Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

nefhaa hosgeldin. En kisa zamanda spora basla, diyet sonrasinda gelir. Ben yedigim aburcuburlarin kac millik leslie`ye esit oldugunu dusundukce biraktim yemeyi.

Annen icin cok gecmis olsun. Ozlemen ne kadar hos. Arayi hemen kapatirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar, eski topiğe girdim ama yeni başlık açılmış. Hayırlı olsun çok iyi olmuş

Kaç gündür giremedim, evde yürüyüş yapamadım ama dışarda oldukça aktiftim. Böylece azcık dengelemiş oldum sanırım..

Yarın 3 fast mille kaldığımız yerden devam. Hatta yeni başladım sayıp ölçülerimi not alacağım.

Bel - göbek bölgem, üst tarafım alta göre daha kalın. Az da olsa şekle girer umarım.

Herkese iyi geceler...

Girer merak etme. Bir bucuk yildan sonra ben ancak karnimda gözle görülür bir incelme farkedebiliyorum. En sikayetci oldugumuz kisimlar en son gidiyor ama sabirli olursak mutlaka gidiyor.

lesılemıyaptım geldım inşallah böyle devam eder benım ılk derdım kılo vermek umarım olacak

maşallah süper vermişsin inş kurtulursun 4 kılo nekı

geçmiş olsun rabbim şifaversin annene

Ben de lesliemi yaptım geldim. Tok mide ile yapınca çok midem bulandı ama neyse. Salatadan bişey olmaz dedim ama mide doluysa fark etmiyormuş. Daha 40 squat var. Onu midem rahatlayınca yapacağım. Geç meç yapacağım sporumu. Kaçış yok

maşallah süper vermişsin inş kurtulursun 4 kılo nekı

geçmiş olsun rabbim şifaversin annene
Canim sen kendi basarini görmezden geliyorsun. Lütfen 3 ayda kac kilo verdigini paylasir misin arkadaslarla? Asil motivasyon sende.

Canim sen kendi basarini görmezden geliyorsun. Lütfen 3 ayda kac kilo verdigini paylasir misin arkadaslarla? Asil motivasyon sende.

ablacım ben 152 kıloydum şimdi 126.3 üm ama bunu 3 ayda degıl 6 yda verdım diyetew sıkı sarıldığım zamanlarda 2 mill yapıyordum karnım nerdeyse dızlerıme deyecekyı ama o ikimil bile acayıp toparladı karnımı 5 yıl önce giydiğim kıyafetlerımı gıyıyorum ama bende istikrar yok ıste bıde ıstıkrar olsaydı sımdı ıkılı rakamlardaydım ama bundan sonra çokk sıkı sarılıcam sızlerle ınşallah

bide oncedende kılo verırdım ama kımse farketmezdı kılo çok olunca ama lesıleyle yurudugum zaman herkez fark ettı herkez daha çok verdıgımı sanıyor ılk

bravo canim 6 ay bile verdigin kilolar icin cok iyi bir zaman. Seni alkisliyorum. Ama gercekten artik daha azimle saril bu ise. Cok mutluyum bu kadar yol katettigin icin.

bravo canim 6 ay bile verdigin kilolar icin cok iyi bir zaman. Seni alkisliyorum. Ama gercekten artik daha azimle saril bu ise. Cok mutluyum bu kadar yol katettigin icin.

teşekkurederım ablam toplasan belkı 3 ay duzenlı anca yapmışımdı ama artık zaman kaybına tahammulum yok sızlerınde destegı ıle bu iş inşallah bitecek ben bu seneyı son kılolu senem olarak kabul edıyorum seneye deyısecek ınş herşey

herkese merhaba,

ne kadar hizli ilerlemis konu.. ben bugun leslie yapamadim esimin tatil nedeniyle evde olmasi gunluk rutinimi oldukca baltaliyor.. tum yazilanlari okumadim ama ben de yaklasik 8-9 aydir yuruyus bandi ve disarda yuruyen biri olarak 3-4 haftadir leslie ile yuruyorum..

banda gore farkettigim ise kalp atisimi sureklu kulaklarimda duyuyorum (yani daha guclu bir nabiz veriyor), daha cok terliyorum (terlemek kisinin yapisiyla alakali bisi aslinda ama bende bir artis var) ve agirlik vs derken kollar da calisiyor. onceki ve bu baslikta emegi gecen herkese sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum.

ufak bir oglum var bu nedenle cok aktif olarak katilamasam da hergun ugrayip yoklama vermeye calisacagim.. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…