slm kızlar bakamazsamda aklım sizde bu hafta yapmadım doğru düzgün ama diyetimi sıkılaştırma kararaı aldım oğlumun babannesi annaesi herkes bizdeydi bir de siparişlerim vardı yetiştirmeye çalıştığım . burn yapıyorum artık bende kısa bakalım ne olacak ayrıca olmayan bir pantolana daha girildi ama kiloda değişiklik yok
Kalori harcamami, kalp atisimi ve calisma süremi hesaplayan polar saatim var onunla hesapliyorum.
Günaydin kizlar. Bugün programimda temizlik ve ögleden sonra bir veli toplantisi var. Araya bir spor sikistirabilirmiyim bilmiyorum okula yürüyerek gelip gitmek disinda... Bütün hafta disarda ve bahcedeki isleri halletmekten pek derinlemesine bir temizlik yapamadim. Her ne kadar bu evlerin her hafta nasil bu kadar dagilip kirlendigine sasirip bu durumdan nefret de etsem yapacagim mecburen.
Canım, bende çocuk yok, gündüz evde kimse yok, ona rağmen ev ne ara bu kadar tozlanıyor, kirleniyor anlayamıyorum, senin çocuklarla çok normalOnu da hareketten, spordan saymak lazım
Aynen canim 3 cocuk odasi ve oyun tv odalari itinayla temizlendi. Bir de veli toplantisini atlattim mi dayak yemis gibi olurum. Aksam yoga yapayim bari.
Tesekkür ederim yarin da alt kati temizleyecegim insallah. Bir günde bitirmem zor oluyor. Ben kimseyi cagirmiyorum burada hem saatine 20 euro aliyorlar bir de her tarafi toplayip cagiracaksin toplamiyorlar bir sey. Yerde t shirt olsa etrafini siliyorlar o kadar yani. Ben o kadinin girtlagina yapisirim o kadar para verdikten sonra. Bosver kardiodan sayiyorum iste hareket harekettir.amaninnnn allah kolaylik versin.. ben bi tanesiyle bile tam tekmil temizligi yapamiyorum 15te bir yardimci aliyorum :/
bugun 30 burn 30 firm yapildi ardindan ev supuruldu.. cok enerjigim bisiler daha yapasim var bugun ama ne yapsam ki??
Tesekkür ederim yarin da alt kati temizleyecegim insallah. Bir günde bitirmem zor oluyor. Ben kimseyi cagirmiyorum burada hem saatine 20 euro aliyorlar bir de her tarafi toplayip cagiracaksin toplamiyorlar bir sey. Yerde t shirt olsa etrafini siliyorlar o kadar yani. Ben o kadinin girtlagina yapisirim o kadar para verdikten sonra. Bosver kardiodan sayiyorum iste hareket harekettir.
ouuyy ouuyyy saatine 20 euro nasil bir rakam yahuu. gecen hafta bir arkadasim munihte ev kiraladi trden is icin gitti sozde kadin tutup temizletmis caliscagi firma onlar gelmeden ama temizlenmis mi daha mi bulanmis anlamadik diyolar. esi zavallim 3 gun temizlik yapti 2+1 evde de ancak valizlerini acabildiler :)) zor isler vesselam, hele de gonlune gore olmayinca...
Walk`n tone yaptim, biraz da ic bacak hareketi. Bu hafta spora firsat bulabilirsem sansli olacagim. Aksatmakta istemiyorum az az yapacagim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de tam huu leslieciler uyuyor mu diye yazacaktim. Canim bu hafta cogumuza nazar degdi galiba basliktakiler tikir tikir spor yapiyor diye. Neyse önemli olan düzelince ya da zamani ayarlayinca tekrar geri dönmek. Ben de leslie yapmayi cok özledim hareketli bir haftaydi ama leslie kadar hic bir seyde terlemiyorum.
Rica ederim canim, leslie iste böyle acil durumlara yetisen bir teyzemiz. Ben de güzel havada disariya cikmayi seviyorum ama bizde yilin büyük bir bölümü yagmur oldugu icin leslie imdadima yetisiyor.Tam da bu yazının üzerine ben yazmışımYaa ben de eksikleniyordum buraya spor yaptım diye yazamıyorum diye ama sayenizde önce Tibet hareketlerine, sonra da Leslie'ye dönmüş oldum. Bundan sonra da devamı gelecek inşallah. Deryacım sana ekstra teşekkür ediyorum