Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

kızlar merhabalar 4 ve 5 mil videolarını nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz lutfen

tabiki alırız aramıza hoşgeldin leslie ile güzel kilo verirsin azimle devam ettiğin sürece tabi istikrar çok önemli
raporumuda vereyim
mary helen bowers brıdge series ve tae bo cardio ınferno
göğüs çalıştım
Teşekkür ederim hoşbulduk :)
Bende her gün 3 mil Leslie ile yürüyorum.Birazdan başlıycam :)

fat burning cardio - pop pilates
5 best exercises flatten your lower belly - pop pilates
muffintop massacre - pop pilates
50 calf raises

Selam bugün 20. günümü yaptım dün yapamadım yoğundum..

Sonuçları: Özellikle bacaklarım ve karnım bayağı sıkılaştı bu kadar beklemiyordum..arada kısa lesliede yapıyorum..4 gün sonra eylül takvimi yayınlanır yapmayı düşünüyorum kısmet olursa sıkılmazsamm,..
Spor zor sonuçları güzel ama malesef hemencecik sonuç alınmıyor..etrafımdakiler çok zayıflamışsın duruşun değişmiş içten içe kıskananlar var:KK70:Bide bana sorun diyorum selülitler gitse:KK51: bacaklarımdakiler baya azaldı fakat popomdakiler sinir ediyor beni o çukurlukları doldursam süper olacak:p

o kıskananlar yok mu içten içe çatlasınlar benimde etrafımda var yapmazlar yapanlarında sonuçlarını görünce kıskanırlar :KK62:casey ho 'nun bölgesel çalışmalarını yapıyorum çok hoşuma gidiyor birde şu sıralar slim in 6 da dikkatimi çekiyor
leslie ile kombine etmeyi düşünüyorum şu sıralar kafama göre karışık yapıyorum leslie ve bölgesel.Kurbandan sonra sistematik olarak başlarım .
Danurcum ölçü almışmıydın mesala kaç cm inceldin ?
raporumuda vereyim salı leslie 4 fast mile ve mary helen outer thigh
bugünde leslie easy burn ve slim in 6 ramp it up

X