Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

selam herkese,

haftasonu ve onumuzdeki 2 gun daha yatili misafirlerim var. bugun onlar disari cikinca hemen burn ve firm yaptim ama haftasonu bombos gecti :KK43:

hafta ici telafi edices artik..

Sabah uc fast mıle yaptım aksamda kızımı yatırdıktan sonra dort fast mıle yapmayı dusunuyorum.

Bu arada derya abla benım favorımsın herkesın oldugu gıbı..azmıne hayranım:)))

Hep beraber zayıflamak dılegıyle
😜😜😜😜

dün dinlenne günümdü bugünde 4 tane hsalı yıkadım akşam yapabilirsem burn yada 3 fast mil yapıcam

Ben de 30 day ile başlıyorum bu akşam, gündüz işlerim vardı, akşama kaldı haliyle. Bakalım o nasılmış.

Yüzyıl aradan sonra leslie me kavustum. Saglik sorunlari bu sene yakamizi bırakmadı. Allahim beterinden korusun. Her sey yavaşça yoluna girerken ben de nihayet başlayabildim sporuma.

Burn ve firm videolarini yaptım. Bir de 10 min booty shaking yaptim. Huzurla oturabilirim artik :KK66:

Herkese kolay gelsinnnnnn

Gunaydın kızlar benıde aranıza alırmısınız.konunun en basından berı takıp edıyordum sızı ama bır turlu kayıt olamadım.sımdı leslıe ıcın kayıt oldum.kendımı tanıtayım ıstersenız 25 yasındayım evlıyım ve ıkı yasında bır kızım var dogum kılolarımı vermeye calısıyorum daha sımdı 66 kıloyum on kılo verebıldım.hasımato hastası oldugum ıcın zor verıyorum ama olsun yılmak yok😡ve benım motıvasyona ıhtıyacım var kızlar elımden geldıgı kadar yapmaya calısıyorum leslıyı tabı ancak kızım yattıgı zaman yapabılıyorum.ayy yıne cenem dustu kızlar kısacası yardım edermısınız bana sımdı 3 mıle yapmaya gıdıyorum opuldunuz canlar

Hoşgeldin :) On kilo da az bir rakam değil ki :nazar: Ben de haşimato hastasıyım, aynı yavaşlık sorunu bende de mevcut, biz sakin sakin onun ritmine uyup devam etmeye bakacağız. İlaçlarını kesinlikle düzenli kullan, düzenin şaşmasın.

Boşver çene düşüklüğü iyidir :KK1:

Hoşgeldin :) On kilo da az bir rakam değil ki :nazar: Ben de haşimato hastasıyım, aynı yavaşlık sorunu bende de mevcut, biz sakin sakin onun ritmine uyup devam etmeye bakacağız. İlaçlarını kesinlikle düzenli kullan, düzenin şaşmasın.

Hosbulduk canım 😊😊😊
sanada gecmıs olsun

Aynen canım bız moralımızı bozmayalımda benım once hıpotroıdım vardı sımdıde malum ıltıhaplı guatra cevırdı demır depoları komple bosalmıs bu yasta dokuluyoruz haha Allah baska dert vermesın zaten ılacı duzenlı kullandınmı hıcbıseycık olmaz ınsaallah. Bende leslıe yapmak ıstıyorum yatmadan butun enerjım bıttı ama bakarız bı

Iyı aksamlar herkese

Hosbulduk canım 😊😊😊
sanada gecmıs olsun

Aynen canım bız moralımızı bozmayalımda benım once hıpotroıdım vardı sımdıde malum ıltıhaplı guatra cevırdı demır depoları komple bosalmıs bu yasta dokuluyoruz haha Allah baska dert vermesın zaten ılacı duzenlı kullandınmı hıcbıseycık olmaz ınsaallah. Bende leslıe yapmak ıstıyorum yatmadan butun enerjım bıttı ama bakarız bı

Iyı aksamlar herkese

Hosbulduk canım 😊😊😊
sanada gecmıs olsun

Iyı aksamlar herkese

Sağol canım sana da geçmiş olsun. İlaçları düzenli kullanıp dikkat etmek, kontrol ettirmek önemli. Allah daha beterini vermesin.

Dene bakalım yapabilecek gibiysen yap :)

m
slm kızlar uzun zamandır bakamıyorum.

başlangıç( 01.12.2013):83
09.06.2014 itibariyle : 68
Beden:40
Boy:170

deryacım sonsuz teşekkürler ya sabah bir pantolana daha girdim ve o pantolonu ben nikahımda giymiştim o derece mutluyum kendimi daha iyi hissediyorum özellikle oğlum yanımdayken anneyim ve kilolarımı verdim diyorum :KK16: motivasyonun ve desteğin için teşekkürler:KK54: hedef 65 biliyorsun ama bunada şükür .
Merhaba kizlar ancak ortaliklara cikabildim. Esim izindeydi havalar da cok isininca yüzmeye gittik. Mümkün oldugunca ypzmege ve cocuklarla kosup oynayip hareketli kalmaya calistim. Ancak itiraf edeyim dondurma yedim cünkü cok sicakti. Ama beni gecen yildan beri mayolu görmeyen havuz ahalisinden de iltifatlar aldim gittikce inceliyorsun diye cok mutlu oldum. Bu hafta olabildigince leslie yapmaya calisacagim.

Vsn cim seni yürekten tebrik ediyorum az buz degil verdigin kilo kendinle gurur duyabilirsin. Bu basari sadece senin belki ben manevi destek verdim ama kendi iradenle basardin. Cocuklarimiz d aolsa istedik mi neleri basariyoruz en iyi kanit iste.

Sabah uc fast mıle yaptım aksamda kızımı yatırdıktan sonra dort fast mıle yapmayı dusunuyorum.

Bu arada derya abla benım favorımsın herkesın oldugu gıbı..azmıne hayranım:)))

Hep beraber zayıflamak dılegıyle
😜😜😜😜

Tesekkür ederim canim, aramiza hosgeldin. Ben de hasimoto hastasiyim biliyorsun ve sporla yeniden sagligima kavustum. Doktorum bile sasiriyor durumuma. Sporla kendi kendini tedavi ettin diyor. Devam ettikce faydasini mutlaka göreceksin.

Tesekkür ederim canim, aramiza hosgeldin. Ben de hasimoto hastasiyim biliyorsun ve sporla yeniden sagligima kavustum. Doktorum bile sasiriyor durumuma. Sporla kendi kendini tedavi ettin diyor. Devam ettikce faydasini mutlaka göreceksin.

Hosbulduk derya abla

Aaa gercekten duzeldımı bunu duymam cok ıyı oldu artık tam gaz devam edecegım demekkı ınsan ıstedıkten sonra yapamayacagı hıc bır sey yoktur sadrce bıraz azım

Cok tesekkur ederım
Iyı geceler:))))

Sağol canım sana da geçmiş olsun. İlaçları düzenli kullanıp dikkat etmek, kontrol ettirmek önemli. Allah daha beterini vermesin.

Dene bakalım yapabilecek gibiysen yap :)

Yaptım canım aksamda uc mıle yaptım karıstırdım mıllerı sevdıklerımden buraya yazdıktan sonra ınsan kendını mecbur hıssedıyor
Bugun toplam altı mıle yapıldı
Temmuz ona kadar zayıflamam gerek o gun evlılık yıldonumumuz ogunku kadar zarıf olmak ıstıyorumm

Opuldun canım

Haydı ben kacar😴😴😴

Bu arada kızlar bısey sormak ıstıyorum bu leslıe teyzenın vıdeolarını telefona ındırebılıyormuyuz yada sadece bılgısayardanmı yuklenıyor bu konularda bıraz cahılımde😒😒😒

Gunaydin kizlar sabah erkenden uyanip gunes vurmadan ciceklerimi suladim cocuklarin kahvaltisini verdim simdi bir kahve icip ev ve bahce isine baslamadan 2-3 mil leslie yapacagim.

Hosbulduk derya abla

Aaa gercekten duzeldımı bunu duymam cok ıyı oldu artık tam gaz devam edecegım demekkı ınsan ıstedıkten sonra yapamayacagı hıc bır sey yoktur sadrce bıraz azım

Cok tesekkur ederım
Iyı geceler:))))

Bu hastalikla birlikte yasayacagiz canim benim ilac tedavim omur boyu surecek ancak ben sporla metabolizmami hizlandirmayi basardim ve boylelikle hastaliktan kaynaklanan yorgunluk problemini cozdum. Spor bana hem enerji veriyor hem yine hasimotodan kaynaklanan sinir problemine iyi geliyor hem de fit tutuyor. Daha ne olsun?

Gunaydın kızlar hepımıze bol enerjılı ve hareketlı bır gun olsun
Sımdı utu yapcam
Kizimin kahvaltisini yaptircam
Ondan sonrada ver elini uc mile cok mutluyum artik duzenli yapabildigim icin

Spora basladigimdan beri artik kendimi cok enerjik hissediyorum

Hadi kizlar nerde hareket orda bereker😉😉

Bu arada kızlar bısey sormak ıstıyorum bu leslıe teyzenın vıdeolarını telefona ındırebılıyormuyuz yada sadece bılgısayardanmı yuklenıyor bu konularda bıraz cahılımde😒😒😒

indirilebiliyor canım sıkıntı olmaz ben telefonuma attım ondan yapıyorum

X