Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

günaydınlar ,evet o hareketi yaparken bazen bendede oluyordu sonra ağırlığımı dize değilde ayak tabanına verince ağrımadığını fark ettim sizde deneyin bakın olacak mı ,birde dizinde proplemi olanlara bu hareketin önerilmediğini duydum sizde var mı bilmiyorum :KK50:

Canim agri olmuyor ama surekli bir kitirdama sesi. Gerci benim her yanimdan ses geliyor, ayagim surekli cit cit. Sporsuzluktan eklemlerim kurumus :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar, dün akşam giremedim, iş çıkışı kuaföre gittim, saçımı biraz kestirdim, boya yaptırdım, sonra alışveriş yaptım ve eve vardığımda pert durumdaydım, o yüzden spor yapamadım. Adım sayım yaklaşık 7000 olmuştu ama.
Bu sabah Leslie ile 1 mil yaptım, üstüne de Tibetlerimi yaptım. Sabah spor yapmak ayrı keyifli, ahhhh bir de biraz erken kalkabilsem:KK52:

Pilates karin hareketleri, klasik plank, yan plank, push ups ve tibetler yapildi. Hic yoktan iyidir.

Burn ve firm yapildi. Ogleden sonraya da birseyler koyabilirsem dunun acisini cikarmis olurum :))

Herkese guzel bir gun diliyorum

iPhone 'den gönderildi

Merhaba kizlar.Size bakiyorum hergun.Takilayim sizinle ben de.Azimliyim ve bi gunlukte actim kendime zaten.Bugun 3 mil leslie ve 10 dakika pump it up yaptim.Biraz dans ettim.Duzenli de pilates yapmaya calisiyorum.Bugun henuz yapmadim birazdan baslarim :)

Son düzenleme:
Iyi geceler herkese. Ben bu aksam yapamadim hicbirsey. Bu haftanin mola gunu olsun. Diger gunler aynen devam. Hafta sonu bol bol leslie yaparim evde. Malum hava yagmurlu.

Gunaydin kizlar ben bugun ancak disarda yuruyus yapabilecegim. Herkese spor dolu bir gun diliyorum.

kolay gelsin canım ,ufaklığa bu yazın tuvalet eğitimine başlayacağım bezden kurtulacağız inşallah :KK64::KK64: o yüzden halıları biraz geciktirmeyi düşünüyorum yaz bitimine mesala o zamana kadar iyice alışır diye umuyorum :KK52::KK52::KK52:

Büyük oğlum 13 küçüğü 3 yaşında iksinde de tuvalet eğitiminde zorlanmadım.İnşallah seninde bebişin kolay alışır.

Dün gece her yerim ağrıyordu demek ki iş yaparken bütün kaslarım çalışmış :))Lesliden so ra enerji patlaması yaşıyorum,temizlikten sonra pert :)))

Canim agri olmuyor ama surekli bir kitirdama sesi. Gerci benim her yanimdan ses geliyor, ayagim surekli cit cit. Sporsuzluktan eklemlerim kurumus :))

Çok güldüm benimde sol dizimde çok ses var.Aslında bende doktora gitmeyi düşünüyorum.Bayanların en büyük sorunu diz.

Günaydın kızlar, dün akşam giremedim, iş çıkışı kuaföre gittim, saçımı biraz kestirdim, boya yaptırdım, sonra alışveriş yaptım ve eve vardığımda pert durumdaydım, o yüzden spor yapamadım. Adım sayım yaklaşık 7000 olmuştu ama.
Bu sabah Leslie ile 1 mil yaptım, üstüne de Tibetlerimi yaptım. Sabah spor yapmak ayrı keyifli, ahhhh bir de biraz erken kalkabilsem:KK52:

Ohhh maşallah bakımlarda yapılmış.Ne güzel.Bende sabah sporu yapabilsem çok güzel olacak.

Pilates karin hareketleri, klasik plank, yan plank, push ups ve tibetler yapildi. Hic yoktan iyidir.

Derya süpersin maşallah hiç boş geçmiyorsun.

Günaydın kızlar, dün sabah yaptığım sporla kaldım, akşam 2 makine çamaşır astım, bulaşık makinesi boşalttım, sonra da kanepede uyuyakaldım:KK1: Yarın 1 haftalık tatile çıkıyoruz, hava da şansımıza bol bol kapalı ve yağmurlu oldu, aslında bolca yüzmeyi planlıyordum ama bakalım artık nasıl olacak. Hepimize bol hareketli bir gün olsun inşallah:KK16: Ben bugün ofiste en azından Leslie'nin hafif videolarından yapmayı planlıyorum:KK1: hiç yoktan iyidir.

derya ablacım kalori adım sayacı almayı düşünüyorum seninkinin markası ne memnun musun

Günaydın kızlar, dün sabah yaptığım sporla kaldım, akşam 2 makine çamaşır astım, bulaşık makinesi boşalttım, sonra da kanepede uyuyakaldım:KK1: Yarın 1 haftalık tatile çıkıyoruz, hava da şansımıza bol bol kapalı ve yağmurlu oldu, aslında bolca yüzmeyi planlıyordum ama bakalım artık nasıl olacak. Hepimize bol hareketli bir gün olsun inşallah:KK16: Ben bugün ofiste en azından Leslie'nin hafif videolarından yapmayı planlıyorum:KK1: hiç yoktan iyidir.

Aaay ne güzel , iyi tatiller bol bol dinlenirsin, yüzersin bizim yerimize de :KK16: hem sporunu da yapmış olursun...

Ya bende 2 gün önce bu tracy anderson'ı yapmıştım ya her tarafım ağrıyor yataktan zor kalktım... kadın sanki vücudumuz bezden bebekmiş gibi her yöne çalıştırtıyor. çalıştırtmadığı kas kalmıyor. dün de yine squatlarımı ve karın egzersizlerimi yaptım...

Aaay ne güzel , iyi tatiller bol bol dinlenirsin, yüzersin bizim yerimize de :KK16: hem sporunu da yapmış olursun...

Ya bende 2 gün önce bu tracy anderson'ı yapmıştım ya her tarafım ağrıyor yataktan zor kalktım... kadın sanki vücudumuz bezden bebekmiş gibi her yöne çalıştırtıyor. çalıştırtmadığı kas kalmıyor. dün de yine squatlarımı ve karın egzersizlerimi yaptım...

Teşekkür ederim canım, bu sene iş yoğunluğum çok fazla, o yüzden tatili ekstradan iple çekiyorum:KK55: Yüzmeyi çok seviyorum zaten ama hava koşulları biraz engel olabilir, onda da bakacağım artık duruma ama spor mutlaka olur tatilde de:KK8:

Kızlar bu arada bugün ofiste spor yaptım:KK1: Oddk demişti galiba biri gelebilir kaygısı ile ekstra heyecan oluyor diye:KK1: Leslie color miller'den öğleden önce 1 tane, öğleden sonra da 1 tane yaptım. Sürekli bilgisayar başında olduğum için çok iyi geldi. Bu miller hafif te zaten, hem bacaklar, hem kollar, omuz falan çalışmış oldu böylece:KK16:

Butun ogleden sonramizi cocuklarla spor alaninda gecirdik. Oglum bisiklete bindi ben kizimla yurudum kostum. Hareketli gecen her gun cok mutlu oluyorum.

ohhhhh... biri tatil dedi mi ben cikmis gibi rahatliyorum :)) bizimkine daha coook var gerci ama iyi tatiller size, umarim hava seni sasirtir ve cok keyifli gecer tatiliniz..

radio remix yapildi ilk kez... eglenceliymis yahuu, ben sevdim ama kollari bosluyor sanki. agirlikla yapsam daha iyi bidahakine :)

Kızlaarrrr, yeni bir şey öğrendim spor ve bütünsel beslenme uzmanı Karen Hıll' den;

Kesinlikle YAPILMAMASI GEREKEN MİDE (KARIN) HAREKETLERİ:

1) Broomstick Twist (Omuzda sopa ile sağa sola dönme)
İnanılmaz ki hala yapılıyor ... Zaman ve enerji boşa gidiyor ve riskli

2) Tehlikeli : Kilo ile MEKİK (ağirlikli crunch ile kilo ile mekik ayni şey)

3) Belinizi KALILAŞTIRMAK İSTİYORSANIZ YAPIN ... SİDE BENTS

Mantığı: Yani Kaslar disari dogru büyür ... ve bölgesel zayiflamada olmadigini için yanlariniz kalinlasir.

*Broomstick Twist i spor hocaları o kadar çok öneriyor ki..ne gibi yan etkileri var ?

Cvp:Yan etki su sekilde .. 5 para etmeyen bir hareket ayrietten omurgamiza berbat bir hareket.

Alıntı

Son düzenleme:
X