Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

ayakta alkisliyorum sizi kesinlikle... ne cevherler varmis da haberim yokmus..

Masallah nekdr gzl zayiflamissnz. Bu azimle daha cook verirsnz insallah cok sevindim darisi kilo vermek isteyen herkese. Durmak yok yola devam:)

Herkese günaydin kizlar. Her günkü gibi sabah 6da günüme basladim. Cocuklar uyurken ilk kahve, biraz mesajlara bakmak, simdi onlari uyandirip okula hazirlayacagim sonra da tibetlerimi ve leslie yapmayi planliyorum. Bugün disarda yürüyüs planlamadim cünkü evde ve bahcede islerim var. Aksam cocuklar bahcede oynarken budadigim calilarin dallarini toparlamam lazim. Hepimize güzel bir gün diliyorum.

göbeğime de faydası olur mu kızlar.........
Göbek yaglarini kastediyorsan olur tabii. Yürüyüs zaten yaglari eritiyor daha sonra bir kac karin hareketiyle de desteklemen gerekir.

günaydın
sabah 40 dk dısarda yurudum süper oldu şimdi güzelbi kahvaltı yapıcam sonra ev işleri beni bekler akşamda tekrar leslie

günaydın herkese ben de şimdi 4 mile power walk yapacağım. öğleden sonra da annemle yeni spor kıyafetleri almaya gidiyorum

4 mil power walk yaptım da geldim :) terledim bayağı ama kesmedi bu spor beni biraz daha devam edicem. zaten müge anlı başlıcak şimdi, dün izleyemedim. biri beni bu müge anlı hastalığından kurtarsın, nerden bulaştım ya allah kahretsin

bu arada 4 mil power walk'taki kadınlar ne kadar odun ya! sadece Kerry diye bi kadın var o enerjik ve esnek. diğer videolarındaki 150 kiloluk insanlar bu kazuletlerden daha atletik duruyorlardı. özellikle sondaki mavili kadını tekmeleyesim geldi, biraz canlan be kadın! içimi döktüm:119:

bir de 4 mille 208 kalori yaktım. biraz daha enerjik olsam 210 olur, öyle hesaplarım.

4 power miles in 3 hizli mili ve 5 mega miles in karin icin olan milini yaptim. Birazdan bahceyi bicmeye gidecegim ama bir kahvalti edeyim. Bu arada 453 kalori harcadim.

Canim ben direk leslie ye odaklaniyorum beni asil motive eden o. Eskiden sesi kisik yapardim simdi onu dinlemek icin aciyorum. Her yapisimda da bu kadin bu yasta bu form ve enerjide ise bu sporu yapmaliyim diye diye hoplayip zipliyorum.

Canim ben direk leslie ye odaklaniyorum beni asil motive eden o. Eskiden sesi kisik yapardim simdi onu dinlemek icin aciyorum. Her yapisimda da bu kadin bu yasta bu form ve enerjide ise bu sporu yapmaliyim diye diye hoplayip zipliyorum.

ben bu sefer televizyonda ve sesi açık olarak yaptım, 4 mil power walk'un müzikleri de güzel ve Leslie çok iyi motive ediyormuş, keşke hep sesi açık yapsaymışım. dışarıda yürümeye de teşvik ediyor. 30 min burn videosunda da pilatesi övüyor
power surge'ler çok iyi geldi, kalbimin güçlendiğini hissediyorum. sen de bugün süpersin bu arada, gerçi hep öylesin hepimize örneksin

Selam günaydın herkese bu haftaki yürüyüşlerime daha tam başlayamadım...(dün sadece 2 km yürüyebildim yazmaya utanıyorum )
Bende sizlere dışarıda kalori yakarken kullabileceğiniz bir program tanıtmak istiyorum... Ben 1-2 yıldır kullanıyorum. Android ve Ios telefonunuza android ve appstore 'dan ücretsiz yükleyebilirsiniz..

Noom Weight Loss Coach ;
bu program ile isterseniz günlük kalori limitine göre yediklerinizi girebilirsiniz. (bu kısım ingilizce - ben bu aralar bunu değil ,diyetarkadaşım.com sitesini kullanıyorum)

benim kullanım amacım yaptığım yürüyüşleri buradan takip ediyorum harita üzerinden yürünen mesafeyi , yürüme hızını, yakılan kaloriyi gösteriyor...(telefonunuzun gps özelliği açık olması lazım) yakılan kalori olarak, saate göre karşılaştırdığımda biraz daha az hesaplıyor...tavsiye ederim çok güzel bir program...
biraz ingilizce gerektiriyor yalnız...

Günaydın spor kıyafetlerimi giyeceğim ve 4 mile power walk yapacağım 1,5 kglık ağırlıklarla sporlu günler hepimize :)

Çeşitli bilgileri harmanladım, kısa bir özetini sizinle paylaşayım,

Yürüyüş yapmak kalp için faydalıdır. Kan basıncını düzenler. Kemikleri ve eklemleri olumlu etkiler. Kemik erimesi ile mücadelede yardımcı olur. Kilo vermemizi sağlar.

Bir üniversite araştırmasına göre günde 15dklık egzersiz ve her öğünde 2 lokma azaltma ile bile yılda 3 kg verilebiliyormuş.

Depresyonda en iyi yardımcımız ve tabi günlük stresimizden kurtulmamızda da. Ve uyku kalitesini arttırır.

Kilo vermek amacıyla yapılan yürüyüş en az haftada 4-5 gün yapılmalı. Günde en az 30 dk, ideali 1 saat.

İlk 5-10 dk yavaş tempoda yürünmeli. Kaslarımızın hamlığı gidip, yürüyüşe ayak uydurmaya başladığında tempomuzu arttırmalıyız.

Yürüyüş esnasında vücut dik olmalı. Adıma ayak topuğu ile başlayıp, ağırlığımızı ayak parmaklarına doğru yayarak diğer adıma geçmeliyiz.

Yürüyüş sonunda tempomuzu azaltmalıyız. En son esneme hareketleri ile yürüyüşümüzü bitirmeliyiz.

Dakikada atacağınız 120 adım ile saatte 4,8 km , dk'da 135 adım ile 6,4 km/saat, 150 adım ile 7,2-8 km/saat.

Vücudumuzun sesini dinleyerek tempomuzu ve süremizi ayarlamalıyız. Yürüyüşe ilk başladığımız hafta daha kontrollü olmalıyız. Zamanla ideal tempo ve süreyi yakalamalıyız.

Eğer herhangi bir kronik rahatsızlığınız var ise mutlaka doktorunuzun bilgisi dahilinde spor yapın. Kendinizi kötü hissettiğiniz anda yürüyüşü bırakın. Ve sıcak günlerde ve günün sıcak saatlerinde yürümekten kaçının.

Göbek yaglarini kastediyorsan olur tabii. Yürüyüs zaten yaglari eritiyor daha sonra bir kac karin hareketiyle de desteklemen gerekir.
teşekkür ederim ben evde bi süredir hergün 15 dk koşu yapıyorum...
zayıflamadım ama zindelik veriyor hareket gerçekten.....
acaba etkili olması için günde ne kadar yürümek gerekiyor....
inşallah en yakın zamanda yağlarımızdan kurtuluruz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…