- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
Adın ne kuzu takipleşelim :)İnstagrama böyle koyduğum için tekrar yazmak istemiyorum, direkt buraya da bunu ekliyorum. Hem renk olsun. :) Dün yaptığım sporum. Eki Görüntüle 1543862
merhaba canım bu karın bi türlü gitmiyor..pilates sadece sıkılaştırdı.. barre abs çok iyi gibi ama sanırım sonucunu biraz zaman geçince alacağım.. peki call karın hareketleri nasıl canım? yani barre mi yoksa call mu daha etkili? yoksa ikiside anı derecede mi etkili? sen hangisini tavsiye edersin?Cocuklari yatirinca barre bacak hareketleri ve call karin hareketleri ve tabii ki esneme yaptim.
Kelin merhemi olsa... diyecegim ne yazik ki. Karnin dümdüz olmasi cileli bir ugras. Ben haftaya yayip hepsinden yapmaya calisiyorum. Ancak karin yagi kardio ile gidecek bunun yani sira buyuk kas gruplarini calistirmak da yag yakiminda etkili oluyor.merhaba canım bu karın bi türlü gitmiyor..pilates sadece sıkılaştırdı.. barre abs çok iyi gibi ama sanırım sonucunu biraz zaman geçince alacağım.. peki call karın hareketleri nasıl canım? yani barre mi yoksa call mu daha etkili? yoksa ikiside anı derecede mi etkili? sen hangisini tavsiye edersin?