Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

İnstagrama böyle koyduğum için tekrar yazmak istemiyorum, direkt buraya da bunu ekliyorum. Hem renk olsun. :) Dün yaptığım sporum.

Evde yatılı misafirlerim var. Spor yapmıyorum. Onlar gidince başlarım.

Herkese merhaba arkadaslar. Bugun dünun yorgunlugu vardi yazamadim. Siz calismissiniz masallah.

Cocuklari yatirinca barre bacak hareketleri ve call karin hareketleri ve tabii ki esneme yaptim.

Selamlaaar buralarin en fit kizlarina. Ben bugun push up cesitleri, squat, plie squat, deadlift, roll up, cat and cow yaptim. Birrazdan bahcede calisacagim ogleden sonra da yurumem gerekiyor kardio da boyle olsun.

Cocuklari yatirinca barre bacak hareketleri ve call karin hareketleri ve tabii ki esneme yaptim.
merhaba canım bu karın bi türlü gitmiyor..pilates sadece sıkılaştırdı.. barre abs çok iyi gibi ama sanırım sonucunu biraz zaman geçince alacağım.. peki call karın hareketleri nasıl canım? yani barre mi yoksa call mu daha etkili? yoksa ikiside anı derecede mi etkili? sen hangisini tavsiye edersin?

Kelin merhemi olsa... diyecegim ne yazik ki. Karnin dümdüz olmasi cileli bir ugras. Ben haftaya yayip hepsinden yapmaya calisiyorum. Ancak karin yagi kardio ile gidecek bunun yani sira buyuk kas gruplarini calistirmak da yag yakiminda etkili oluyor.

Dün bir video izledim tamamen yagsiz bir karin icin kadinlardaki ideal yag orani %12-15 arasi olmali imis. Kadin gidin kendinizi köprüden atin dese daha iyi idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…