Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Hay Allah yaa ! Üzüldüm.. Daha once oradan video indirmiştim 3 ve 4 mill keşke 5 mill de indirseydim

leslie Burn
Eylül takvimi 21.gün yapildi..
(geçen hafta takvimi 3 gün yapamadım rahatsızdım biraz sadece dışarıda yürüyüş yaptım)

bende mary helen bowers'a devam Bölgesel çalışmalarını yapıyorum ama videoyu bitirene kadar canım çıkıyor butt series part1-part2-outer thight .Sendeki gelişmeler nasıl danur'cum takvimi belki tekrar başlarım bayramdan sonra
Herkesin bayramını şimdiden kutlarım

Uzun bi aradan sonra kondisyonumu artırmak Amacıyla 6 gğndür leslie yapıyorum. Bayramdan sonra barre ve kardio çalışacağım. Deryacım sağolsun yardımcı oldu bana.

Selam kızlar nasılsınız
Ben bugün çok merak ettiğim ,elektrik alamadığım çok faydalı olduğunu topiklerde okuduğum butt lift bum bum yaptım çooook zorlandım.. Sevmediğimden olabilir mi? Totomu kaldırmak bombeli yapmak istiyorum .öyle brazil totosuda istemiyorum.. hayallerim büyük değil... Az daha selülitli yuvarlak..

Pilates takviminide bayram dolayısıyla tam yapamadım onun yerine leslie yaptım yediklerimi eritmek için..Kısacası arada moralim bozulsada spora devam ettim..

başlarda zor olabilir zamanla alışırsın yapıpta çok faydasını gördüğüm bir program etrafımdakiler bile popon yuvarlak olmuş bazısıda büyümüş dediler tepkiler farklıydı ama bariz değişiklik oluyor canım tavsiye ederim

topik hareketlensin kızlar bayramda yediklerimi eriteyim ve kondisyonum artsın diye leslie ve bölgesel çalışmalara devam dünkü raporum 5 really big miles

Tesekkur ederim ..kendimi zorlamam gerekiyor galiba hemencecik olmuyor sekillenme..bu egzersizi haftada kac defa yapmak lazim?
Raporum temizlik is guc cok yoruldum sadece leslie big burn yaptim csseyim ekim takvimine baktim usendim yapmadim..

Hanımlar elinde leslie nin 5 millik videosu olan var mı ? Leslie başlıklı tüm konulara yazıyorum. Elinde olan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi?

brazil but lift bum bum yapıldı.Bugün biraz daha kolay geldi
2 haftadan sonra kolay oluyor nefes nefese kalıyorsun bum bumu 3 gün ,hight thigtı 2 gün toplamda 5 gün bölgesel ve kardiyo ile beraber yapıyordum ama inan popom bonbili oldu ve çok güzel tepkiler aldım " popon düzdü yuvarlak olmuş diyen oldu " yada yanlar daralmış popon dikleşmiş " falan filan yani güzelleşti şu yandaki çıkıntılarda gitse çok sevineceğim zamanla oda olacak sporla herşey mümkün bence

Spora ben de devam ediyorum. Bu sabah slim in 6 yaptım. Yarın sabah da fitness yapmayı planlıyorum.
canım sen takvimine mi uyuyorsun kafana göre mi yapıyorsun başlamak istiyorum birde bu programı deneyeyim 6 hafta nede olsa ?Sen uzun zamandır yapıyorsun bildiğim kadarıyla vücudndaki değişimler nasıl oldu canım?

indoor walking exercise --Derya bloğuna eklemiş bende denedim kolay rahatlatıcı bir videoydu benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…