Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Ya bikac yerde 500 ila 750 kalori arasında diye yazildigini gordum de acaba dedim ne derece dogru. Cok iyiymis valla :)

O calismada 700 kalori harcama k icin herhalde 70 80 kg ve uzeri olmak lazim. Son mega ve power miles larin 4 milinde bile daha fazla harciyorum. O yuzden eski videolariyla zaman harcamiyorum artik.

O calismada 700 kalori harcama k icin herhalde 70 80 kg ve uzeri olmak lazim. Son mega ve power miles larin 4 milinde bile daha fazla harciyorum. O yuzden eski videolariyla zaman harcamiyorum artik.

Hangi mega miles i tavsiye edersin yag yakimi acisindan veya da tüm vücudu çalıştırmasi acisindan? Yarin da onu deneyeyim

Hangi mega miles i tavsiye edersin yag yakimi acisindan veya da tüm vücudu çalıştırmasi acisindan? Yarin da onu deneyeyim

Hepsi birbirine benziyor. Degistirerek yapmak daha faydali. Radio remix burn bunlar hep yag yakmaya yonelik.

Bu aksam ancak yarim saat pilates yaptim. Butun ogleden once bahce bicip ogleden sonra temizlik yapinca ancak buna gucum yetti. Ama pilatese de alisiyorum yavas yavas. Arada sakin birseyler yapmak fena olmuyor.

radio remix yapildi....

herkese iyi geceler :)

İyi geceler :)

Bu aksam ancak yarim saat pilates yaptim. Butun ogleden once bahce bicip ogleden sonra temizlik yapinca ancak buna gucum yetti. Ama pilatese de alisiyorum yavas yavas. Arada sakin birseyler yapmak fena olmuyor.

Zaten ara ara çalışan kasları esnetip rahatlatmak gerek, yoksa sakatlıklar kapıyı çalıyor. Bu arada, hangi pilates serisine başlamıştın, o da mı Leslie?

İyi geceler :)

Zaten ara ara çalışan kasları esnetip rahatlatmak gerek, yoksa sakatlıklar kapıyı çalıyor. Bu arada, hangi pilates serisine başlamıştın, o da mı Leslie?
Ben zaten yoga yapiyorum düzenli olarak. Pilates you tube da happy and fit pilates yapiyorum, almanca bir kanal cok memnunum.

Günaydın kızlar
Bu sabah 4 fast mile yapayım diyorum. Ile gitmeyeceğim izin verdim kendime.
Siz çok değişik videolardan bahsediyorsunuz. Bu hafta sonu şehir dışında olacağım gelince bakacağım bu videolara. Ben hep aynı şeyleri yapıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydin kizlar. Güne pilates ve Tibetlerimle basladim. Pilates konusundaki teshisim, düzenli yaptigimda karnimi gerginlestirip daha düz gösteriyor. Kilo ve cm olarak fark yok su anda ama karnim daha düz duruyor.
Dün live strong.com da bir makale okudum düz karin icin hiit cardio, bölgesel hareketler ve beslenme ayrilmaz bir üclü diyor. Yani beslenmeye en bagli olan kisim vücudumuzda karin.

Günaydın herkeslere. Dün akşam pilates ve biraz bacak egzersizi yaptım. Bu akşam yine miley cyrus leg çalışmasını yapacağım. Öncesinde beni aşırı yormayacak bir leslie videosu yapmayı düşünüyorum. İkisi de ağır olursa kaldıramam.

Günaydın herkeslere. Dün akşam pilates ve biraz bacak egzersizi yaptım. Bu akşam yine miley cyrus leg çalışmasını yapacağım. Öncesinde beni aşırı yormayacak bir leslie videosu yapmayı düşünüyorum. İkisi de ağır olursa kaldıramam.

Benim de bu aralar leslie yapacak hic halim kalmiyor canim. Bu bahce isleri beni öldürecek. Neyse ki pilates yorsa da hoplama ziplama gerektirmedigi icin idare ediliyor. Bu aralar yaptigim günlük kosturmalari kardiodan sayiyorum ama firsat buldukca 2 ser mil de olsa leslie yapmaya calisacagim. Yazin enerji versin diye l carnitin bile almayi düsünüyorum. Daha cok enerji icin önerileriniz varsa bilmek isterim.

Merhaba kızlar
4 fast mil yapıldı. Sanırım 4 gün spor yapamayacağım. Şehir dışında olacağım. Belki dışarıda yürüyüş olabilir .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de bu aralar leslie yapacak hic halim kalmiyor canim. Bu bahce isleri beni öldürecek. Neyse ki pilates yorsa da hoplama ziplama gerektirmedigi icin idare ediliyor. Bu aralar yaptigim günlük kosturmalari kardiodan sayiyorum ama firsat buldukca 2 ser mil de olsa leslie yapmaya calisacagim. Yazin enerji versin diye l carnitin bile almayi düsünüyorum. Daha cok enerji icin önerileriniz varsa bilmek isterim.

Evet pilates insanı çok yormuyor. Ben zaten yorucu çalışmaları yaparken çok tedirgin oluyorum. Belli bir limitin üzerinde yormamalıyım kendimi ,sağlığım açısından risk oluşmaması için.

Ben spordan sonra meyveli yoğurt yada meyveli kefir fln içiyorum. Spordan belli bir süre önce yarım avuç çiğ ceviz-badem yenilebilir. Ben ne yazık ki yemekten 1 saat sonra spor yapmak durumunda kaldığım için birşey yemem gerekmiyor.

Yazın en güzeli pilates yoga gibi çalışmalar sanırım. Sıcak insanın enerjisini emiyor. Yada bol bol yüzün. Havuz var demiştin. Bilmiyorum sık gitme imkanın oluyor mu?

Benim yakınımda havuz yok. Olsa kesin giderim. Doktorum direk yüzme önermişti.

Bende sabah radıo remıxın ıkı mılını yaptım sadece kendımı buyuk bır pısmanlık ıcınde hıssedıyorum

Aksama telafı edecegım artık buyaglar gıtcek baska yolu yok ıkı yıldır yasıyom ben bunlarla

Bıde ısın kotu taraf esım hıc sevmıyor kıloları
Bana kılo yuzunden bı kac lafıda oldu kı ben oyle asırı sısman bırıde degılım bana cok koyuyor boyle laflar demesı
En cokta onun ıcın zayıflamak ve
Kendımı kanıtlamak ıstıyorum ee tabı buda bende hırs yaptı bıraz

Hadı zayıflayalım kızlar ya :KK43:((

eşinin dediklerine takıl canı insanı motive ediyor. ben eşimle nişanlıyken 72 kg felandım bana bir gün dedi ki tosunum benim çok zoruma gitti 3 ayda 10 kg verdim 62 olmuştum o gaz verdi bana yani:) birde doğumdan sonra kilo aldım baktım eşim 85 ben 82 yim kahrımdan öldüm azmettim şu an 68 im eşim hiç ses çıkamaz aslında ama ben takarım bakışına ya da olmamış bu deyişine yaparsın merak etme :)

Evet pilates insanı çok yormuyor. Ben zaten yorucu çalışmaları yaparken çok tedirgin oluyorum. Belli bir limitin üzerinde yormamalıyım kendimi ,sağlığım açısından risk oluşmaması için.

Ben spordan sonra meyveli yoğurt yada meyveli kefir fln içiyorum. Spordan belli bir süre önce yarım avuç çiğ ceviz-badem yenilebilir. Ben ne yazık ki yemekten 1 saat sonra spor yapmak durumunda kaldığım için birşey yemem gerekmiyor.

Yazın en güzeli pilates yoga gibi çalışmalar sanırım. Sıcak insanın enerjisini emiyor. Yada bol bol yüzün. Havuz var demiştin. Bilmiyorum sık gitme imkanın oluyor mu?

Benim yakınımda havuz yok. Olsa kesin giderim. Doktorum direk yüzme önermişti.

Evet havuz cok yakinimda yazin haftada birkac gun gidiyoruz ve tahmin edersin ki 3 cocukla oldukca hareketli geciyor. Yazi boyle idare edecegiz artik kilo almayayim da raziyim. Eylul sonrasi disiplini saglarim yine. Senin rahatsizligin icin burada da yuzme oneriyorlar keske gitme olanagin olsa...

Merhaba, Karen neler yaptırıyor, sıralayabilirmisin, bir de zorlanmadan her hareketi yapabiliyormusun?

Linkini vereyim istersen.Zorlanmadan yapıyorum dersem yalan olur.Vücudundaki kasların çalıştığını hissediyorsun.Bence ön ısınma çok az ben 1 mil leslie yapıp öyle geçiyorum.

http://www.ultrafilmizle.com/40-dakika-500-kalori-tk500-vol-2-turkce-dublaj-izle/

herkese günaydın:KK16::KK16::KK16:
canım ben dediğin videoyu bulamadım nerden bulabilirim karen hili

Olurmu oyle canım ne yaparsan kardır hıc yapmamaktan ıyıdır:)))

:KK16::KK16:

X