O cok güzel bir video canim iyi bir secim yapmissin. Gecen yil ben de birkac kez yaptim. Xhiit in videolarini cok seviyorum zaten. Insan herseyi birarada yapmak istiyor ama zaman yetmiyor ne yazik ki.leslie 1 mile ile başladım ardından miley cyrus workout sexy legs videosunu yaptım. Bazı yerlerde kısa molalar verdim eksik yaptım. Ama bitirdim sonuna kadar. Terden öldüm. Hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum
Kendimden utanıyorum.Herkesin maşallahı var.Ben bir- iki mil ile devam ediyorum.Arada karen hillin 500 TK diye videosu var onu yapıyorum.Yarım saatte 500 kalori yaktırıyor.Bugün regl oldum kalsiyum magnezyum hapı ile ağrısız geçiriyorum şükür.Nede olsa ilk gün yorgun geçti.Sadce tibeti yaptım.
Kendimden utanıyorum.Herkesin maşallahı var.Ben bir- iki mil ile devam ediyorum.Arada karen hillin 500 TK diye videosu var onu yapıyorum.Yarım saatte 500 kalori yaktırıyor.Bugün regl oldum kalsiyum magnezyum hapı ile ağrısız geçiriyorum şükür.Nede olsa ilk gün yorgun geçti.Sadce tibeti yaptım.
Olurmu oyle canım ne yaparsan kardır hıc yapmamaktan ıyıdır:)))Kendimden utanıyorum.Herkesin maşallahı var.Ben bir- iki mil ile devam ediyorum.Arada karen hillin 500 TK diye videosu var onu yapıyorum.Yarım saatte 500 kalori yaktırıyor.Bugün regl oldum kalsiyum magnezyum hapı ile ağrısız geçiriyorum şükür.Nede olsa ilk gün yorgun geçti.Sadce tibeti yaptım.
O cok güzel bir video canim iyi bir secim yapmissin. Gecen yil ben de birkac kez yaptim. Xhiit in videolarini cok seviyorum zaten. Insan herseyi birarada yapmak istiyor ama zaman yetmiyor ne yazik ki.
Arkadaşlar 5 miles fat burning videosunu yapan var mi aranizda daha once yada su an? Yada kac kalori harcattigina dair bi bilgisi olan? Tabi kalori yakimi kisiden kisiye degisir ama ortalama olarak nedir bilen var mi acaba???
Ben yapiyordum gecen yil 450 civarinda yakiyordum .