Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Hic halim yoktu ama gögüs calismalarimi savsakladim o yüzden p4p nin gögüs ve karin karisik olan videosunu yaptim.

kızlar regl olduğum için dün akşam bugün bi de kpss falan hiç bir şey yapmadım aksine tv karşısında kucağımda dondurmayla ağlayarak geçirdim tüm akşamı:2::2::2:

kızlar regl olduğum için dün akşam bugün bi de kpss falan hiç bir şey yapmadım aksine tv karşısında kucağımda dondurmayla ağlayarak geçirdim tüm akşamı:2::2::2:
Adet günlerinde yogayi siddetle öneriyorum. Vücudu cok rahatlatiyor. Gerci ben artik adet günlerimde mutlaka hareket etmeye calisiyorum karnimin agrisina iyi geliyor. Özellikle de disarda yürümek.

Slm hic aksatmadan surekli yuruyorsun
Bi faydasi oldumu merak ettim

Selam, fayda derken ne kastettiğine bağlı. Amaç sadece dış görünüşte farklılık değil bende; Hipotiroid, astım, alerjik rinit(Uzun yıllar kortizonlu ilaçlar kullandım iyi veya kötü olduğum dönemler farketmeden hemde, şimdi de dönem dönem kullanıyorum) ve ameliyat olmama rağmen hala içimde miyomlar var. İnsülin direnci konusunda da sınırdayım ilaç için. Kilo aldırma ve verdirmeme konusunda bunca şeye maruzken ben yürüyüş ve diyetle 20 kilo civarı vermiş biriyim MAŞALLAH diyelim. Yürüyüş ve spor hormonların düzgün çalışmasına büyük katkı sağlar. Amacım dış görünüşte ki fazlalıkları atmakla beraber sağlığımın iyi olması çokça da. Eskiden üst bacağımdan geçmeyen, esnemeyen kalın kumaşlı pantolon şimdilerde bol geliyor. Sırt ağrılarım hele yataktan kalkerken olan son buldu çok şükür,sık olan miğrenvari baş ağrılarım çokk seyrekleşti. Alerjilerim yüzünden çok zor geçen baharın devamı olan kötü etkiler hala devam ediyor. Sürekli burun siliyorum, hapşuruyorum ve nefes alamıyorum san ki burun deliğime silikon sıkılmış gibi hissediyorum, bu halde olmama rağmen geçen gün yeni bir komşumuzu da yanıma aldım yürüyüşümde. O hanımda biraz kilolu. Yürüyüş bittiğinde farkettim ki, o nefes nefese ki çok çok hızlı tempoda yürümedik hamdır diye, bense nefessel sorunlarıma rağmen çok daha rahat ve dinçtim, dönmek istemese 1saatten daha da çok yürürdüm. Eskiden de iyi yürürdüm ama artık çok daha çeviğim. Eskiden üşendiğim şeyleri şimdi dert etmeden yapıyorum.

Son düzenleme:

Ayy canim cok gecmis olsun insallah butun hastaliklarindan kurtulursun

Masaallah bu hastaliklara ragmen cok cok iyi kilo vermissin
Demekki insan istedikten sonra yapamayacagi hic bir sey yok
Bende hipotirodi ve hasimato hastasiyim hep guatrimin arkasina gizleniyordum ona mal ediyordum zayiflayamiyorum diye
Canim bu yazin cok motive etti beni artik bende hic bir seyi bahane etmeden zayiflicam insaallah
Tekrar gecmis olsun umarim hayatinda hep ayni duzenle devam edersin boyle😊😊😊

Teşekkür ederim, umarım sen de amacına ve sağlığına kavuşursun.

Yürüyüs aslinda yapilabilecek en kolay, en ucuz spor. Tiroid, kalp, kolesterol, seker gibi bircok hastaliga da iyi geliyor. Yaptigimiz tüm sporlarin yani sira vazgecilmezimiz olmali bence.

iyi geceler kızlar..İki gündür bir şey yapamadım . Az öncede mari winsor +mel b abs +arms yaptım..

Slim in 6 start yaptım bugün. Acayip ter atıyorum.
Iyi geceler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese günaydın niyetim bugün 3 mil hit işten gidince inşallah :)

Slm kizlar simdi slim in 6 in iki milini yaptim
Birazdanda kizimla disari cikcaz hareketli bir gun olcak
Aksam kizim erken yatarsa biseyler yapmayi dusunuyorum

Gunaydin kizlar. Esim izine geldi o yüzden bu ay leslieye ara verecegim. Belki birkac kez yapabilirim. Firsat buldukca artik ezberledigim bolgesel hareketler yuzme ve yuruyus yapmaya calisacagim. Tatilde strese girmek de istemiyorum.

Gunaydin kizlar. Esim izine geldi o yüzden bu ay leslieye ara verecegim. Belki birkac kez yapabilirim. Firsat buldukca artik ezberledigim bolgesel hareketler yuzme ve yuruyus yapmaya calisacagim. Tatilde strese girmek de istemiyorum.

canım sana bir sorum olacak.
radio hits ve 4 fast mil in süreleri aşağı yukarı aynı. bunlar kaç kalori yaktırıyor, bilgin var mı? Aynı süreyi ayırmışken daha fazla kalori yakmak isterim haliyle.

iyi geceler arkadaşlar,
uzun süredir istikrar gösteremiyorum,
1gün yaptıysam 2gün yapmadım.
iftar, sahur derken yediklerime de dikkat edemiyorum.
verdiğim kiloları geri almaktan korkuyorum.

karar verdim artık daha dikkat edeceğim;
bu akşam 3fast mil yaptım.

Bugün leslie 3 mil yaptım. Uzun süreliğine şehir dışına çıkıyorum aranızda olamayacağım inşallah kilo almadan dönerim

Derya abla senin adina sevindim esin gelmis
Eminimki tatildede yapacak vakit bulursun sende bu azim oldukca
Fazlada yuklenme derim tadini cikart bence tatilinin
Sanirim bir ay sonra grs kismetse
Iyi tatiller sana 😊😊😊

Bugün leslie 3 mil yaptım. Uzun süreliğine şehir dışına çıkıyorum aranızda olamayacağım inşallah kilo almadan dönerim

Insaallah canim yemene biraz dikkat ettinmi ve yuruyuste yaptinmi tamamdir fazla kasma almazsin insaallah
Gorusuruz canim😉😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…