ben de bugunun yoklamasini verip cekileyim..
5 mile fat burning yapildi.. simdi yaktigimiz kalorileri bi cumartesi aksami klasigi ile geri almaya geldi sira :))
burdan rose7634e sonsuz sevgiler :) onun sayesinde senkronu bozuk olmayan videolara ulastim
herkese iyi aksamlaaaarr...
yedikten sonraki pişmanlık insanı mahvediyor ama yapacak birşey yok deme 24 saat sindirimi var içtiğin suyun ve spor miktarınıda artırırsan ayrıcada yediklerin dikkat edersen toparlayabilirsin canım
Gunaydin arkadaslar hepinize iyi pazarlar. Biliyorum yine tepki alacagim ama sizlere bir elestiride bulunmak istiyorum genel olarak kimse kisisel olarak üzerine alinmasin ancak böyle yapanlar alinabilir tabii. Simdi yaziyorsunuz 5 milbyaptim ustunesunu sunu yaptim sonra gittim sunlari yedim verdiklerim geri aldim. Kusura bakmayin ama o sporu neden yapiyorsunuz o zaman? Bosuna kendinize eziyet etmeyin. Spor yapip ardindan patlayana kadar yemek ve bir de ustu e basari beklemek sadee kendini kandirmaktir. Kilo vermek ve kendinizi forma sokmak disiplin ve irade isidir. Isterseniz beni 9. Köyden kovun ama yine de bu gercegi degistiremezsiniz.
ay bu bana yazilmis... puuu bana. iyi ki yazmissin derya bla, tesekkur ederim.
gunaydin bu arada :)
Günaydin canim sadece sana yazmadim merak etme. Senin gibi bir ayda su kadar incelmem lazim, surdan kac haftada incelirim diye sorup da ardindan herseyi yiyen varsa gercegi görsün diye yazdim. Cenemi tutamiyorum ama gercegi söyledigim icin de kizacaksaniz kizin.
Spor tek basina bir yere kadar yetiyor. Saglik icin spor yapiyorum kilom önemli degil deniyorsa tamam onu anlarim. Ama belirli bir süre, hedef koyup forma girmek isteniyorsa spor ve beslenme ayrilmaz bir ikili.ben bunun farkindayim da bir turlu disiplinimi saglayamiyordum, o yuzden yazdigin iyi oldu. daha once kilo verdigimde haftanin 3-4 gunu yarim saatlik spor yapiyordum ama yememe dikkat ediyordum; hemen incelmistim. simdi haftanin 5-6 gunu spor yapiyorum ama incelemiyorum.
su ana kadar yaptigim spor bosa giti gozuyle bakmak istemiyorum, en azindan kaslarim guclendi, metabolizmam hizlandi, sagligim icin bir adim atmis oldum. ustelik spor yapmaktan zevk aliyorum artik. ama bu isin en onemli kismi diyet... oyle olmasaydi benim sisman profesyonel voleybolcu arkadaslarim olmazdi :)
Gunaydin arkadaslar hepinize iyi pazarlar. Biliyorum yine tepki alacagim ama sizlere bir elestiride bulunmak istiyorum genel olarak kimse kisisel olarak üzerine alinmasin ancak böyle yapanlar alinabilir tabii. Simdi yaziyorsunuz 5 milbyaptim ustunesunu sunu yaptim sonra gittim sunlari yedim verdiklerim geri aldim. Kusura bakmayin ama o sporu neden yapiyorsunuz o zaman? Bosuna kendinize eziyet etmeyin. Spor yapip ardindan patlayana kadar yemek ve bir de ustu e basari beklemek sadee kendini kandirmaktir. Kilo vermek ve kendinizi forma sokmak disiplin ve irade isidir. Isterseniz beni 9. Köyden kovun ama yine de bu gercegi degistiremezsiniz.
gunaydinlar herkeseeee :))
cok cok haklisiniz kesinlikle katiliyorum. ama zaten yapilacagi belli olan bi aktivitenin onune spor yapma onsartini koymak da bos bos oturmaktan iyidir diye dusunuyorum.
mesela dun aksam arkadaslarimizin gelecegi belliydi ve uzun aksamlarda sohbet muhabbet eslikcisiz olmuyor. herkesin keyiflendigi bir ortamda kenara cekilmek de bana gore bir olgu degil tabi.. ben de onune kendim icin 5 mil yapma sartini koymustum ki zarari minimuma indirebileyimsayisalci kafasi benimki, boyle calisiyo
lanet ederek forma girmektense arada boyle kucuk kacamaklar insana nefes alma alani yaratiyor, aliskanliga donusmedigi surece okadar da kati olmamak gerekiyor
Deryacım
Hay ağzına sağlık. Uzun zamandır spor yapan, kilo vermeyen ama vücudu sıkılaşan biri olarak yazdıklarını üstüme alındım hem de fena halde
Iyi ki yazddın
Ben boğazımı bir türlü tutamıyorum
Ili gün dikkat etsem 3. Gün resmen saldırıyorum
Kendime nasıl engel olacağım bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabii ki tamamen kati diyetlere ben de karsiyim ama denge cok önemli. Mesela örnek vereyim simdi camambercigim yine alinacak ama, döner yedik cok güzel ben de bazen yiyorum ama o günlerde aksam ya yemiyorum ya da meyveyle gecistiriyorum. Biz de esimin izine geldigi günlerde oturup bir iki kadeh sarap icip sohbet etmeyi cok seviyoruz ama bu günlerde yediklerimizi degistirdik. Sonuct keyif yine keyif. Mesela börek cörek gibi hamur isleri yemiyoruz haydari ya da havuclu meze gibi yogurtla zeytinyagi ile yapilan hafif soguk mezeler yapiyoruz. Ya da kuruyemis atistiriyoruz ki kizartma hamur isinden daha saglikli. Benim demek istedigim zaten spor yapilacaksa hic yenmesin degil, tabii ki spor her halukarda saglik icin faydali ama amacimiz önemli nokta burada. Eger vücudu sekillendirmek ve kilo vermek sikilasmaksa amac biraz daha kendimizi kontrol altina almakta fayda var. Yiyip yiyip ayy millerce de leslie yaptim, sunu yaptim niye karnim gitmiyor, niye bacagim gitmiyor demenin bir anlami yok. Yoksa hepimiz insaniz tabii ki ardindan toparlamak sartiyla kacamak günlerimiz olacak.
Canim sadece kendi beyin gucunle bunu saglayabilirsin. Nasil ki insan oruc tutmaya niyetlenince iradesine hakim olabiliyor bu da boyle bir sey. Alisveris yaparken bilincli bir liste hazirlamak ve mumkun oldugunca disarda yemekten kacinmak ya da salata gibi hafif seyler yemek. Arkadasimla bulustugumda izgara et salata yiyip kizartmalardan kacinmam bulusmadan keyif almayacagim anlamina gelmemeli. Kahve icmeye de giderim ama koca bir dilim pasta yemem yaninda. Biliyorum bu ikisini n arasinda dogru olani secmek cok cok fazla disiplin gerektiriyor ama her seferinde alinacak sonucu ve bugune kadar aldigim sonuclari dusunmek bana yardimci oluyor.
Canim ben de paylasiyorum bazen örnek menüler tabii bunlar benim kendime göre hazirladiklarim ama herkese uyacak saglikli secenekler mutlaka vardir. Bugün sabah 2 adet yagsiz kepekli tost yedim kahve ile, öglen bir dilim somon baligi ve sarmisakli zeytinyagda hafif pisirilmis kabak ve brokoli, aksam da yogurtlu karisik salata yiyecegim. Aralarda muz, kuruyemis ya da bitter cikolata atistiriyorum. Hic ac kalmiyorum ve bu yönteme sadik kaldigimda kilo da almiyorum.Derya yerden göğe kadar haklısın. Ben bazen gerçekten dikkat ediyorum bazen de kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. Ama genele vurursak çok yiyorum. Dolayısıyla yaptığım spor sadece kilo almamı engelliyor. Bazı şebeblerden dolayı spor yapamadığım zamanlarda aynı yeme düEnimle kilo alıyorum. Aslında sürekli menü paylaştığım bir topik var ama kilo vermeyi başaramadım bir türlü. Bundan sonra dikkat etmeye özen göstereceğim
Teşekkür ederim gözümü açtığın için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben de paylasiyorum bazen örnek menüler tabii bunlar benim kendime göre hazirladiklarim ama herkese uyacak saglikli secenekler mutlaka vardir. Bugün sabah 2 adet yagsiz kepekli tost yedim kahve ile, öglen bir dilim somon baligi ve sarmisakli zeytinyagda hafif pisirilmis kabak ve brokoli, aksam da yogurtlu karisik salata yiyecegim. Aralarda muz, kuruyemis ya da bitter cikolata atistiriyorum. Hic ac kalmiyorum ve bu yönteme sadik kaldigimda kilo da almiyorum.