Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Selam arkadaşlar.. Ben de nerdeyse vaktimin çoğunu iş yerinde masa başında geçiriyorum.Akşam eve varmam saat 8 i buluyor nasıl vakit ayırıp da spor yapacağım ama artık başlamam lazım sağlık problemlerim başladı.Zayıf olmama rağmen vücutta bi hantallaşma var biraz okudum yazılanları da size maşallah valla ben bekar olduğum halde vakit ayırmak zor geliyor

Ben de aynen senin gibi 8 gibi geliyorum eve ve yolum çok bunaltıcı, bıktırdı artık, 10 aydır düzenli sporumu yapıyorum ve ben de zayıfım, göbek sorunum var sadece. Alışkanlık haline getirirsen, kendini motive edersen yaparsın. Örnek; ben. 43.6-44 kglarda geziniyordum. Boy 153 cm tabii. Bugün tartıldım. 42.6-7 olmuşum. Sabahları karpuzu abarttığım halde, kardiyoyu arttırdığım için kilo vermişim. Tabii bu istediğim kilo değildi, en fazla 47, en az 44 istiyorum.

Ben de 1.60 boy ve 55 kiloyum sadece sağlıklı olmak ve sıkılaşmak istiyorum ama maalesef sürekli erteliyorum.Aynen cnm dediğin gibi alışkanlık yapmak gerekiyor.inşallah kazanırız bu alışkanlığı

Ben bu sabah ancak call yapabildim. Islerimi halletmem gerekiyordu evde cünkü disarda isim var. Aksam halim kalirsa belki leslie yaparim biraz. Bu color miles larla kendimi kandiriyorum. Kisa sürüyor ya aa cabuk bitti bi tane daha yapayim diyorum bi bakiyorum 3-4 mil yapmisim.

selam kızlar benim boyum 1.63 kilom 53 gayet iyi olduğunu düşünüyorum. incecik bi belim küçücük gögüslerim var ancak gel gelelim ki geniş bi totom var (yanlara doğru), kalın bacaklarım var... en son ne zaman etek giyebildiğimi bilmiyorum. pantolondan bile rahatsız ediyor beni bacaklarım. bacak bileklerim bile kalın o kadar diyeyim size... bunun için ne yapabilirim tavsiyede bulunur musunuz? haraketleri yaparken kas yapıp iyice kalınlaştırmaktan korkuyorum

selam.. bölgesel çalışman lazım bunun için b fit önerebilirim..oraya gidip de incelen çok arkadaşım var 1 ayda dahi sonuç alabiliyorsun

Leslie ile birlikte callanetics yapabilirsin. Ya da brazil butt lift yaparsın, kalçan küçülürken şekillenir. Callanetics 10 günde 10 yaş gençleş videosu var. Brazil Butt liftinde bum bum, hight tight. Kardiyoyla birlikte yapılacak ama bunlar, leslie ile de kardiyonu yapmış olursun.

selam.. bölgesel çalışman lazım bunun için b fit önerebilirim..oraya gidip de incelen çok arkadaşım var 1 ayda dahi sonuç alabiliyorsun

anladığım kadarıyla spor salonu öneriyorsun ama ben evde yapabileceğim bişeyler istiyorum teşekkür ederim

Leslie ile birlikte callanetics yapabilirsin. Ya da brazil butt lift yaparsın, kalçan küçülürken şekillenir. Callanetics 10 günde 10 yaş gençleş videosu var. Brazil Butt liftinde bum bum, hight tight.

kalça önerini dikkate alıcam peki bacaklar için önerin var mı? masa başı çalışıyorum birde felakete doğru ilerliyorum

Callaneticste bacak incelten egzersizler var, birde zaten kalça çalışırken bacakta çalışıyor diğer önerdiğim programlarda. Callanetics daha iyi inceltiyor diyordu bir arkadaş. İstersen özelden mail adresini yaz, sana callanetics programını atayım.

hemen yolluyorum canım.

Günaydin kizlar... Daha spora baslayamadim, bugünlerde sabah kahvaltidan önce baslayamiyorum bir türlü. Kahvaltimi edip hazmedene kadar biraz evdeki isleri ayarlayip öyle basliyorum. Aksamlari erken yedigim icin herhalde kahvalti edene kadar metabolizmam tembel calisiyor. Bugün call ile 5. günüm olacak. Henüz bir mucize yasamadim ölcülerde ama aynaya baktigimda bel oyugum yine ortaya cikmis bir ara düzlesmisti. Ama bu hafta leslie de yaptim her gün call in kardiosuz pek fayda edecegine inanamiyorum acikcasi . Temmuzda 1 ay yaptim karin hareketlerini karnim dümdüz olmustu simdi. Ama nerdeee. Bacaklarim zaten cok incelmisti orda sikilasma farkediyorum, kollarimda da öyle. Yani su sonuca vardim ben artik yag kalmayan bölgelerde sikilasma sagliyor ama üstünde yag tabakasi olan bölgede sonuc hemen görünmüyor. Bu sefer hemen vazgecmiyorum daha bir süre devam edecegim. Hafta hafta sonuclari paylasirim sizlerle. Call basliginda cok bilgi edinemiyorum acikcasi cünkü onlar da bizim eski leslie basligi gibi sayfa sayfa video istekleri ve gönderdim aldin mi söyle yükle böyle yükle mesajlariyla dolu. Aralarda bilgiler de varsa insan okumaktan bikiyor zaten. Yabanci forumlar daha faydali oldu acikcasi.

Bu arada bir sürü baslik sakini kayiplarda nerelerdesiniz kizlar? Oddk, nosee, ogulcuklarim ve digerleri?

Bu arada dün ünlülerin antrenörü Harley Pasternak`in Halley Berry`de kullandigi yöntemi okudum. Adam diyor ki 5 dk kardio ile isinin, secimi serbest birakmis, yarim saat bölgesel calismanizi yapin, vaktiniz azsa 5 dk daha kardio ile vaktiniz bolsa 30dk kardio ile bitirin. Bu sekilde calisma daha etkili oluyormus.

Kizlar o kadar mutluyum ki, bu mutlulugumu da ilk sizlerle paylasmak istedim. Bugun tarti gunumdu, 99.9 olmusum. Bu slnlrl asmam benim icin onemliydi. Cok mutluyum cok, ayni zamanda cok kararliyim ve kendimi guclu hissediyorum.

Bunu basarmamda sizlerin payi da cok. Tesekkur ederim kizlar ve Leslie : )

Teşekkürler bilgi için. Ben de önce bölgesel sonra kardiyo çalışıyorum, daha etkili olduğunu okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…