tabiki yapabilirsin bende genelde her yaptığım programda leslieyi seçiyorum .Sanırım başlangıç takvimini tamamlayamayacağım tatile çıkıyoruz kısa süreliğine olmayacağım gelince artık yeniden başlarımBende casseyden memnunum fakat cardio çalışmaları kısa olmasına rağmen beni yoruyor..Cardio günlerinde arada leslie yapsam olur mu? Kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum..
Amin canım. Sendeki istikrara hayranım kolay gelsinSelam kızlar kimsecikler uğramıyor galiba benden başka..Kendi kendime yazıyorumBugün moralim çok bozuk...Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın...Yılmak yok spora devam (spor yaparken bayağı rahatladım)
eylül takvimi 9. gün yapıldı..
Merhabalargeçen yıl leslie ve sağlıklı beslenmeyle 5 ayda 13 kg vermiştim. Şimdi hamile olduğum için yapamiyorum aslinda yapmaya korkuyorum. Ins doğumdan sonra Leslie ' ye tekrar başlayıp doğum kilolarını vermek istiyorum
maşallah canım sana tatilden döndüm ve bugün başladım spora mary helen bowers ballet beatıful serisinden alt bölge için birkaç videosunu yaptımMerhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. Önemli olan bebeğin ve senin sağlığın. Riskli bir durum yoksa Dışarıda hafif yürüyüşler yapabilirsin doğumuda kolaylaştırır..
Evett kaç gündür yazamadım..Egzersizlerimi yapıyorum bırakmak yokkk..
Raporum : eylül takvimi 14.gün .
Telden mi giriyorsun v downlad sitesine ? Pc yada laptoptan açıyor ama..vdownlond eu maalesef kapanmış canım ya .umarım bilen arkadaşlar yardımcı olur gerçekten zayıflamak istiyorum yaa.
yok canım bilgisaydan girdim. yine denedim kapanmış maalesef.Telden mi giriyorsun v downlad sitesine ? Pc yada laptoptan açıyor ama..