Ben de tam huu leslieciler uyuyor mu diye yazacaktim. Canim bu hafta cogumuza nazar degdi galiba basliktakiler tikir tikir spor yapiyor diye. Neyse önemli olan düzelince ya da zamani ayarlayinca tekrar geri dönmek. Ben de leslie yapmayi cok özledim hareketli bir haftaydi ama leslie kadar hic bir seyde terlemiyorum.
Kizlar ben 3 hafta once ise basladim. O zamandan beri spor yapamiyorum. Sabah 8de cikiyorum evden. Aksam da 9da variyorum eve. En erken 8.30da variyorum. Hergun birgun sonraya yemek hazirliyorum az ev isi derken gece bitiyor. Buna cok canim sikilmaya basladi. Bir tek pzr gunleri calismiyor ve spor yapiyorum leslie ama o da yetmezki yani dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben 3 hafta once ise basladim. O zamandan beri spor yapamiyorum. Sabah 8de cikiyorum evden. Aksam da 9da variyorum eve. En erken 8.30da variyorum. Hergun birgun sonraya yemek hazirliyorum az ev isi derken gece bitiyor. Buna cok canim sikilmaya basladi. Bir tek pzr gunleri calismiyor ve spor yapiyorum leslie ama o da yetmezki yani dimi
Ben de sekiz gibi annemde oluyorum. Yemeği annemde yiyip eve geçiyorum. Sen de bir şekilde izin gününde yemek hazırlayıp dondurucuna koyabilirsin. Geçen yıl öyle yapıyordum. Akşam o saatten sonra çok bişey yenemiyor zaten. Yemekten önce sana uygun sürede olan bir leslie videosu arkasından bölgesel çalışabilirsin. En fazla yarım saat sürer. Bazı günler yatakta pilates yaptığım bile oluyor benim. Hiç yapmamaktan iyidir, kısa süreli yapmak. Şimdi yapmadan uyuyamıyorum, suçluluk hissi oluşuyor direk.
Bir yarim saat ayirabilsen haftada birkac gun fena olmaz ama haftasonu da hic yoktan iyidir. Gunun genelini hareketli gecirmeye calis.
Slim&sleek 3 mil yaptim. Diz kapaklarimdan super sesler geliyor, squat tarzi hareketler yaparken sakatlanmaktan korkuyorum.
İki gündür halı yıkamak ile uğraştım leslie yapamadım.3 mega miles ve 4 dakikalık bacaklara yönelik videosunu yaptım.Coştum biraz mekik, biraz yanlara çalıştım.Yapamadığımda rahatsızlık hissediyorum.Buraya yazmaya da utanıyorum.Yarın genel ev temizliği cumada misafirlerim var.Akşam çok yorgun olmazsam devam.
iyi akşamlar bugün burn ve firm yaptım raporumu vereyim deryacım really big beğenmedin demek 4 mili bende daha çok sevdim bacak ve kalça olduğu için really big ne kadar yakıyordur sence?