Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

rahime kendi deneyimlerimden yola çıkarak diyebilirim ki karın bölgende sıkıntı varsa bence leslie tek başına yeterli değil. jilliana da başlamalısın bence.

Sagol cnm cvpın ıcın
Ben jıllıanı daha once bır hafta cıvarı yapmıstım dızımı sakatlamıstım sımdı bı yapsam takır tukur ses cıkıyor dızımden
Sen jıllıanı ne kadar yaptın emınım faydası olmustur cok guzel bır calısma zaten

Kızlar kımse cevap vermıcekmı😔😔😔

Bu mesajin dikkatimden kacmis. Karin yaglarini yakmak icin kardio hatta hiit kardio sart. Ikincisi haftada 3-4 kez karin hareketleri yapabilirsin. Bunun icin ya kendi bildigin ya da xhit olur, fitness blender olur cesitli videolar mevcut. Sadece mekik yetmez cünkü ben de kisa sür e ö nce ögrendim bu bilgiyi hatta leslie de söylüyor bir videosunda, karin bölgesini bir korse gibi düsünüp her tarafini calistirmak gerekli. Yani üst, alt, sirt , yan gibi. Pilates de yapabilirsin, pilateste de her tarafi calistiriyorlar.

Sagol derya abla denıcem bu vıdeoları pekı tae bo nasıl hıc denedınmı

Sagol derya abla denıcem bu vıdeoları pekı tae bo nasıl hıc denedınmı
1-2 kere baktim ama pek sempatik gelmedi bana. Onun harcattigi kaloriyi leslienin yeni videolarinda harciyorum zaten. Tabii herkesin kendi tercihi. Herkes sevdigi programi yaparsa daha basarili olur. Karin icin beslenme, kardio ve bölgesel el ele gitmeli. Beslenmenin en cabuk etkiledigi yer ne yazik ki yarattigi siskinlikle karin bölgemiz. Bir günden diger gpne fark edebiliyor yedigimiz bir yemekten. Yumusaklik var demissin o bende de cok vardi hele kilolari verince yag tabakasi sarkiyordu ortadan ama azaliyor gitgide. Iyice sikilasti karnim artik.

benimde 1. dönem Türkçe full , mat 1 yanlış, fen 2 yanlış, din full, İngilizce full, tc inklap full
2.dönem Türkçe full, mat 1yanlış,fen full ,din full, İngilizce 1 yanlış, tc full
6.sınıf ortalama 98.50
7.sınıf ortalama 98.71
8.sınıf ortalama 98.97
bende 500 üzerinden 494.500 puan bekliyorum aslında ildışı oluyor ama yinede ankara Çankaya fen lisesi istiyorum
bu arada sanırım yürütmeyi durdurma kararına meb itiraz etmiş üst mahkemenin kararıyla 7 temmuzda sonuçlar açıklanıcakmış

Son düzenleme:

senin oldukça iyiymiş inşallah istediğin yer olur.il dışı yazma olabiliyor değil mi ?

bugün sadece göğüs egzersizi yapabildim deryacım birşey soracağım brazill but dan basen için olanı yapmak istiyorum ama 40 dk.hiç denemedim bölgesel olarak daha önce plates ve xhittin miley cyrus yaptım ama öyle muhteşem sonuçlar almadım bana fikir verir misin basenlerimi yaz dönemi için ufaltmak istiyorum malum yaz tatiline gitmeden şekillenim diyorum ne dersin canım

Bum bum olani mi diyorsun digerini mi? Bana da onlar uzun geliyordu gecen yil 10dk olan bum bum rapido videosunu yapiyordum haftada birkac gün ve inan popom havalandi diyebilirim. Basen problemim yoktu ama genel olarak bacaklarima da cok iyi geldi. Bu sonbahar yine yapacagim.

Bir de rio extreme videosunu yapiyordum tüm vücut calismasi olarak cok güzel hareketler var ama cok yorucu. Gecenlerde yine yapayim dedim tamamlayamadim. Alisiyor insan zamanla ama 50dk onlarin temposunu tutturmak oldukca zor oluyor.

Insaallah kurtulurum su gobekten ıkı ay sonrada tatıle gıtcem yanı mecburum gobekten kurtulmaya sagol cvpın ıcın ıyı geceler herkese

Selam kizlar. Ogleden once temizlikle gecti, ogleden sonra da disarda yurudum.

iftardan sonar şişkinliğimi gidermek için radio hits yaptım. iyi geldi.
inşallah bundan sonar düzenli olarak her akşam birşeyler yapacağım.

teşekkür ederim . evet il dışı yazılabilir ama sadece A grubu tercih listesine B GRUBU SADECE KENDİ İLİMİZ OLMAK ZORUNDAYMIŞ.

canım a ve b grubu ne demek inan hiç bilgim yok yeni sistem oluncada öğretmenler bile bilmiyor ayrıntılı cevap alamıyorsun anlatabilirmisin?

Dün göğüs egzersizi ve brazil but high&tight(basen ağırlıklı) yaptım bugunde nasip olursa aynı çalışacağım

canım a ve b grubu ne demek inan hiç bilgim yok yeni sistem oluncada öğretmenler bile bilmiyor ayrıntılı cevap alamıyorsun anlatabilirmisin?

yerleştirmede önce a grubu listesine bakılıyor. a grubu listesinde il içi il dışı farketmeksizin 15 okul ismi(yani tercih) yazılıyor bu okullara 1. sıradan başlıyarak tek tek öğrencinin okula girip girmemesine bakılıyo mesela a grubunda ilk sıraya ankara fen yazdım kazanamadım diyelim 2.sıraya İstanbul fen yazdım o okula bakılıyor eğer kazanırsam oraya kazanamassam 3 tercih onu kazanamazsam 4 öyle gidiyo eğer 15 okulu da kazanamassan sıra b grubuna geliyor( B GRUBU SADECE KENDİ İLÇEMİZDEN) B Grubu listede ise öğrenciler, okul türlerine göre bir istek sıralamasında bulunacak. MEB tarafından Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Anadolu Meslek ve Teknik Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere 6 okul türü belirlendi. Öğrenci, A Grubu listeden herhangi birine yerleşmezse istek sırasına göre boşlukta olan bir okul türüne yerleştirilmek isteyecek. Bu isteği karşısında herhangi bir okula yerleşmezse bu kez MEB, e-Okul'dan, adrese göre otomatik yerleştirme yapacak. A Grubu listede il ve ilçe sınırlaması bulunmuyorken, B Grubu listede ise bir sınırlama söz konusu. Okul türü tercihi ilçeye göre yapılacak. Öğrencinin ilçesinde Fen Lisesi yoksa Fen Lisesi'ne yerleştirilme talebinde bulunamayacak. Dolayısıyla B Grubu liste oluşturulurken ilçedeki okul ve okul türünün dikkate alınması gerekiyor'

Son düzenleme:

Canim bu paylasimlari ozelden yapsaniz sonucta bu spor paylasim basligi. Konu biraz fazla uzadi.

Rozecim lutfen yanlis anlama ama bu konu biraz uzadi baslikta özelden devam edebilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…