teşekkür ederim ben evde bi süredir hergün 15 dk koşu yapıyorum...
zayıflamadım ama zindelik veriyor hareket gerçekten.....
acaba etkili olması için günde ne kadar yürümek gerekiyor....
inşallah en yakın zamanda yağlarımızdan kurtuluruz.......
15 dk az. En az yarim saat gunluk spor gerekli. Kilo vermek icin bu surenin Ustune cikmalisin. Ama haftada 5 6 gun yarim saat bile cok iyi.
itiraf etmeliyim koşu da 15 dk nın üstüne çıkamıyorum.....
hiç halim kalmıyor.....
yürüyüşle başlayıp koşuyla bitiririm artık......
vaktim olsa açık havada sabah akşam 1 saat yürürüm ama malesef ki yok ....
30 dk tamamlamaya çalışcam.......
çok teşekkür ederim.......
Bizler de her gün disarda yürüyemedigimiz icin leslie yapiyoruz evde. Insan isteyince her yerde sporunu yapar. Kosu uzun süre yorar tabii haklisin.itiraf etmeliyim koşu da 15 dk nın üstüne çıkamıyorum.....
hiç halim kalmıyor.....
4 mil power walk yaptım da geldim :) terledim bayağı ama kesmedi bu spor beni biraz daha devam edicem. zaten müge anlı başlıcak şimdi, dün izleyemedim. biri beni bu müge anlı hastalığından kurtarsın, nerden bulaştım ya allah kahretsin
bu arada 4 mil power walk'taki kadınlar ne kadar odun ya! sadece Kerry diye bi kadın var o enerjik ve esnek. diğer videolarındaki 150 kiloluk insanlar bu kazuletlerden daha atletik duruyorlardı. özellikle sondaki mavili kadını tekmeleyesim geldi, biraz canlan be kadın! içimi döktüm:119:
bir de 4 mille 208 kalori yaktım. biraz daha enerjik olsam 210 olur, öyle hesaplarım.
Bizler de her gün disarda yürüyemedigimiz icin leslie yapiyoruz evde. Insan isteyince her yerde sporunu yapar. Kosu uzun süre yorar tabii haklisin.
Günde yarim saat bile ayirsan faydasini görürsün.canım 8-20 mesai eve gelip evin işi dinlenme yarının programı hazırlığı derken uyuyorum.....
hergün olmasa da haftada 2 3 kere 1 saat yürüyebilirim belki ama 1 saat ayırmak benim için çok gerçekten.......
Bunun icin saatler var canim kalp atisini ölcen kemer gibi parcasi var gögsünün altina takiyorsun saatten de harcadigin kaloriyi görüyorsun. Senin o videoda 250 kalori filan harcaman lazim yaklasik. Herkesin kalori harcamasi farkli tabii. En sagliklisi kendi verilerini girebilecegin bir saat edinmek.Merhabalar herkese, okuldan şimdi geldim. Ev işi, çamaşır olayından sonra leslie 3 fast mil yapacağım. Öncesindeki ev işlerini ısınma sayıyorum kendime..
Bu arada ne çok yazmışsınız detaylıca okudum, bilgi vs. edinirim diye
Derya ve camamber kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz? Ben kalori hesabıyla diyet yaptığım için merak ettim. Yakılan kaloriyi de eklemem gerek.
Şimdi 3 fast miles kaç kalori yaktırır bana? Boy:154, Kilo geçen cuma 54.2 ydim.
Regl günüm ama daha olmadım o sebeple çok şişim ve tatlı istiyor canım. Boğazımı tutup pişman olacağım kaloriler almayacağım. Sözzzz
Bunun icin saatler var canim kalp atisini ölcen kemer gibi parcasi var gögsünün altina takiyorsun saatten de harcadigin kaloriyi görüyorsun. Senin o videoda 250 kalori filan harcaman lazim yaklasik. Herkesin kalori harcamasi farkli tabii. En sagliklisi kendi verilerini girebilecegin bir saat edinmek.
Acaba cok mu az kalori aliyorsun? Spor yaparken yeterli beslenmemek de vücutta direnc yaratabiliyor. Bir de arada yaptigin videoyu degistir leslie de hep ayni videoyu yapmayin diyor zaten. Ama senin daha 1 ay bile olmamis zaten, ben leslie ye baslarken atrenör bir arkadasimla konusmustum 4 haftadan önce sonuc bekleme demisti. Biraz daha sabir göster istersen.herkese tünaydın
9 mayıstan bu yana leslie yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum abur cubur yok şeker yok akşamları çorbasalata yadatek çeşit yemek artı salata gündeen az 45 dk leslie yapıyorum 3 fast mili ama sadece 1 kilo verdim neden böyle acaba:26::26::26::26:önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler
Tesekkür ederim canim benim de ufak kizim 2,5 yasinda topluyor oyuncaklarini alistirmak lazim yoksa herseyi bize yaptiriyorlar. Ben polar marka saat kullaniyorum burada en iyi marka kabul ediliyor. Bildigim kadariyla Türkiye de de var.Anladım canım teşekkür ederim, araştırayım ben de nasılsa spor ömür boyu... Bu arada enerjiniz çok güzel harikasınız cidden..
Kızıma temizlik yapacağım dedim, odasını toplamaya başladı.(2,5 yaşında hem de). Artık bana müsade bismillah deyip girişiyorum. Hoşçakalın...
itiraf etmeliyim koşu da 15 dk nın üstüne çıkamıyorum.....
hiç halim kalmıyor.....
o kadına bende bayılıyorum acayip enerjikbende çok etkili olmadı belimi daha çok etkiledi ,4 fast yapıyorum tekme hareketleri bacağımda daha etkili basen sorunum var
Merhabalar herkese, okuldan şimdi geldim. Ev işi, çamaşır olayından sonra leslie 3 fast mil yapacağım. Öncesindeki ev işlerini ısınma sayıyorum kendime..
Bu arada ne çok yazmışsınız detaylıca okudum, bilgi vs. edinirim diye
Derya ve camamber kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz? Ben kalori hesabıyla diyet yaptığım için merak ettim. Yakılan kaloriyi de eklemem gerek.
Şimdi 3 fast miles kaç kalori yaktırır bana? Boy:154, Kilo geçen cuma 54.2 ydim.
Regl günüm ama daha olmadım o sebeple çok şişim ve tatlı istiyor canım. Boğazımı tutup pişman olacağım kaloriler almayacağım. Sözzzz
Arkadaslar bahcemi de bictim günün 2. dusunu da yaptim. Ama parmaklarimin ucu bile aciyor artik. Biraz dinlenecegim.
Acaba cok mu az kalori aliyorsun? Spor yaparken yeterli beslenmemek de vücutta direnc yaratabiliyor. Bir de arada yaptigin videoyu degistir leslie de hep ayni videoyu yapmayin diyor zaten. Ama senin daha 1 ay bile olmamis zaten, ben leslie ye baslarken atrenör bir arkadasimla konusmustum 4 haftadan önce sonuc bekleme demisti. Biraz daha sabir göster istersen.
Günlük kac kalori harcadigina bagli. Bir de beden kitle indeksinde de cikiyor sanirim forumda da hesaplanabiliyor. Kac kilo fazlan var bilemiyorum belki vermeye degil sikilasmaya ihtiyacin vardir. Ben de artik vermiyorum ama sikilastigimi ve inceldigimi görüyorum, kiyafetlerden de anlasiliyor.kaç kalori aldığımı hiç hesaplamadm ablacım kaç kolari almam lazım ki:26::26::26:vücüt güzel yanlar kollar göbek incelme var da tartıda yok