saati, uygun olan her yerde yapabileceğimiz bir egzersiz programını bize sunuyor. Özellikle Amerika'da bir çok resmi kuruluş ve dernek tarafından tavsiye ediliyor ( Amerikan Kalp Derneği, Amerikan Kanser Derneği, Multipl Skleroz Kuruluşları...) Bir çok kamu okulunda ve hastane bazlı zayıflama programlarında uygulanıyor.
Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise doktorunuzun bilgisi dahilinde hayatınıza yürüyüşü dahil etmenizin bir çok olumlu yanını gözlemleyeceksiniz. :128:
Bol katılımlı, motive edici ve bilgilendirici bir konu olması dileğiyle :118:
(Not: Video paylaşımı yapılmayacaktır. Buraya video paylaşımı ile ilgili herhangi bir mesaj yazmayın. Lütfen görsel paylaşım ve her türlü isteği görsel paylaşım sayfasından yada özel mesaj yolu ile talep ediniz. )
15 dakikada ortalama hizda bir leslie mili yaptigimiza göre 3 saatte 12 mil yürümüs oluyorum leslie hesabiyla. Eh bugüne yeter herhalde.
Sevgili oddk spor garip bir aliskanlik yapiyor insanda. Yaptikca yapasin geliyor. Üstelik saglik ve güzellik olarak faydalarini gözlemledikce insan daha cok hirslaniyor. Herhalde dünyada yapilmasi en kolay ve en ucuz spordur yürümek. Bunun da bahanesi olamaz bence ay yapamiyorum diye. Biraz toparlanayim burda cok yaygin olan nordic walking ile ilgili bir seyler yazacagim forumda bu konuda bir bilgi bulamadim.
Merhaba düzenli spor yapmak istiyorum fakat hem isim hemde çalıştığım ilçe spor yapmaya pek müsait degil,tabi biraz da benim bu konudaki ıstikrarsiz tutumum var fakat konuyu görünce dışarıda spor yapmam için uygun ortam olmasa bile evde ve bahçede spor yapabilirim diye düşündüm. konu hakkında detaylı bilgi ve gorsellere sahipseniz bana mesaj atmanızı rica ediyorumHerkese merhabalar. Bu konu başlığı altında sağlıklı ve fit olmak ve bunun sürekliliğini sağlamak için yaptığımız egzersizleri paylaşıp bilgi, fikir ve deneyim alışverişinde bulunacağız. Öncelikli olarak açık havada yürüyüş ve evde leslie sansone ile yürüyüş üzerinde durulacaktır.
Leslie Sansone günün her saati, uygun olan her yerde yapabileceğimiz bir egzersiz programını bize sunuyor. Özellikle Amerika'da bir çok resmi kuruluş ve dernek tarafından tavsiye ediliyor ( Amerikan Kalp Derneği, Amerikan Kanser Derneği, Multipl Skleroz Kuruluşları...) Bir çok kamu okulunda ve hastane bazlı zayıflama programlarında uygulanıyor.
Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise doktorunuzun bilgisi dahilinde hayatınıza yürüyüşü dahil etmenizin bir çok olumlu yanını gözlemleyeceksiniz. :128:
Bol katılımlı, motive edici ve bilgilendirici bir konu olması dileğiyle :118:
(Not: Video paylaşımı yapılmayacaktır. Buraya video paylaşımı ile ilgili herhangi bir mesaj yazmayın. Lütfen görsel paylaşım ve her türlü isteği görsel paylaşım sayfasından yada özel mesaj yolu ile talep ediniz. )