Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydin kizlar. Hepinize iyi bir haftasonu diliyorum. Ben birkac gün yoga, pilates takilacagim. Leslie de tam gaz vermisken yapamamak beni cok üzüyor ama bogazimda hassasiyet varken de terleyip yataklara düsmek de istemiyorum. Belki yagmur olmazsa acikhavada hafif yürürüm. O daha saglikli.

Günaydin kizlar. Hepinize iyi bir haftasonu diliyorum. Ben birkac gün yoga, pilates takilacagim. Leslie de tam gaz vermisken yapamamak beni cok üzüyor ama bogazimda hassasiyet varken de terleyip yataklara düsmek de istemiyorum. Belki yagmur olmazsa acikhavada hafif yürürüm. O daha saglikli.

gunaydin derya abla, kizina da sana da gecmis olsun.

ben de sabah erkenden yuruyuse cikacaktim ama yagmur cok fazlaydi, tekrar uyudum :) sicak bir seyler icip cikacagim sanirim. bir de yeni yuruyus playlisti olusturmam lazim, guzel muzik olmadan yuruyemiyorum.

gunaydin derya abla, kizina da sana da gecmis olsun.

ben de sabah erkenden yuruyuse cikacaktim ama yagmur cok fazlaydi, tekrar uyudum :) sicak bir seyler icip cikacagim sanirim. bir de yeni yuruyus playlisti olusturmam lazim, guzel muzik olmadan yuruyemiyorum.

Sagol canim. Pop sugar fitness in sayfasinda oluyor güzel playlistler.

merhabalar bende yeni leslie yapanlardanım...bugün de 3 mil yapmış bulunmaktayım...

2 nisan da başladım diyete 90 kg ile şimdi 78,5 kg.ım
15 haziran da oğlumun doğum gününü yapacağız o güne kadar kaç kg olacağım bakalım...

Sabah bol bol alt vücut çalıştım. Popsugar'da inner thing videosu buldum ama nefesim yetmedi bitirmeme :KK1::KK8::KK8::KK8: Yarın sabah kısa bir şeyler yapıp erkenden çıkmam gerekecek evden.

Ablaniz babalar günü alisverisinden kendine de pay cikardi kizlar. Kendime biraz incik boncuk ve iki tane de yazlik terlik aldim. Henüz pilates yapamadim ama sabah tibetlerimi yaptim.

Son düzenleme:
Ablaniz babalar günü alisverisinden kendine de pay cikardi kizlar. Kendime biraz incik boncuk ve iki tane de yazlik terlik aldim. Henüz pilates yapamadim ama sabah tibetlerimi yaptim.

oh oh gule gule kullan :) ben de bugun bir tek yuruyus yaptim ustune de pogaclari donerleri goturdum...

oh oh gule gule kullan :) ben de bugun bir tek yuruyus yaptim ustune de pogaclari donerleri goturdum...
Ooo ne yaptin canim butuncaban bosa cikiyor boyle yedikce. O hamurlar hep bacaklarina yerlesiyor.

Merhaba kızlar
Sabahtan beri sokaktayım. Bugün spor yapamıcam. Sırtım ağrıyor. Dün sabah ender Saraç yaptım ya onda sopayla yapılan bir hareket var ya. O hareketten dolayı ağrıyor olabilir mi sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar
Sabahtan beri sokaktayım. Bugün spor yapamıcam. Sırtım ağrıyor. Dün sabah ender Saraç yaptım ya onda sopayla yapılan bir hareket var ya. O hareketten dolayı ağrıyor olabilir mi sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz esneme yogasi yapabilirsin. Ozellikle diz ustu cokup ayagimizi arkaya ters kolumuzu one uzattigimiz hareket, kedi gibi yaptigimiz hareketler sirt icin, yere yatip bir dizimizi yana yatirip yuzumuz ve diger kolumuzu obur yana cevirdigimiz de bel icin.

haklısın derya abla, böyle yüzüme vurman iyi geldi:KK14:
Istersen kiz canim ama uzun zamandir cabaliyorsun kendine acimasiz planlar cikariyorsun sonra bir günde herseyi mahvediyorsun. Tabii yiyeceksin ama ne bileyim bir pogaca ye baska bir gün döner ye diger ögünleri hafif gec. Bu düzene alistir kendini.

Istersen kiz canim ama uzun zamandir cabaliyorsun kendine acimasiz planlar cikariyorsun sonra bir günde herseyi mahvediyorsun. Tabii yiyeceksin ama ne bileyim bir pogaca ye baska bir gün döner ye diger ögünleri hafif gec. Bu düzene alistir kendini.

kızmadım ya tam tersi teşekkür ediyorum "boşver nolucak" demediğin için... şu an elimdeki çikolatayı yavaşça yere bıraktım... beyaz toblerone...

bugünümü 4 fast milin 2 mili ve 3 fast mil ile kapattım:KK8::KK8:

ben de bugunun yoklamasini verip cekileyim..

5 mile fat burning yapildi.. simdi yaktigimiz kalorileri bi cumartesi aksami klasigi ile geri almaya geldi sira :))

burdan rose7634e sonsuz sevgiler :) onun sayesinde senkronu bozuk olmayan videolara ulastim :KK8::KK8::KK8:

herkese iyi aksamlaaaarr...

yedikten sonraki pişmanlık insanı mahvediyor ama yapacak birşey yok deme 24 saat sindirimi var içtiğin suyun ve spor miktarınıda artırırsan ayrıcada yediklerin dikkat edersen toparlayabilirsin canım :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

X