- 20 Haziran 2012
- 993
- 1.223
Rozecim lutfen yanlis anlama ama bu konu biraz uzadi baslikta özelden devam edebilirmisiniz.
haklısın canım öyle yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rozecim lutfen yanlis anlama ama bu konu biraz uzadi baslikta özelden devam edebilirmisiniz.
brazill ve göğüs egzersizi yapıldı
Adet günlerinde yogayi siddetle öneriyorum. Vücudu cok rahatlatiyor. Gerci ben artik adet günlerimde mutlaka hareket etmeye calisiyorum karnimin agrisina iyi geliyor. Özellikle de disarda yürümek.kızlar regl olduğum için dün akşam bugün bi de kpss falan hiç bir şey yapmadım aksine tv karşısında kucağımda dondurmayla ağlayarak geçirdim tüm akşamı:2::2::2:
Slm hic aksatmadan surekli yuruyorsun
Bi faydasi oldumu merak ettim
Selam, fayda derken ne kastettiğine bağlı. Amaç sadece dış görünüşte farklılık değil bende; Hipotiroid, astım, alerjik rinit(Uzun yıllar kortizonlu ilaçlar kullandım iyi veya kötü olduğum dönemler farketmeden hemde, şimdi de dönem dönem kullanıyorum) ve ameliyat olmama rağmen hala içimde miyomlar var. İnsülin direnci konusunda da sınırdayım ilaç için. Kilo aldırma ve verdirmeme konusunda bunca şeye maruzken ben yürüyüş ve diyetle 20 kilo civarı vermiş biriyim MAŞALLAH diyelim. Yürüyüş ve spor hormonların düzgün çalışmasına büyük katkı sağlar. Amacım dış görünüşte ki fazlalıkları atmakla beraber sağlığımın iyi olması çokça da. Eskiden üst bacağımdan geçmeyen, esnemeyen kalın kumaşlı pantolon şimdilerde bol geliyor. Sırt ağrılarım hele yataktan kalkerken olan son buldu çok şükür,sık olan miğrenvari baş ağrılarım çokk seyrekleşti. Alerjilerim yüzünden çok zor geçen baharın devamı olan kötü etkiler hala devam ediyor. Sürekli burun siliyorum, hapşuruyorum ve nefes alamıyorum san ki burun deliğime silikon sıkılmış gibi hissediyorum, bu halde olmama rağmen geçen gün yeni bir komşumuzu da yanıma aldım yürüyüşümde. O hanımda biraz kilolu. Yürüyüş bittiğinde farkettim ki, o nefes nefese ki çok çok hızlı tempoda yürümedik hamdır diye, bense nefessel sorunlarıma rağmen çok daha rahat ve dinçtim, dönmek istemese 1saatten daha da çok yürürdüm. Eskiden de iyi yürürdüm ama artık çok daha çeviğim. Eskiden üşendiğim şeyleri şimdi dert etmeden yapıyorum.
Ayy canim cok gecmis olsun insallah butun hastaliklarindan kurtulursun
Masaallah bu hastaliklara ragmen cok cok iyi kilo vermissin
Demekki insan istedikten sonra yapamayacagi hic bir sey yok
Bende hipotirodi ve hasimato hastasiyim hep guatrimin arkasina gizleniyordum ona mal ediyordum zayiflayamiyorum diye
Canim bu yazin cok motive etti beni artik bende hic bir seyi bahane etmeden zayiflicam insaallah
Tekrar gecmis olsun umarim hayatinda hep ayni duzenle devam edersin boyle😊😊😊
Gunaydin kizlar. Esim izine geldi o yüzden bu ay leslieye ara verecegim. Belki birkac kez yapabilirim. Firsat buldukca artik ezberledigim bolgesel hareketler yuzme ve yuruyus yapmaya calisacagim. Tatilde strese girmek de istemiyorum.
Gunaydin kizlar. Esim izine geldi o yüzden bu ay leslieye ara verecegim. Belki birkac kez yapabilirim. Firsat buldukca artik ezberledigim bolgesel hareketler yuzme ve yuruyus yapmaya calisacagim. Tatilde strese girmek de istemiyorum.
Bugün leslie 3 mil yaptım. Uzun süreliğine şehir dışına çıkıyorum aranızda olamayacağım inşallah kilo almadan dönerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi