Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

burn ve firm yaptim 1 gunluk aradan sonra.. haftanin geri kalanina firesiz devam edecegim insallah :)

sevgiler,

Bende sabah radıo remıxın ıkı mılını yaptım sadece kendımı buyuk bır pısmanlık ıcınde hıssedıyorum

Aksama telafı edecegım artık buyaglar gıtcek baska yolu yok ıkı yıldır yasıyom ben bunlarla

Bıde ısın kotu taraf esım hıc sevmıyor kıloları
Bana kılo yuzunden bı kac lafıda oldu kı ben oyle asırı sısman bırıde degılım bana cok koyuyor boyle laflar demesı
En cokta onun ıcın zayıflamak ve
Kendımı kanıtlamak ıstıyorum ee tabı buda bende hırs yaptı bıraz

Hadı zayıflayalım kızlar ya ((

Burn ve firm videolarini yaptım. 3gun bu videolari yaptım. Acaba yarin hangi video ile devam etsem? Mega miles videolarindan yapmayi düşünüyorum ama bakalım

Ben de kizimla 2 saat yurudum alisverisimi de yaptim dondum. Aksamustu bile 35 derece sicak vardi.

leslie 1 mile ile başladım ardından miley cyrus workout sexy legs videosunu yaptım. Bazı yerlerde kısa molalar verdim eksik yaptım. Ama bitirdim sonuna kadar. Terden öldüm. Hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum

Merhaba kızlar
Ben de bu sabah işe gitmeden 3 mil yaptım. Yarın yine slim in 6 yapayım diyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O cok güzel bir video canim iyi bir secim yapmissin. Gecen yil ben de birkac kez yaptim. Xhiit in videolarini cok seviyorum zaten. Insan herseyi birarada yapmak istiyor ama zaman yetmiyor ne yazik ki.

Kendimden utanıyorum.Herkesin maşallahı var.Ben bir- iki mil ile devam ediyorum.Arada karen hillin 500 TK diye videosu var onu yapıyorum.Yarım saatte 500 kalori yaktırıyor.Bugün regl oldum kalsiyum magnezyum hapı ile ağrısız geçiriyorum şükür.Nede olsa ilk gün yorgun geçti.Sadce tibeti yaptım.

Merhaba, Karen neler yaptırıyor, sıralayabilirmisin, bir de zorlanmadan her hareketi yapabiliyormusun?

Gunaydin kizlar. Bugun cok yorgun uyandim. Bugun programimda pilates ve 13dklik bir callanetics videom var onlari yapmayi planliyorum. Ardindan da bol bol bahce ve ev isi.

herkese günaydın
canım ben dediğin videoyu bulamadım nerden bulabilirim karen hili

Olurmu oyle canım ne yaparsan kardır hıc yapmamaktan ıyıdır:)))

O cok güzel bir video canim iyi bir secim yapmissin. Gecen yil ben de birkac kez yaptim. Xhiit in videolarini cok seviyorum zaten. Insan herseyi birarada yapmak istiyor ama zaman yetmiyor ne yazik ki.

Evet aynen etkili videoları var. Süreleri de tam benlik 10-20 dk. Öncesinde de leslie ile ısınınca çok daha verimli olduğunu hissediyorum. Ben de bir kaç kez bu videoyu yapmıştım. Bacaklarımda hızlı etki görmek istediğim için yapmaya karar verdim, Mari winsor ile dönüşümlü. Miley hatun mari winsor da yapıyormuş.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar, iyi kandiller :)

Ben dün bir şey yapamadım, arkadaşla alışverişe çıktık, çok yürüdüm ama. Akşam eve yorgun geldim, o yüzden pas geçtim.

Bugün party songs'u denemeyi planlıyorum.

Arkadaşlar 5 miles fat burning videosunu yapan var mi aranizda daha once yada su an? Yada kac kalori harcattigina dair bi bilgisi olan? Tabi kalori yakimi kisiden kisiye degisir ama ortalama olarak nedir bilen var mi acaba???

Arkadaşlar 5 miles fat burning videosunu yapan var mi aranizda daha once yada su an? Yada kac kalori harcattigina dair bi bilgisi olan? Tabi kalori yakimi kisiden kisiye degisir ama ortalama olarak nedir bilen var mi acaba???

Ben yapiyordum gecen yil 450 civarinda yakiyordum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…