Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

15 dk az. En az yarim saat gunluk spor gerekli. Kilo vermek icin bu surenin Ustune cikmalisin. Ama haftada 5 6 gun yarim saat bile cok iyi.

15 dk az. En az yarim saat gunluk spor gerekli. Kilo vermek icin bu surenin Ustune cikmalisin. Ama haftada 5 6 gun yarim saat bile cok iyi.

itiraf etmeliyim koşu da 15 dk nın üstüne çıkamıyorum.....
hiç halim kalmıyor.....
yürüyüşle başlayıp koşuyla bitiririm artık......
vaktim olsa açık havada sabah akşam 1 saat yürürüm ama malesef ki yok ....
30 dk tamamlamaya çalışcam.......
çok teşekkür ederim.......

Vakit sorunun var ise ilave olarak evde leslie yapabilirsin canım.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende geldim 2 gün giremedim bilg.sıkıntı oldu dün yapamadığım için sanki günlerdir yapamamış gibi kendimi çok kötü hissettim Yeni sayfamız hayırlı olsun çok ilerlemiş maşallah okuya okuya anca bitti bende bu sabah leslie 4 fast milin
3 milini ardından 30 days burn yaptım dününde yerine öğleden sonra bölgesel yapmayı planlıyorum bakalım.

Bizler de her gün disarda yürüyemedigimiz icin leslie yapiyoruz evde. Insan isteyince her yerde sporunu yapar. Kosu uzun süre yorar tabii haklisin.

o kadına bende bayılıyorum acayip enerjik bende çok etkili olmadı belimi daha çok etkiledi ,4 fast yapıyorum tekme hareketleri bacağımda daha etkili basen sorunum var

Bizler de her gün disarda yürüyemedigimiz icin leslie yapiyoruz evde. Insan isteyince her yerde sporunu yapar. Kosu uzun süre yorar tabii haklisin.

canım 8-20 mesai eve gelip evin işi dinlenme yarının programı hazırlığı derken uyuyorum.....
hergün olmasa da haftada 2 3 kere 1 saat yürüyebilirim belki ama 1 saat ayırmak benim için çok gerçekten.......

Merhabalar herkese, okuldan şimdi geldim. Ev işi, çamaşır olayından sonra leslie 3 fast mil yapacağım. Öncesindeki ev işlerini ısınma sayıyorum kendime..

Bu arada ne çok yazmışsınız detaylıca okudum, bilgi vs. edinirim diye

Derya ve camamber kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz? Ben kalori hesabıyla diyet yaptığım için merak ettim. Yakılan kaloriyi de eklemem gerek.

Şimdi 3 fast miles kaç kalori yaktırır bana? Boy:154, Kilo geçen cuma 54.2 ydim.

Regl günüm ama daha olmadım o sebeple çok şişim ve tatlı istiyor canım. Boğazımı tutup pişman olacağım kaloriler almayacağım. Sözzzz

Arkadaslar bahcemi de bictim günün 2. dusunu da yaptim. Ama parmaklarimin ucu bile aciyor artik. Biraz dinlenecegim.

Günde yarim saat bile ayirsan faydasini görürsün.

Bunun icin saatler var canim kalp atisini ölcen kemer gibi parcasi var gögsünün altina takiyorsun saatten de harcadigin kaloriyi görüyorsun. Senin o videoda 250 kalori filan harcaman lazim yaklasik. Herkesin kalori harcamasi farkli tabii. En sagliklisi kendi verilerini girebilecegin bir saat edinmek.

Yurudum geldim ben de hemen tekmil vereyim. 3 mile yaptim hani su belt ile yapilan videodan. Yalniz ben onun yerine pilates lastigi kullandim. Belime bagladim arkadan pek de guzel oldu. Ama sol kolum daha zorlandi.

Acaba esit zorlanmazsa biri icne biri kalin mi olur ki :)))))

iPhone 'den gönderildi

Son düzenleme:
herkese tünaydın
9 mayıstan bu yana leslie yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum abur cubur yok şeker yok akşamları çorbasalata yadatek çeşit yemek artı salata gündeen az 45 dk leslie yapıyorum 3 fast mili ama sadece 1 kilo verdim neden böyle acaba:26::26::26::26:önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler

Anladım canım teşekkür ederim, araştırayım ben de nasılsa spor ömür boyu... Bu arada enerjiniz çok güzel harikasınız cidden..

Kızıma temizlik yapacağım dedim, odasını toplamaya başladı.(2,5 yaşında hem de). Artık bana müsade bismillah deyip girişiyorum. Hoşçakalın...

Acaba cok mu az kalori aliyorsun? Spor yaparken yeterli beslenmemek de vücutta direnc yaratabiliyor. Bir de arada yaptigin videoyu degistir leslie de hep ayni videoyu yapmayin diyor zaten. Ama senin daha 1 ay bile olmamis zaten, ben leslie ye baslarken atrenör bir arkadasimla konusmustum 4 haftadan önce sonuc bekleme demisti. Biraz daha sabir göster istersen.

Tesekkür ederim canim benim de ufak kizim 2,5 yasinda topluyor oyuncaklarini alistirmak lazim yoksa herseyi bize yaptiriyorlar. Ben polar marka saat kullaniyorum burada en iyi marka kabul ediliyor. Bildigim kadariyla Türkiye de de var.

kosu evet nabzi cok yukseltiyor ama gerekli sureyi saglayamiyor. ben cocuktan once egitmenle spor yaparken nabiz 120 attiktan sonraki 40 dakikadan sonra yag yakimi baslar demisti. ki o zaman hedef yaglardan vermekti benim icin. bir de tempoyu degistirmeyi onerirdi arada. mesela 10 dakikalik setler verirdi 8 dakika 6km/s yururdum sonraki 1dk 10km/s ile kosturur sonra yine 6kmye dusuren bi tempo uyguluyordu.

tabi bu benim kisisel programimdi. ama 4 fast mile videosundaki boost mantigi da bunu destekliyor. hep ayni zorlanma seviyesinde surdurmek zorsa farkli zorlanma seviyelerinde sureyi uzatmaya calisabilirsin belki..

o kadına bende bayılıyorum acayip enerjik bende çok etkili olmadı belimi daha çok etkiledi ,4 fast yapıyorum tekme hareketleri bacağımda daha etkili basen sorunum var

ben de haftada 2 kez bunu yapıcam. nabzımın artmasını sevmiyorum normalde ama Leslie çaktırmadan artırıyor bunda, ben de saf saf yapıyorum iyi oluyor

ben adımsayarla hesaplıyorum ama çok da güvenilir değil, 5 euroya almıştım dandik gibi. ama boyumu ve kilomu giriyorum. bir de sanırım sağlık ocaklarından da veriyorlarmış, forumda yazmışlardı. en azından bir fikir vermesi açısından edinebilirsin.
spor yapma alışkanlığım oturunca Derya abla'nun bahsettiği saatlerden alıcam, ya da Nike fuel band.

Arkadaslar bahcemi de bictim günün 2. dusunu da yaptim. Ama parmaklarimin ucu bile aciyor artik. Biraz dinlenecegim.

oooohhh miss... ben de pilates yapıp öyle duşa gidecegim. spor arası hemen buraya geldim :)

kızlar bugün 4 mile powe walk ve 5 day slim down yaptım. 480 kalori harcadım toplamda. bir de pilates yapacağım selülit savar. 18 günlük kürümde 3-4 kilo vermek istiyorum. hedef kiloma ulaşmış olacağım o zaman.

kaç kalori aldığımı hiç hesaplamadm ablacım kaç kolari almam lazım ki:26::26::26:vücüt güzel yanlar kollar göbek incelme var da tartıda yok

kaç kalori aldığımı hiç hesaplamadm ablacım kaç kolari almam lazım ki:26::26::26:vücüt güzel yanlar kollar göbek incelme var da tartıda yok
Günlük kac kalori harcadigina bagli. Bir de beden kitle indeksinde de cikiyor sanirim forumda da hesaplanabiliyor. Kac kilo fazlan var bilemiyorum belki vermeye degil sikilasmaya ihtiyacin vardir. Ben de artik vermiyorum ama sikilastigimi ve inceldigimi görüyorum, kiyafetlerden de anlasiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…