Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Burn ve firm videolari ile 10 min booty shaking yaptim. Bu videolara bayildim ama 3gunu sadece burn ve firm e ayirdim. Kalan 3gunde de diger videolarindan yapicam.

Bu arada subattan beri spor yapmaya gayret ediyorum ki uzun haftalar ozel nedenlerden dolayi ara vermek zorunda kaldim. Ve de bir bucuk aya yakindir diyet yapiyorum. 78 kilodan 69.1 kiloya inmis bulunmaktayim. Bugun giydigimde nefes alamadigim ve hatta dugmeleri karnima batan iki pantolonumu denedim ve bol geldiler. Cok mutluyum. Darisi herkese olsun :)

Cok sevındım canım senın adına ınsan boyle sonuc aldıkca dahada hırslanıyor
Darısı hepımızın basına ayy bende gorurum ınsaallah o gunlerı
Bende radıo remıx yapmayı dusunuyom bırazdan

Cok sevındım canım senın adına ınsan boyle sonuc aldıkca dahada hırslanıyor
Darısı hepımızın basına ayy bende gorurum ınsaallah o gunlerı
Bende radıo remıx yapmayı dusunuyom bırazdan

Görürsün canim görürsün merak etme hic :) istikrar olduktan sonra her turlu olur. Kolay gelsin sanaaaa

İyi geceler herkese. Eve 23te geldim ama yorgunum falan demedim walk'n tone yaptım ardından winsor pilates.

Günaydın
Kızlar canım sıkılıyor boğazımı tutamıyorum bu aralar
Az sonra 3 mil yapıp işe ondan sonra gideceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydinlar :) hava cok sicak, 10000 adimimi attim da geldim, cok terledim. artik daha erken cikmam gerek sanirim. 8de evde olacak sekilde...

Günaydin kizlar. Burn, pilates karin hareketleri ve tibetlerimi yaptim.

günaydın ya bu aya kadar hiç aksatmadan yepen ben bu ara devamlı aksatıyorum işlerimi halletsem bile gece 1 de bile olsa yatardım daha hedefime 3 kilom var ama ben aksatıyorum işin tek iç açıcı yani boğazıma sahip oluyorum o da tek başına işe yaramaz tabi

sizi sürekli okuyorum ama foruma düzenli girme şansım yok...
Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
benim kilom çok güzel ama bayağı göbüşüm var. yağ oranım fazla yani. Ayrıca duruş bozukluğu, hafi kamburluk gibi bir durumum var. Birde yaz geldi malum, kısa kol giyiyoruz. kollarımı sıkılaştırmak istiyorum.
Kendi araştırmalarım ve önceki egzersiz deneyimlerimden yola çıkarak kendime bir program hazırladım. bir haftadır düzenli olarak uyguluyorum.
1 gün kardiyo yapıyorum. 50- 60 dk.
Ertesi gün bölgesel egzersiz yapıyorum. Dambılla kol çalışması. 20 dk kadar. 20 - 25 dk kadarda sırt, karın, bel egzersizleri.
yani haftada 3 gün alt bölgeyi, 3 gün üst bölgeyi çalıştırıyorum. 1 gün de dinlenme olacak ama o gün illaki ev işleri, market alışverişi gibi aktiviteler yapılacak. Yan gelip yatmak yok.

Aslında spor salonuna gidip, profesyonel bir program almak istiyorum ama hepimizin yaşadığı bir sürü imkansızlıklar nedeniyle şimdilik mümkün gözükmüyor...
Şartların iyileşmesini beklemektense; kendi başımın çaresine bakmaya karar verdim.

Fikirlerinizi bekliyorum :)))))))

Hepimiz evde yaptigimiz sporlardan basari sagliyoruz spor salonlarina bosuna para vermeye gerek yok. Yagim var diyorsan kardioyu arttirmani oneririm. Programin biraz karisik geldi. Bunun yerine tek tek bolgesel calisacagina kendine uygun bir tum vucut calismasi bulup onu haftada 3 gun yapsan ve kardioyu siklastirip gunluk hayatina da merdiven inipcikmak islerini yuruyerek halletmek gibi hareketler katarsan sonuc almaman icin bir neden yok. Tabii yaz geldi hemen acil forma gireyim dusuncesi cok da reel degil. Butun yil calisip yaza hazir girmek en sagliklisi. Bu ay yaptigin calisma sana ertesi ay sonuc olarak geri donecek.

deryacım özellikle senin yorumunu merak ediyordum. hemen cevapladın. teşekkür ederim. Sen bir meleksin :))))))))
tek tek bölgesel çalışmamın nedeni vücudumda rahatsız olduğum bölgeleri düzeltmek. evim 4. katta. günde 3-4 kez inip çıkıyorum.senin gibi hareket için her fırsatı değerlendiriyorum. market alışverişimi, ev işlerimi hep kendim yapıyorum. çok hareketsiz sayılmam ama yağımı azaltıp, kas kütlemi biraz artırıp daha dinç ve sağlıklı olmak istiyorum.

tüm vücut çalışması için ne önerirsin. birde kardiyo haftada en az kaç gün yapayım ve en az kaç dakika yapayım.
ben başlayana kadar akla karayı seçiyorum. başladıktan sonra da bırakasım gelmiyor. sonlara tempom yavaşlasa bile 1,5 saat hoplamalı zıplamalı lessle yapmışlığım var. sonuç sonraki bir kaç gün hiç bir aktivite yapamamak oldu tabii.
ben bu dengesizliği çözüp; her gün düzenli yapabileceğim kadar süre yapmak istiyorum.
yani bir gün deli gibi tepinip, ertesi gün kılımı bile kıpırdatmamak doğru bir anlayış değil..
diyetimde böyleydi benim. ya hep; ya hiç. Çok şükür son 1 yıldır beslenme düzenimi kurdu sayılır.
birde egzersiz düzenimi kurarsam değmeyin keyfime :))))))))

Gunde ne kadar zaman ayirabilirsin o onemli tabii. Ben su anda bolgesel olarak leslienin firm videosunu ve mega ve power mileslardaki bantli calismalari yapiyorum. Bazen de leslie yaptiktan sonra hepimizin bildigi basit birkac pilates hareketi yapiyorum karnim icin bi de tabii gogus icin snav cekiyorum. Kardio en az 30dk olmali. Ben de su anda 2 ya da 3 mil yapiyorum zamanima gore. Zamana gore ayarlyip surekli yapmak en iyisi. Xhiit dailynin ve pop sugar fitnessin de kisa kisa bolgesel calismalari var tum vucut icin. 30dk leslie yapip kaslar isinmisken bir 15dk bunlardan da yapabilirsin. Bu arada kardioyu haftada en az 3 en fazla 6 gun yapabilirsin. Kardio esittir yag yakimi.

Son düzenleme:
dün yazamamışım radio remix yapmıştımbugün de 5 mega milin 3 milini yaptım

çok teşekkür ederim. fkir oluşturmama yardımcı oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…