Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

ilahi canım çok tatlısın yaa:)) ben bu karın olayını birazda doğumlara bağlıyorum.. hele birde hamileliklerde fazla kilo alınmışsa biz ne kadar uğraşsakta olmuyor sanırım.. çünkü karnımız elastikiyetini kaybediyor.. onunda tek çaresi estetik galiba.. işte buda benim züğürt tesellim:))

bu arada bende foruma girmişken rapor vereyim: 1 saat yüksek tempolu bazen yavaş (interval) yürüyüş ve üstüne barre abs yaptım..

Bu konuda daha detayli paylasimlarim olacak takipte kal canim.

2 saat bahce calismasi ve 2 saat disarda yuruyerek islerimi hallettim.

Dün 40 dakika yürüdüm ama hamur isi yedim . 2 poğaça bir dilim de sütlü tatlıyı bir güzel indirdim mideye şeytana uyup Az sonra da bugünün yürüyüşüne çıkacağım. En az 7 km hedefim. Eve dönünce de barre abs yaparım.

günaydın arkadaşlar.bir sorum olacaktı.leslie'nin yürüyüş programı ile açık havada yürüyüş aynı etkiyi veriyor mu.1 yıl önce işe gidip gelirken yürüyordum,sabah öğle akşam,toplamda 1,5-2 saat kadar yürüyordum.5-6 kilo vermiştim 3 ayda. evlendim ve evim artık işime çok yakın ve işten biraz geç çıkıyorum,ev işiydi şuydu buydu derken yürüyüşe çıkamıyorum.leslie'nin programını uygulasam diyorum evde işlerim bitince.yine aynı sonucu alabilir miyim.daha önceden videolarını indirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…