- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Yok ondan degil de benim de bogazim karincalaniyor bulastirdi sanirim koyun koyuna yatiyoruz hastayken. Terlemek istemedim.Ufaklık iyileşsin telafi edersin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ondan degil de benim de bogazim karincalaniyor bulastirdi sanirim koyun koyuna yatiyoruz hastayken. Terlemek istemedim.Ufaklık iyileşsin telafi edersin canım
Sagol canim, evet bu son videolar cok eglenceli gercekten de insan stres atiyor.ablacım çok geçmiş olsn
akşam burn yaptım gayet eğlenceliydi step step run run
Günaydin kizlar. Hepinize iyi bir haftasonu diliyorum. Ben birkac gün yoga, pilates takilacagim. Leslie de tam gaz vermisken yapamamak beni cok üzüyor ama bogazimda hassasiyet varken de terleyip yataklara düsmek de istemiyorum. Belki yagmur olmazsa acikhavada hafif yürürüm. O daha saglikli.
gunaydin derya abla, kizina da sana da gecmis olsun.
ben de sabah erkenden yuruyuse cikacaktim ama yagmur cok fazlaydi, tekrar uyudum :) sicak bir seyler icip cikacagim sanirim. bir de yeni yuruyus playlisti olusturmam lazim, guzel muzik olmadan yuruyemiyorum.
Sagol canim. Pop sugar fitness in sayfasinda oluyor güzel playlistler.
Ablaniz babalar günü alisverisinden kendine de pay cikardi kizlar. Kendime biraz incik boncuk ve iki tane de yazlik terlik aldim. Henüz pilates yapamadim ama sabah tibetlerimi yaptim.
Ooo ne yaptin canim butuncaban bosa cikiyor boyle yedikce. O hamurlar hep bacaklarina yerlesiyor.oh oh gule gule kullan :) ben de bugun bir tek yuruyus yaptim ustune de pogaclari donerleri goturdum...
Merhaba kızlar
Sabahtan beri sokaktayım. Bugün spor yapamıcam. Sırtım ağrıyor. Dün sabah ender Saraç yaptım ya onda sopayla yapılan bir hareket var ya. O hareketten dolayı ağrıyor olabilir mi sizce
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ooo ne yaptin canim butuncaban bosa cikiyor boyle yedikce. O hamurlar hep bacaklarina yerlesiyor.
Istersen kiz canim ama uzun zamandir cabaliyorsun kendine acimasiz planlar cikariyorsun sonra bir günde herseyi mahvediyorsun. Tabii yiyeceksin ama ne bileyim bir pogaca ye baska bir gün döner ye diger ögünleri hafif gec. Bu düzene alistir kendini.haklısın derya abla, böyle yüzüme vurman iyi geldi
Istersen kiz canim ama uzun zamandir cabaliyorsun kendine acimasiz planlar cikariyorsun sonra bir günde herseyi mahvediyorsun. Tabii yiyeceksin ama ne bileyim bir pogaca ye baska bir gün döner ye diger ögünleri hafif gec. Bu düzene alistir kendini.
oh oh gule gule kullan :) ben de bugun bir tek yuruyus yaptim ustune de pogaclari donerleri goturdum...