Büyük oğlum 13 küçüğü 3 yaşında iksinde de tuvalet eğitiminde zorlanmadım.İnşallah seninde bebişin kolay alışır.
Dün gece her yerim ağrıyordu demek ki iş yaparken bütün kaslarım çalışmış :))Lesliden so ra enerji patlaması yaşıyorum,temizlikten sonra pert :)))
canım sen iyi spor yapmışsın zatenevet benim büyükte zorlanmadı tuvalet eğitiminde inşallah abisine çeker
Ben polar marka kullaniyorum canim cok memnunum. Turkiyede de var.
Teşekkür ederim canım, bu sene iş yoğunluğum çok fazla, o yüzden tatili ekstradan iple çekiyorumYüzmeyi çok seviyorum zaten ama hava koşulları biraz engel olabilir, onda da bakacağım artık duruma ama spor mutlaka olur tatilde de
aslında bende istiyordum ama pahalıydı baktığımda en az 350 lira ,bugün 5 mega mile yaptım canım haklıymışsın bu daha tempolu sürekli koşturuyor
2 ve 4 millerde iki farklı bandla çalıştırıyor yeşil ve mor renkle gerçi bende sadece mavi renk vardıAyrıca şhift ve punch yaptırıyor reallyde ise mil ortalarında iki dakika koşturuyor,farklı olarak sadece squat yaptırıyori daha çok bölgesel çalıştırıyor gibi hatam varsa düzelt lütfen gerçi leslie olduktan sonra her videonun faydası var
Gecmis olsun canim.Kiz kardesim tasindi, isten izin alip ona yardim ettim. Daha yeni eve geldim. Bugun is yerinde de feci sekilde dustum. Kuyruk sokumum aciyor oturunca. Umarim sıkıntı yasamam. Bu aksam spor yapabilecek halim yok.sabah uyaninca birseyler yaparim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecmis olsun canim.
Kiz kardesim tasindi, isten izin alip ona yardim ettim. Daha yeni eve geldim. Bugun is yerinde de feci sekilde dustum. Kuyruk sokumum aciyor oturunca. Umarim sıkıntı yasamam. Bu aksam spor yapabilecek halim yok.sabah uyaninca birseyler yaparim.
Kiz kardesim tasindi, isten izin alip ona yardim ettim. Daha yeni eve geldim. Bugun is yerinde de feci sekilde dustum. Kuyruk sokumum aciyor oturunca. Umarim sıkıntı yasamam. Bu aksam spor yapabilecek halim yok.sabah uyaninca birseyler yaparim.
İki gün çok yoğundum.Dün deryadan görerek tibetin 5 hareketine başladım ama bugün boynumdan başıma doğru ağrı var.Ağrım geçerse leslie ile yüreyeceğim inşallah.
Geçmiş olsun.İnşallah bir şey çıkmaz.
çok geçmiş olsun canım inşallah birşey yoktur ,bende bu haftadaki son sporumu yaptım firm ve burn yaptım 1 hafta yokum kızlar size bol sporlu günler