Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

İyi geceler..Raporumu geçte olsa vereyim 3 mil walk dambıl eşliğinde yapıldı..

İyi uykular...

slm kızlar bakamazsamda aklım sizde bu hafta yapmadım doğru düzgün ama diyetimi sıkılaştırma kararaı aldım oğlumun babannesi annaesi herkes bizdeydi bir de siparişlerim vardı yetiştirmeye çalıştığım . burn yapıyorum artık bende kısa bakalım ne olacak ayrıca olmayan bir pantolana daha girildi ama kiloda değişiklik yok :KK43:

Kilo veremesende incelmişsin yada kas oranın artmıştır.Ne güzel .

Kalori harcamami, kalp atisimi ve calisma süremi hesaplayan polar saatim var onunla hesapliyorum.

Allahım çok utandım düşünemedim.Bende nasıl hesaplıyorlar diye düşünüyorum :)))

Ben bugün bir şey yapamadım.Yazlık ve kışlıklarla uğraşıyorym.Dışarıda işim vardı.Yarın inşallah arayı kapatırım.

Günaydin kizlar. Bugün programimda temizlik ve ögleden sonra bir veli toplantisi var. Araya bir spor sikistirabilirmiyim bilmiyorum okula yürüyerek gelip gitmek disinda... Bütün hafta disarda ve bahcedeki isleri halletmekten pek derinlemesine bir temizlik yapamadim. Her ne kadar bu evlerin her hafta nasil bu kadar dagilip kirlendigine sasirip bu durumdan nefret de etsem yapacagim mecburen.

Günaydın herkese :KK3: Hava kapalı, benimde enerjim emildi sanki. İşteyim şuan ve gözümü bile açamıyorum. Kapalı havalar gerçekten psikolojimi etkiliyor. Dün akşam bir tek pilates yaptım söylediğim gibi. Bu akşam leslie ile bol bol haşır neşir olmaya niyetliyim.

günaydın kızlar
sabah 3 mil leslimi yaptım. regl olmuşum. slim in 6 yapacaktım ama reglimin ilk gününde ağır gelebilir diye lesliye döndüm...

Günaydin kizlar. Bugün programimda temizlik ve ögleden sonra bir veli toplantisi var. Araya bir spor sikistirabilirmiyim bilmiyorum okula yürüyerek gelip gitmek disinda... Bütün hafta disarda ve bahcedeki isleri halletmekten pek derinlemesine bir temizlik yapamadim. Her ne kadar bu evlerin her hafta nasil bu kadar dagilip kirlendigine sasirip bu durumdan nefret de etsem yapacagim mecburen.

Canım, bende çocuk yok, gündüz evde kimse yok, ona rağmen ev ne ara bu kadar tozlanıyor, kirleniyor anlayamıyorum, senin çocuklarla çok normal:KK1: Onu da hareketten, spordan saymak lazım:KK16:

Günaydın arkadaşlar, ben de bildirim yapayım,............ diyeceğim ama aynen böyle bir boşluk. Yine de yazıyorum, akşam Leslie ablanın yeni videolarını indirirken uyuyakalmışım, durumun vehameti bu kadar yani:KK1: İndirdikten sonra kısa da olsa bir tanesini yapacaktım ama sonuç bu oldu işte:KK1: Neyse, bugün bir aksilik olmazsa tenis oynayacağım akşam:KK9: aksilik olursa da Leslie yapacağım bu sefer:KK8:

Canım, bende çocuk yok, gündüz evde kimse yok, ona rağmen ev ne ara bu kadar tozlanıyor, kirleniyor anlayamıyorum, senin çocuklarla çok normal:KK1: Onu da hareketten, spordan saymak lazım:KK16:

Aynen canim 3 cocuk odasi ve oyun tv odalari itinayla temizlendi. Bir de veli toplantisini atlattim mi dayak yemis gibi olurum. Aksam yoga yapayim bari.

Aynen canim 3 cocuk odasi ve oyun tv odalari itinayla temizlendi. Bir de veli toplantisini atlattim mi dayak yemis gibi olurum. Aksam yoga yapayim bari.

amaninnnn allah kolaylik versin.. ben bi tanesiyle bile tam tekmil temizligi yapamiyorum 15te bir yardimci aliyorum :/

bugun 30 burn 30 firm yapildi ardindan ev supuruldu.. cok enerjigim bisiler daha yapasim var bugun ama ne yapsam ki??

Son düzenleme:
herkese slm :KK16::KK16:
5 mega milin 4 milni yaptım 5 saatlik uykuma rağmen lesliden sonrainanılmaz bir enerji patlaması yaşıyorum yerimde duramıyorum:KK76::KK76::KK76:
yaşasın leslie yaşasın walk haydi hanımlar durmak yoooookkkk:KK76::KK76::KK76:

amaninnnn allah kolaylik versin.. ben bi tanesiyle bile tam tekmil temizligi yapamiyorum 15te bir yardimci aliyorum :/

bugun 30 burn 30 firm yapildi ardindan ev supuruldu.. cok enerjigim bisiler daha yapasim var bugun ama ne yapsam ki??
Tesekkür ederim yarin da alt kati temizleyecegim insallah. Bir günde bitirmem zor oluyor. Ben kimseyi cagirmiyorum burada hem saatine 20 euro aliyorlar bir de her tarafi toplayip cagiracaksin toplamiyorlar bir sey. Yerde t shirt olsa etrafini siliyorlar o kadar yani. Ben o kadinin girtlagina yapisirim o kadar para verdikten sonra. Bosver kardiodan sayiyorum iste hareket harekettir.:KK52::KK52::KK52:

Tesekkür ederim yarin da alt kati temizleyecegim insallah. Bir günde bitirmem zor oluyor. Ben kimseyi cagirmiyorum burada hem saatine 20 euro aliyorlar bir de her tarafi toplayip cagiracaksin toplamiyorlar bir sey. Yerde t shirt olsa etrafini siliyorlar o kadar yani. Ben o kadinin girtlagina yapisirim o kadar para verdikten sonra. Bosver kardiodan sayiyorum iste hareket harekettir.:KK52::KK52::KK52:

ouuyy ouuyyy saatine 20 euro nasil bir rakam yahuu. gecen hafta bir arkadasim munihte ev kiraladi trden is icin gitti sozde kadin tutup temizletmis caliscagi firma onlar gelmeden ama temizlenmis mi daha mi bulanmis anlamadik diyolar. esi zavallim 3 gun temizlik yapti 2+1 evde de ancak valizlerini acabildiler :)) zor isler vesselam, hele de gonlune gore olmayinca...

ouuyy ouuyyy saatine 20 euro nasil bir rakam yahuu. gecen hafta bir arkadasim munihte ev kiraladi trden is icin gitti sozde kadin tutup temizletmis caliscagi firma onlar gelmeden ama temizlenmis mi daha mi bulanmis anlamadik diyolar. esi zavallim 3 gun temizlik yapti 2+1 evde de ancak valizlerini acabildiler :)) zor isler vesselam, hele de gonlune gore olmayinca...

Avrupaya yerlesenlerin ogrenecegi ilk sey her isini kendi yapmak. Bizim turkiyede alistigimiz gibi baskasina is yaptirmak olayi hayata gecmemis. Burada temizlige kadin cagirmak cok ekstra bir sey olarak gorulur. Insanlaar aliskin evlerde bahcelerde butun gun calismaya.

bende raporumu vereyim dün maalesef birşey yapamadım ağrıdan ama bugün acısını 5 mega milesin 4 milini yaparak çıkardım:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Walk`n tone yaptim, biraz da ic bacak hareketi. Bu hafta spora firsat bulabilirsem sansli olacagim. Aksatmakta istemiyorum az az yapacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Walk`n tone yaptim, biraz da ic bacak hareketi. Bu hafta spora firsat bulabilirsem sansli olacagim. Aksatmakta istemiyorum az az yapacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de tam huu leslieciler uyuyor mu diye yazacaktim. Canim bu hafta cogumuza nazar degdi galiba basliktakiler tikir tikir spor yapiyor diye. Neyse önemli olan düzelince ya da zamani ayarlayinca tekrar geri dönmek. Ben de leslie yapmayi cok özledim hareketli bir haftaydi ama leslie kadar hic bir seyde terlemiyorum.

Selam hanımlar, eski bir leslie ci olarak bir turlayayım dedim :) Leslie ile birkaç yıl önce tanışmış ve kendisinden pek bir memnun kalmıştım. Özellikle kışın ve evden çıkmak istemeyenler (mesela ben) çıkacak yeri olmayanlar için de ideal. Ev sporunu bayağı bir eğlenceli hale getirmiş kendisi.

Ben ilk önce 5 Mile Fat Burning Walk ile başladım sonra baktım teyzenin bol miktarda videosu var :KK1: arşiv gibi bir şey yaptım. Gerçi tembellikten uygulayamadım uzun bir süre :KK19: Yeniden başlayacağım bakalım.

Bu arada, yeni programları falan mı var? Eğlenceli hoplamalı zıplamalı bir şeyse bir bakayım :KK1:

kızlar sonunda şeytanın bacağını kırdım ve bugün spor yaptım:KK8: baktım yine mayışıyorum, kalktım ve saat 22'yi geçmişken Leslie 3 mega miles yaptım:KK16: aslında bu akşam tenis oynamayı planlamıştık ama hava ara ara yağmurlu olduğu için vazgeçtik. Ben de bu vesileyle Leslie'nin yeni videolarından biriyle tanışmış oldum:KK16: arada farklı hareketlerin de olması çok hoşuma gitti. Leslie yapmış olmanın mutluluğuyla da hemen gireyim yazayım dedim:KK16:

Ben de tam huu leslieciler uyuyor mu diye yazacaktim. Canim bu hafta cogumuza nazar degdi galiba basliktakiler tikir tikir spor yapiyor diye. Neyse önemli olan düzelince ya da zamani ayarlayinca tekrar geri dönmek. Ben de leslie yapmayi cok özledim hareketli bir haftaydi ama leslie kadar hic bir seyde terlemiyorum.

Tam da bu yazının üzerine ben yazmışım:KK1: Yaa ben de eksikleniyordum buraya spor yaptım diye yazamıyorum diye ama sayenizde önce Tibet hareketlerine, sonra da Leslie'ye dönmüş oldum. Bundan sonra da devamı gelecek inşallah. Deryacım sana ekstra teşekkür ediyorum:KK16:

Tam da bu yazının üzerine ben yazmışım:KK1: Yaa ben de eksikleniyordum buraya spor yaptım diye yazamıyorum diye ama sayenizde önce Tibet hareketlerine, sonra da Leslie'ye dönmüş oldum. Bundan sonra da devamı gelecek inşallah. Deryacım sana ekstra teşekkür ediyorum:KK16:
Rica ederim canim, leslie iste böyle acil durumlara yetisen bir teyzemiz. Ben de güzel havada disariya cikmayi seviyorum ama bizde yilin büyük bir bölümü yagmur oldugu icin leslie imdadima yetisiyor.

X