Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

teşekkür ederim canım inşallah devamı gelir yaz geldi ya bende aksatıyorum ya devamlı 4 gündür de belim fena mekikde incilttim sanırım . yaz gelince oğlum devamlı dışarıda gezmek parka gitmek istiyor arabasına oturtuyorum onunla geziyorum ama leslie gibi olmuyor.eve gelincede anca işlerimi halledriyorum

Power miles in 2 mili ve tibetler yapildi, 2 saat bahcede kan ter icinde calisildi simdi evi toparlamaya sira geldi.

Cocuklar olunca mecburen canim ben de havuza, parka spor alanina götürüyorum onlarla mümkün oldugu kadar hareketli kalmaya calisiyorum. O da kardiodan sayiliyor sonucta. Evde kaldigim günler sabah erken kalkip leslie ile durumu telafi etmeye calisacagim yaz boyunca.

Selamlar herkese.

Dün spor yapmadım. Nasıl kızıyorum kendime anlatamam. Reglim iştahım da bir garip. Ramazan bayramına kadar fire vermeden egzersiz yapmalıyım.

Selülitlerden kurtulmak lazım. Türk kahvesi ile yapılan scrubı mı uygulasam acaba? Dıştan da destek olmuş olurum :/

Rapor vermeye geldım

Sabah uc fast mıke yapıldı ve temızlık sımdıde kızımı yatırıyorum aksamıda bos gecırmem ınsaallah💃💃💃

Derya abla rıca etsem resımlerını paylasırmısın bızımle dıger sayfada ekledıgınde uye olmadıgım ıcın gormuyordum. E maılımle ılgılı bır sorun vardı uye olamıyordum rıca etsem paylasırmısın motıvasyon ıcın

Eskı paylastıklarındanda olabılır cok sevınırım paylasırsan

Derya abla rıca etsem resımlerını paylasırmısın bızımle dıger sayfada ekledıgınde uye olmadıgım ıcın gormuyordum. E maılımle ılgılı bır sorun vardı uye olamıyordum rıca etsem motıvasyon ıcın

Eskı paylastıklarındanda olabılır cok sevınırım paylasırsan

Bu baslikta da paylasmistim gecenlerde , profilimden eklentilere bakarsan görebilirsin forumda paylastigim resimleri.

Bunlar ilk halim ve son eklediklerimdi.

Eklentiler

• $IMG_1897.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 86
  • $IMG_1784.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_1782.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 72
  • $asset.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 73
Konuya göbekten dalayım sonra mesajlara bakayım :) Bugün nasılsınız hanımlar :) 30 day programına uçacağım birazdan :)

Görsel paylaşımda leslie videolarını paylaşacak başlık yok kanımca, ya da ben görmedim, bi yerlerde de okumuştum, radio remix i bulamadım demiş bir arkadaş, ben de merak ettim nedir bu diye, arandım tarandım buldum onu, dailymotion'a yükledim :) İsteyen varsa linkini vereyim ya da buradan paylaşayım.

Veya da konu açalım. Fikir talep ediyorum efenim :)

Bu basligin acilmasinin nedeni burada görsel paylasim, link ve video istegi yapilmamasi idi. Ilk mesaji okumadin sanirim. SPor görsel paylasim bölümünde isteyen istekte ya da paylasimda bulunabilir. Burada sadece yaptigimiz sporlardan bahsedip günlük sohbet ediyoruz yoksa konu baska bir alana dagilip sayfalarca link ve video istegi ile doluyor.

Tesekkür ederim canim, aramiza hosgeldin. Ben de hasimoto hastasiyim biliyorsun ve sporla yeniden sagligima kavustum. Doktorum bile sasiriyor durumuma. Sporla kendi kendini tedavi ettin diyor. Devam ettikce faydasini mutlaka göreceksin.

Oooo iyiymiş Çok geçmiş olsun, haşimato yok olduysa ne güzel. Leslie'ye devam için bir sebep daha :)))

Leslie'nin çok sıkı bir programı yok, hareket et de nasıl edersen et kafasında :) İstediğin gibi yapabilirsin. Tek önemli olan ısınmayla soğumayı atlamamak, o da sakatlanmayalım diye zaten.

Zayıflarsın merak etme. En azından vücudun incelir, daha fit bir görüntü olur ki, o da güzel yani :)

İndirirsin canım, youtube açıldı nasılsa, oradan da telinden izleyebilirsin.

Aslında, haşimato bittiği için değil, haşimatodan dolayı bez yıprandığı için ilaç tedavisine devam ediliyor.

Yaa ben de fena sinire kesiyorum bazen, haşimatodan mı acaba, ondan kurtulsam iyi olurdu, fena geriliyorum zira. Leslie onu da attırırsa süper :)

Onu gördüm ondan soruyorum zaten. O zaman konu açarız, isteyen yayınlar.

Ben sinirlerimi yatistirmak icin yoga yapiyorum düzenli olarak ayrica Tibet yogasina basladim. Faydasini görüyorum ama günlük stresimizin üzerine hasimoto da eklenince bir yere kadar tabii.

Merhaba,leslie ile yürümeye yaklaşık 12-13 gün oldu.merak eden arkadaşlara söyleyebileceğim 1 kilo verdim yediklerime biraz dikkat ederek çok kasmadan kendimi ama 3 kilo vermiş gibi duruyorum her akşam 3 mil yapıyorum.Akşam yapamayacağımı düşünürsem sabah yapıyorum yani kısacası mutlaka yapıyorum.Bana çok iyi geldi şu an tartıda fazla çıkıyorum şişliklerim var birde kas yaptığımı düşünüyorum ama görünüşüm 3 kilo vermiş gibi..:)

Tebrik ederim canim. Tartiya fazla takilma bazen gun icinde bile farkli cikiyor.

Tebrik ederim canim. Tartiya fazla takilma bazen gun icinde bile farkli cikiyor.

Evet tartıya takılmamaya çalışıyorum ki görüntüm çok iyi 12 gün öncesine göre ama yinede kilo veremezmiyim acaba diyorum ne nankörüm hem sıkı diyet yapma hemde kilo vermek iste..:) ama ramazana kadar daha dikkatli yicem ramazanda akşamları yapabilirmiyim bilemiyorum ama gazyret göstericem..teşekkürler..

İyi yapıyorsun :) Kasmamak önemli bu işte biraz da

Zaten kilo vermede egzersizin yararı bu. Daha fit görünüyorsun

Verirsin niye veremeyeceksin. Çok sıkı diyet yapmaktansa yaşam tarzında ufak tefek değişiklikler daha etkili. Örneğin pirinç pilavı yerine bulgur pilavı tüketmek, beyaz ekmeği kepekli ekmekle değiştirmek, çaya iki kaşık şeker atıyorsan bir kaşık atmak gibi

Eğer metabolizmal bir rahatsızlığın yoksa bu ufak tefek değişikliklerle daha hızlı sonuç alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…