- 5 Mayıs 2014
- 18
- 7
ilahi canım çok tatlısın yaa:)) ben bu karın olayını birazda doğumlara bağlıyorum.. hele birde hamileliklerde fazla kilo alınmışsa biz ne kadar uğraşsakta olmuyor sanırım.. çünkü karnımız elastikiyetini kaybediyor.. onunda tek çaresi estetik galiba.. işte buda benim züğürt tesellim:))Kelin merhemi olsa... diyecegim ne yazik ki. Karnin dümdüz olmasi cileli bir ugras. Ben haftaya yayip hepsinden yapmaya calisiyorum. Ancak karin yagi kardio ile gidecek bunun yani sira buyuk kas gruplarini calistirmak da yag yakiminda etkili oluyor.
Bu konuda daha detayli paylasimlarim olacak takipte kal canim.ilahi canım çok tatlısın yaa:)) ben bu karın olayını birazda doğumlara bağlıyorum.. hele birde hamileliklerde fazla kilo alınmışsa biz ne kadar uğraşsakta olmuyor sanırım.. çünkü karnımız elastikiyetini kaybediyor.. onunda tek çaresi estetik galiba.. işte buda benim züğürt tesellim:))
Hahahahahaha... çok tatlısın.Dün bir video izledim tamamen yagsiz bir karin icin kadinlardaki ideal yag orani %12-15 arasi olmali imis. Kadin gidin kendinizi köprüden atin dese daha iyi idi.
Senin de kandilin kutlu olsun canim.Arkadaşlar,
"Berat kandilimizi kutlar, Yüce Rabbimden bağışlanmamızı, sağlık, huzur, barış, mutluluk dolu günler, iyilikler ve güzellikler vermesini dilerim..."
Ay tabii ki nasil tutturalim o yag oranini gobekli yasarim bari ne yapayim.Hahahahahaha... çok tatlısın.
Özelden yazayım :)Adın ne kuzu takipleşelim :)
Benim %15 ama yağım var biliyorsun.Dün bir video izledim tamamen yagsiz bir karin icin kadinlardaki ideal yag orani %12-15 arasi olmali imis. Kadin gidin kendinizi köprüden atin dese daha iyi idi.
Kedicim sende bile varsa biz hic hayal kurmayalim.Benim %15 ama yağım var biliyorsun.
Senin karnındaki yağ oranı çok iyi azaldı. Çok az kaldı, doğru yoldasın zaten.Kedicim sende bile varsa biz hic hayal kurmayalim.
Ölmeden biter mi dersin?Senin karnındaki yağ oranı çok iyi azaldı. Çok az kaldı, doğru yoldasın zaten.
E olduğu kadar artık sonuçta hayat o kadar da sivri köşeli yaşanmaz yaniii....Ay tabii ki nasil tutturalim o yag oranini gobekli yasarim bari ne yapayim.