Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

o kıskananlar yok mu içten içe çatlasınlar benimde etrafımda var yapmazlar yapanlarında sonuçlarını görünce kıskanırlar :KK62:casey ho 'nun bölgesel çalışmalarını yapıyorum çok hoşuma gidiyor birde şu sıralar slim in 6 da dikkatimi çekiyor
leslie ile kombine etmeyi düşünüyorum şu sıralar kafama göre karışık yapıyorum leslie ve bölgesel.Kurbandan sonra sistematik olarak başlarım .
Danurcum ölçü almışmıydın mesala kaç cm inceldin ?
raporumuda vereyim salı leslie 4 fast mile ve mary helen outer thigh
bugünde leslie easy burn ve slim in 6 ramp it up

rosecim inanki ölçü almadım:KK22:
raporum: beginner takvimi 22.gün ...

kızlar nerdesiniz topiğimizi boş bırakmayalım :KK73::KK73:
Beginner takvimi 24.gün yapıldı:KK6::KK6:
Canım takvim bitince bilgilendir bizi ,gerçi casey ho'nun her videosunu yaptığımda acı hissediyorum tabi buda benim hoşuma gidiyor önce beginner sonra aylık takvime başlamak gerekiyor değil mi?

cuma raporumu vereyim
leslie 3 fast mile ve saddlebag shaver

cumartesi
leslie 5 day slim down

Canım takvim bitince bilgilendir bizi ,gerçi casey ho'nun her videosunu yaptığımda acı hissediyorum tabi buda benim hoşuma gidiyor önce beginner sonra aylık takvime başlamak gerekiyor değil mi?

cuma raporumu vereyim
leslie 3 fast mile ve saddlebag shaver

cumartesi
leslie 5 day slim down

Selam beginner yeni başlayanlar için bu takvimi bitirenler diğer aylık takvimlere geçebilirlermiş..(ingilizcem yok internette yaptığım araştırmalara göre söylüyorum).

Yeni başlayanlara göre bazı videoları ağır bence..Ben uzun süredir spor yapmama rağmen zorluyordu bazı videoları.. 2 gün sonra takvim bitecek insaallah..Yeni takvimle devam edecem sıkılmazsam..

Kadının çalıştırdığı her yer cayır cayır yanıyor inan ki... Düzenli yapılırsa çok faydası olur bence...
Sözün kısası bence denemek isteyenler başlasın başarılı bir program bence..Pilates gerçekten vücudu toparlıyormuş şahit oldum..

Selam beginner yeni başlayanlar için bu takvimi bitirenler diğer aylık takvimlere geçebilirlermiş..(ingilizcem yok internette yaptığım araştırmalara göre söylüyorum).

Yeni başlayanlara göre bazı videoları ağır bence..Ben uzun süredir spor yapmama rağmen zorluyordu bazı videoları.. 2 gün sonra takvim bitecek insaallah..Yeni takvimle devam edecem sıkılmazsam..

Kadının çalıştırdığı her yer cayır cayır yanıyor inan ki... Düzenli yapılırsa çok faydası olur bence...
Sözün kısası bence denemek isteyenler başlasın başarılı bir program bence..Pilates gerçekten vücudu toparlıyormuş şahit oldum..
başlamayı düşünüyorum çok sağol

casey ho beginner calender 1.gün yapıldı
Casey ho dan memnun musun canim?

Bu arada herkese merhaba arkadaslar. Blogum cok zamanimi aldigindan foruma pek ugrayamiyorum. Misafirlerim de yeni gitti. Kis dönemi icin güzel konularin hazirligi icindeyim. Herkese sevgiler.

Bu arada herkese merhaba arkadaslar. Blogum cok zamanimi aldigindan foruma pek ugrayamiyorum. Misafirlerim de yeni gitti. Kis dönemi icin güzel konularin hazirligi icindeyim. Herkese sevgiler.
hoşgeldin canım özledik seni canım mennunum her videosunda her yanım yanıyor popomdan 2 cm gitti ama mary helen bowersda yapıyorum yanısıra beginner calendar 3.gün yapıldı ve mary helen outer thigh yapıldı

Derya hoşgeldin...Bende arkadaşlara katılıyorum özledik seni..

Raporum cassey hoo eylül takvimi 2. gün yapıldı

hoşgeldin canım özledik seni canım mennunum her videosunda her yanım yanıyor popomdan 2 cm gitti ama mary helen bowersda yapıyorum yanısıra beginner calendar 3.gün yapıldı ve mary helen outer thigh yapıldı

Bende casseyden memnunum fakat cardio çalışmaları kısa olmasına rağmen beni yoruyor..Cardio günlerinde arada leslie yapsam olur mu? Kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum..

Sagol canim ben de sizi özledim. Oo oute thigh videosunu biliyorum feci bi sey.

X