Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bende casseyden memnunum fakat cardio çalışmaları kısa olmasına rağmen beni yoruyor..Cardio günlerinde arada leslie yapsam olur mu? Kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum..
tabiki yapabilirsin bende genelde her yaptığım programda leslieyi seçiyorum .Sanırım başlangıç takvimini tamamlayamayacağım tatile çıkıyoruz kısa süreliğine olmayacağım gelince artık yeniden başlarım

bugünde takvimin 5.günü ve leslie 30 days burn (casey hafif geldiği için birazda kardiyo yaptım yağlarda gitsin tatile hafiflemiş gireyim bari)

Yaptığın sporlarla bayağı hafiflemişsindir şimdi İyi tatiller...

selam bende burda olmak istedim yaklaşık 4 aydır sağlıklı besleniyorum 7 kiloya yakın verdim
bunun yanında evde leslie yapıyorum bu aralar regl olduğum için ara verdim regl bitiminde lesliye tekrar başlıyacağım
açık hava yürüyüşlerinde okullar açıldıktan sonra inşallah kızımı okulabırakıp yürümeyi düşünüyorum

Selam kızlar kimsecikler uğramıyor galiba benden başka..Kendi kendime yazıyorum Bugün moralim çok bozuk...Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın...Yılmak yok spora devam(spor yaparken bayağı rahatladım)

eylül takvimi 9. gün yapıldı..

Amin canım. Sendeki istikrara hayranım kolay gelsin

Merhabalar geçen yıl leslie ve sağlıklı beslenmeyle 5 ayda 13 kg vermiştim. Şimdi hamile olduğum için yapamiyorum aslinda yapmaya korkuyorum. Ins doğumdan sonra Leslie ' ye tekrar başlayıp doğum kilolarını vermek istiyorum

Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. Önemli olan bebeğin ve senin sağlığın. Riskli bir durum yoksa Dışarıda hafif yürüyüşler yapabilirsin doğumuda kolaylaştırır..
Evett kaç gündür yazamadım..Egzersizlerimi yapıyorum bırakmak yokkk..
Raporum : eylül takvimi 14.gün .

maşallah canım sana tatilden döndüm ve bugün başladım spora mary helen bowers ballet beatıful serisinden alt bölge için birkaç videosunu yaptım

merhaba hanımlar bura yeri değil ama 5 mile fast i nerden indirebilirim bazı yerlerden denedim ama linler kapanmış . şimdiden teşşekkürler hepinşze sağlıklı zayıflamalar

kimse cevap vermeyecek sanırım halbuki çoook heveslenmişitm ya bende zayıflamak istiyorum baya gaza gelmiştim.

vdownlond eu maalesef kapanmış canım ya .umarım bilen arkadaşlar yardımcı olur gerçekten zayıflamak istiyorum yaa.

YouTube dan indiriyorum ben.
Google'dan nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz. Yasaktır falan diye yazamıyorum buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…