Kac kilo vermek istedigine bagli 4 ve 5 mil cok iyi zamanin varsa. Ama 4 fasta miles ta 5 mile gore daha cok kalori harcaniyorm 5 mega miles ya da power miles yapacaksan o ayri tabii. Iyice fit olmadan onlari denemeni tavsiye etmem.
Leslienin mutlaka faydasi olur baska sorun olursa yaz. Leslie ve jillian ayni gun biraz fazla gelebilir. Uzun vadeli enerjini ekonomik kzllan istersen.Bir ay içinde 6-8 kilo hedefim var tabi bunun yanında diyet de yapıyorum ve iki gün sonra Jillian Michael 30 days Shred de başlayacağım.Üniversite öğrencisiyim tatilde olduğumuzdan çoğunlukla evdeyim.O halde bir süre 4 fast miles bir süre 3 weight loss walk yapayım dönüşümlü olarak.
Leslienin mutlaka faydasi olur baska sorun olursa yaz. Leslie ve jillian ayni gun biraz fazla gelebilir. Uzun vadeli enerjini ekonomik kzllan istersen.
Bir deneyeceğim olmazsa 4 mil yerine 2 ya da 3 mile dönerim.
Bakalım hayırlısı.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için. =)
Bir sey degil canim. kilo vermek icin 3 mil ya da fazlasini yapmalisin haftada 5-6 gün. Sonra 2 mile düsersin. Ama jillian da yapacagim diyorsan o da yarim saat önce jillian ardindan 2 mil leslie yapabilirsin. O da olur.
derya, gerçekten motivasyon ve bilgilendiirme yönünden harikasın.
Ben de bir sayfada brazil butt lift için günlük programlar gördüm.
http://www.workout-calendar.com/brazil-butt-lift-workout-calendar/
Classic ya da ihtiyacın olan kısımlar için hazırlanmış çeşitli programlar var.
Brazil Butt Lift Slim & Lift Schedule
Slim & Shape Schedule
Lift & Shape Schedule
Şu sıralar yaptığım egzersizler hafif mi kalıyor iye düşünmeye başladım.Bu dediğim programlardan birini mi seçsem acaba?
merhaba,
taşınma hazırlığı içerisindeyim. ve o kadar gözümde büyüyorki, habire uyuyasım geliyor hiç enerjik değilim :/
dün yapamadım, evvelsi gün squat yapmıştım hala bacaklarım feci şekilde ağrıyor,
hem taşınma işleri, hem iş, hem spor çok yorgun oluyorum
birazdan 3 mile yapıcam
karın egzersizleri
tibet yogası
duş alıp yatarım
teşekkür ederim deryacım, bende öyle umuyorum..Kolay gelsin canim insallah yeni evinde daha cok spor yapma imkanin olur.
merhaba,
taşınma hazırlığı içerisindeyim. ve o kadar gözümde büyüyorki, habire uyuyasım geliyor hiç enerjik değilim :/
dün yapamadım, evvelsi gün squat yapmıştım hala bacaklarım feci şekilde ağrıyor,
hem taşınma işleri, hem iş, hem spor çok yorgun oluyorum
birazdan 3 mile yapıcam
karın egzersizleri
tibet yogası
duş alıp yatarım
Derya,call aksatma sonuclarini bekliyorum.
Bugun sabah Shape your body yaptim, ilk bacak calistiriyor sonrasinda kollar ve en son da gobekle bitiriyor. 40 dk surdu ben de hemen ardindan Leslie 1 mil yaptim. Bolgesel calisma sonrasi cardio yapmis oldum yani.
100 kiloluk bi insanin da cardiosu ancak bu kadar olur : )
1 saat sonra Leslie fat burning mile yapilacak.
leslie 5 mega miles yaptım
oldukça yorucuydu. birde ilk defa leslie yaparken midem bulandı. midemde gaz hissettim.
bitirdikten sonra biraz masaj yaptım karnıma, titreşimli masaj aletiyle. hazır yapmışken bacaklarımada yaptım. biraz rahatladım sanki.
yok, yemek yedikten 1,5 saat sonra sadece sade türk kahvesi içiyorum, yarım saat sonra da leslie yapıyorum.Acaba miden dolu muydu daha? 5 mega miles in tamami oldukca agir ben bile icinden istedigim milleri secip 2-3 yapiyorum. Genelde onlarin ilk mili normal bir mil oluyor 2. milden sonra hizli olanlar basliyor o yüzden ilk mili atliyorum cogunlukla.