Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Alirsin canim hatta daha bile fazla sonuc alirsin.

Gunaydin kizlar. Bugun evde ve bahcede islerim var. Spora zaman ve hal kalir mi bilmem. Callaneticse de devam etmek istiyordum.

Eki Görüntüle 1546534 kediden kiskandim ne kiskancim ha ha ha...
İnstada hesap açman çok iyi oldu. Yediklerini görüyorum artık hergün. :) Yürüyüş yaptığın yerler içimi açıyor, özeniyorum. :) Bende öyle bir yerde otursam hergün yürürdüm sanırım. Yada kesin bisikletim olurdu, her yere onunla giderdim.

Dün streching yaptım. Birde ara ara, 40 jumping jack, 30 squat, 20 crunch, 10 şınav yaptım, ağırlıksız, kardiyo şeklinde.

Isime gelenleri gösteriyorum dermisim

Selam kızlar dün yaptıklarım 50 şer somo ve normal squat....25 lunges..25 geriye tekme..
Bugünde Chest and back..Bikini Belly boot camp..6 minutes sexy arms pop pilates..Şimdilik bu kadar

ben de sporla ilgili bir hesap acıcam, vakit bulursam eklerim mesaj atarım bu benim diye. benim hesaptakiler sirketten okuldan vs oldugu ıcın bıdı bıdılarını cekemem :)

günaydın,

JM 30days shredte 2. level e başlıyorum, bugunkji planım, 2 mile leslie, 2 . level, debie slimbers slim &6 pack. extra sabahtan 1 mile yürüdüm :):)

D Derya 70 bişi soracğaım sen de polar kullanıyorsun, heart traker ını da kullanıyor musun? ben loop ını kullanıyorum ama sanki egzersiz sırasında yaktığım kaloriyi tam vermiyor. Ona kanıyada suradan vardım instagramda arattıgımda insanlar 27dk da 250 kal filan yakmış ben max 150 filan yakıyorum. ya da o ınsanların fazlalığı var, bilemedim.

Ben heart treaker olani kullaniyorum canim. Ama kalori yakimi kilo ile ilgili. Kilosu fazla olan fazla yakiyor.

Gunaydin kizlar. Iki gundur bahcede calismaktan sporla ilgili bi sey yapamadim ama bahce de bana epey bir kardio oluyor.

Bugun havuza gittik. Biraz yuzme biraz cocuklarla top oynama biraz kizimin pesinde kosturma derken butun gun hareketli gecti.

Günaydın hanımlar
Bu hafta misafirler nedeniyle hiç spor yapamadım.
Haftaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…