- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlarda zor olabilir zamanla alışırsın yapıpta çok faydasını gördüğüm bir program etrafımdakiler bile popon yuvarlak olmuş bazısıda büyümüş dediler tepkiler farklıydı ama bariz değişiklik oluyor canım tavsiye ederimSelam kızlar nasılsınız
Ben bugün çok merak ettiğim ,elektrik alamadığım çok faydalı olduğunu topiklerde okuduğum butt lift bum bum yaptım çooook zorlandım.. Sevmediğimden olabilir mi? Totomu kaldırmak bombeli yapmak istiyorum .öyle brazil totosuda istemiyorum.. hayallerim büyük değil... Az daha selülitli yuvarlak..
Pilates takviminide bayram dolayısıyla tam yapamadım onun yerine leslie yaptım yediklerimi eritmek için..Kısacası arada moralim bozulsada spora devam ettim..
başlarda zor olabilir zamanla alışırsın yapıpta çok faydasını gördüğüm bir program etrafımdakiler bile popon yuvarlak olmuş bazısıda büyümüş dediler tepkiler farklıydı ama bariz değişiklik oluyor canım tavsiye ederim
Merhaba bende var ama nasıl gönderebilirim bilmiyorumHanımlar elinde leslie nin 5 millik videosu olan var mı ? Leslie başlıklı tüm konulara yazıyorum. Elinde olan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi?
2 haftadan sonra kolay oluyor nefes nefese kalıyorsun bum bumu 3 gün ,hight thigtı 2 gün toplamda 5 gün bölgesel ve kardiyo ile beraber yapıyordum ama inan popom bonbili oldu ve çok güzel tepkiler aldım " popon düzdü yuvarlak olmuş diyen oldu " yada yanlar daralmış popon dikleşmiş " falan filan yani güzelleşti şu yandaki çıkıntılarda gitse çok sevineceğim zamanla oda olacak sporla herşey mümkün bencebrazil but lift bum bum yapıldı.Bugün biraz daha kolay geldi
istediğin zaman başlayabilirsin bence zorlandığını hissetmediğin sürece tabiikiMerhabalar sezeryan sonrası leslie ne zaman başlayabilirim acaba?
canım sen takvimine mi uyuyorsun kafana göre mi yapıyorsun başlamak istiyorum birde bu programı deneyeyim 6 hafta nede olsa ?Sen uzun zamandır yapıyorsun bildiğim kadarıyla vücudndaki değişimler nasıl oldu canım?Spora ben de devam ediyorum. Bu sabah slim in 6 yaptım. Yarın sabah da fitness yapmayı planlıyorum.