Bu topik harika olmuş ama bir kaç gündür şehir dışındayım ne diyet ne spor hatta inanılmaz çok yiyorum gecenin 2sinde çekirdek çitleyecek kadar siz düşününzaten bacağımı da çok ağrıtmışım (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de geldim ben deeee :) 1,5 aydir annemin saglik sorunlari ve ameliyatlari yüzünden spordan diyetten uzak kalmıştım. Bugun tekrar başladım Leslie'ye. Ya artik nasi özlemişsem gülerek yaptim sporumu :)
3 miles radio remix ti sanirim onu yaptim bugun. Surekli karistiriyorum videolarin isimlerini. 3miles olduğuna eminim ama :)
Herkese kolay gelsin. 4kilom Leslie ile gitti. Kalan 4kilo da gidecek insallah.
nefhaa hosgeldin. En kisa zamanda spora basla, diyet sonrasinda gelir. Ben yedigim aburcuburlarin kac millik leslie`ye esit oldugunu dusundukce biraktim yemeyi.
aslinda yagli, sekerli atistirmaliklarin yerine konabilecek o kadar cok secenek var ki insan sglikli beslenince hem doyuyor hem atistirmaya firsat buluyor. cips yerine patlamis misir, sekerleme, tatli yerine kuruyemis gibi...
Girer merak etme. Bir bucuk yildan sonra ben ancak karnimda gözle görülür bir incelme farkedebiliyorum. En sikayetci oldugumuz kisimlar en son gidiyor ama sabirli olursak mutlaka gidiyor.Merhabalar, eski topiğe girdim ama yeni başlık açılmış. Hayırlı olsun çok iyi olmuş
Kaç gündür giremedim, evde yürüyüş yapamadım ama dışarda oldukça aktiftim. Böylece azcık dengelemiş oldum sanırım..
Yarın 3 fast mille kaldığımız yerden devam. Hatta yeni başladım sayıp ölçülerimi not alacağım.
Bel - göbek bölgem, üst tarafım alta göre daha kalın. Az da olsa şekle girer umarım.
Herkese iyi geceler...
Annen icin cok gecmis olsun. Ozlemen ne kadar hos. Arayi hemen kapatirsin.
Kapatırim kapatırim :) çok tesekkur ederim
motive olmak icin bikinilere bakıyorum :))) Diyet spor gidicek bi sekilde bu kilolar. Azim fiskiriyor valla nazar degmesin
maşallah süper vermişsin inş kurtulursun 4 kılo nekıMerhaba kizlar..
C.tesi, pazar ve bugun Leslie yapamadim.
Evde tadilat var, her yer batmis durumda, birde regl oldum sormayin gitsin.
Bugun diyete baslayali tam 2 ay oldu..
Bu 2 ay zarfinda 72 kilodan 64,3 kiloya dustum.
Leslie'ye de tam 6 haftadir devam ediyorum.
Bu ay da su 4 kilodan kurtulup bay bay dersem harika olacak.
İki dogumuma da 85 kiloyla girdigimi dusunursek benim icin bu kilolar bir mucize..
İlk hedefim 60 kilo, sonrasi ise 55 kilo..
Arada Ramazan var, muhtemelen sporu iftar sonrasi yaparim diye dusunuyorum..
Hayir olsun bakalim, cok mutluyum..
Allah herkesin gonlune gore versin. Yeni basligimiz hayirli olsun...
Sevgiler...
Ben de geldim ben deeee :) 1,5 aydir annemin saglik sorunlari ve ameliyatlari yüzünden spordan diyetten uzak kalmıştım. Bugun tekrar başladım Leslie'ye. Ya artik nasi özlemişsem gülerek yaptim sporumu :)
3 miles radio remix ti sanirim onu yaptim bugun. Surekli karistiriyorum videolarin isimlerini. 3miles olduğuna eminim ama :)
Herkese kolay gelsin. 4kilom Leslie ile gitti. Kalan 4kilo da gidecek insallah.
Annen icin cok gecmis olsun. Ozlemen ne kadar hos. Arayi hemen kapatirsin.
Kapatırim kapatırim :) çok tesekkur ederim
motive olmak icin bikinilere bakıyorum :))) Diyet spor gidicek bi sekilde bu kilolar. Azim fiskiriyor valla nazar degmesin
Darısı başımıza canım. Ben de şu selülitlerden kurtulsam o kadar mutlu olucam ki.
Aaa sana iyi haberlerim var o zaman, leslie benim selülitleri yüzde doksan yok etti. Artik ancak özellikle kasmam lazim oralari biraz selülit görmek icin.Darısı başımıza canım. Ben de şu selülitlerden kurtulsam o kadar mutlu olucam ki.
Canim sen kendi basarini görmezden geliyorsun. Lütfen 3 ayda kac kilo verdigini paylasir misin arkadaslarla? Asil motivasyon sende.maşallah süper vermişsin inş kurtulursun 4 kılo nekı
geçmiş olsun rabbim şifaversin annene
Aaa sana iyi haberlerim var o zaman, leslie benim selülitleri yüzde doksan yok etti. Artik ancak özellikle kasmam lazim oralari biraz selülit görmek icin.
İşte buna çok sevindimBol bol leslie o zaman. Zaten en çok bacakları çalıştırdığı için tam bana göre klasik videoları. Bu arada çok saçma ama ben kol hareketlerini koordineli yapmakta zorlanıyorum ekrana bakmadan yapıyorum ritmim bozulmasın diye
Şimdi de tarçınlı yeşil çayımı yaptım. içeceğim umarım. Eşim saolsun ben leslie yaparken çay isteyip durdu. Sizin çocuklarınız varsa benimde kocam var
Darısı başımıza canım. Ben de şu selülitlerden kurtulsam o kadar mutlu olucam ki.
Bana Leslie'nin en buyuk hediyesi selulitlerimi azaltmasi oldu. % 70-80 oraninda azalma var bende de. Nerdyse diz kapagimin arkasina kadar selulitlerim vardi. Su an kalcamin alt kisminda az bi bolum kaldi.
Selülitler yok olmaz deniyor ama gecen günlerde okudugum bir makalede vücuttaki yag azaldikca selülitlerin de göze daha az görünecegi yaziyordu. Demek ki yag gittikce bu sonucu almamiz dogal. Benim yillardir vardi selülitlerim.Bana Leslie'nin en buyuk hediyesi selulitlerimi azaltmasi oldu. % 70-80 oraninda azalma var bende de. Nerdyse diz kapagimin arkasina kadar selulitlerim vardi. Su an kalcamin alt kisminda az bi bolum kaldi.
Canim sen kendi basarini görmezden geliyorsun. Lütfen 3 ayda kac kilo verdigini paylasir misin arkadaslarla? Asil motivasyon sende.
ablacım ben 152 kıloydum şimdi 126.3 üm ama bunu 3 ayda degıl 6 yda verdım diyetew sıkı sarıldığım zamanlarda 2 mill yapıyordum karnım nerdeyse dızlerıme deyecekyı ama o ikimil bile acayıp toparladı karnımı 5 yıl önce giydiğim kıyafetlerımı gıyıyorum ama bende istikrar yok ıste bıde ıstıkrar olsaydı sımdı ıkılı rakamlardaydım ama bundan sonra çokk sıkı sarılıcam sızlerle ınşallah
bravo canim 6 ay bile verdigin kilolar icin cok iyi bir zaman. Seni alkisliyorum. Ama gercekten artik daha azimle saril bu ise. Cok mutluyum bu kadar yol katettigin icin.
İşte buna çok sevindimBol bol leslie o zaman. Zaten en çok bacakları çalıştırdığı için tam bana göre klasik videoları. Bu arada çok saçma ama ben kol hareketlerini koordineli yapmakta zorlanıyorum ekrana bakmadan yapıyorum ritmim bozulmasın diye
Şimdi de tarçınlı yeşil çayımı yaptım. içeceğim umarım. Eşim saolsun ben leslie yaparken çay isteyip durdu. Sizin çocuklarınız varsa benimde kocam var
supermis yaaa.. ben de bi ben varim saniyodum hareketlerde eli kolu karisan :) siz de yazinca cok mutlu oldum.. bu arada benim ritmimi bozan sey oglum uyurken yaptigimdan ses kisik oluyor ve ayak kalkarken degil inerken tabana vurup ses cikartiyor ya o nedenle benim ayak sesim muzige uymayinca ayaklarim da karisiyor. kulaklik takip falan yapmam lazim. ama 4 fast miledeki swing hareketini mumkun degil tutturamiyorum. arada sekiyo bisi yapiyo benimki onun gibi olmuyo.. maymuna donuyorum yeminle