Alirsin canim hatta daha bile fazla sonuc alirsin.günaydın arkadaşlar.bir sorum olacaktı.leslie'nin yürüyüş programı ile açık havada yürüyüş aynı etkiyi veriyor mu.1 yıl önce işe gidip gelirken yürüyordum,sabah öğle akşam,toplamda 1,5-2 saat kadar yürüyordum.5-6 kilo vermiştim 3 ayda. evlendim ve evim artık işime çok yakın ve işten biraz geç çıkıyorum,ev işiydi şuydu buydu derken yürüyüşe çıkamıyorum.leslie'nin programını uygulasam diyorum evde işlerim bitince.yine aynı sonucu alabilir miyim.daha önceden videolarını indirmiştim.
İnstada hesap açman çok iyi oldu. Yediklerini görüyorum artık hergün. :) Yürüyüş yaptığın yerler içimi açıyor, özeniyorum. :) Bende öyle bir yerde otursam hergün yürürdüm sanırım. Yada kesin bisikletim olurdu, her yere onunla giderdim.Eki Görüntüle 1546534 kediden kiskandim ne kiskancim ha ha ha...
Isime gelenleri gösteriyorum dermisimİnstada hesap açman çok iyi oldu. Yediklerini görüyorum artık hergün. :) Yürüyüş yaptığın yerler içimi açıyor, özeniyorum. :) Bende öyle bir yerde otursam hergün yürürdüm sanırım. Yada kesin bisikletim olurdu, her yere onunla giderdim.
Makarna çekti canın senin yüzünden.Isime gelenleri gösteriyorum dermisim
Bezelye yedim bugun yedikten sonra aklima geldi resim cekecektim.Makarna çekti canın senin yüzünden.ama yemedim, karabuğday makarna araştırmasındayım. Var nette ama almıyorum şu an.
polar ft4-ft7 ft60 var hangisini kullanıoyrusn canım.Ben heart treaker olani kullaniyorum canim. Ama kalori yakimi kilo ile ilgili. Kilosu fazla olan fazla yakiyor.
Ft4 kullaniyorum memnunum aslinda benim de gozum digerindeydi daha mi pratik diye.polar ft4-ft7 ft60 var hangisini kullanıoyrusn canım.