Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar gecmis olsun dün deprem olmus.

Ben bu sabah kizimla kisa bir tur attim size yazdiktan sonra gazetemizi almaya gittik. Sonra karin pilatesimi ve tibetlerimi yaptim.

Ben bu sabah kizimla kisa bir tur attim size yazdiktan sonra gazetemizi almaya gittik. Sonra karin pilatesimi ve tibetlerimi yaptim.

sağol canım çok şükür birşey olmadı ben hissetmedim ayaktaydım ama buzdolabı çok fena sallandı .Dün leslie 4 fast 3 mil,30 days burn ve firm yaptım.Bugün dinlenme günüm yapasımda var ama bakalım

2 saat biraz fazla degil mi? Biliyorsun belirli bir süreden sonra (sanirim 1 saat) kortizol hormonu salgilanmay basliyor.

ben şu sıralar Leslie'den sıkıldım, bu hafta dışarda yürüyüşle devam edicem. dün çok az spor yaptım, bugün de pilates yaptım.
bir de artık günde 100 tane calf raise yapıcam, kitabın üstüne çıkıp, alt bacakları inceltiyor. hepinize kolay gelsin, önümüzdeki birkaç hafta meşgul olucam ama yine de haftada bir raporumu veririm :)

oddk, dışarda yürüyüş yapabilmene çok sevindim, güzel bir gün olmuş. ben de sahile inmeye başlayacağım artık.

Sohbete de ugrayabilirsin canim burasi sadece leslie ye ait bir baslik degil zaten. Yazin genelde devamsizlik oluyor ben de Temmuzda aksatacagim esim izine gelince bütün günü havuzda gecirdikten sonra leslie ye hal kalmiyor ama basligi bos birakmayalim.

2 saat biraz fazla degil mi? Biliyorsun belirli bir süreden sonra (sanirim 1 saat) kortizol hormonu salgilanmay basliyor.

haklısın canım ,tartıda 300 gr.verdiğimi görünce çok üzüldüm pazar günü fazla kaçırma ihtimaline karşı abartım galiba geçen 5 mega mileslerin kalori farkından bahsetmişsiniz 2 tane 5 mega miles var ,biri 5 really big mega miles -diğeride 5 mega miles ondan olabilir Leslie dosyaları dikkatlice bakınca anladım

Bir de 3 fast miles yaptim yeni haftaya hazirim.

bugun de esimle sahile indim. Guzel yurudum. :) yasak olasina ragmen manyal yakanlanlar yuzunden erken kestik sahil keyfimizi.

Cok sagolun. Ben dun parkta yasadim depremi. Ama kardesim 6. Katta oldugu icin cok korku dolu gecmis. Her gecen gun istanbul depremi yaklasiyor.

Bu arada telefondan girdigimde kelime hatasi yapailiyorum. Dun mesela kaslarimdaki gerilmeyi yazacagima gerilemeyi yazmisim. Siz anlayin artik beni.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de telefondan cok garip yaziyorum. Aksam karatay teyzeye ihanet edip meyve peynir tabagi yedim. O kadar sicak ki bugun canim serin serin meyve istedi.

Ben de telefondan cok garip yaziyorum. Aksam karatay teyzeye ihanet edip meyve peynir tabagi yedim. O kadar sicak ki bugun canim serin serin meyve istedi.

karatay teyze'ye çok gıcık oluyorum ben Derya abla iyi yapmışsın, oh olsun her şeyi bir tek o biliyormuş gibi konuşuyor, öyle ahkam kesen insandan nefret ederim. boş teneke çok tıngırdar demişler, tıp diplomasını bir şekilde elde etmiş diye ağzına geleni söyleme hakkı var zannediyor. tutup da insan sindirim sistemiyle koyununkini aynı görüp," bakın koyunlara, ot yiyorlar ne kadar yağlılar" derse ben de ona bi taraflarımla gülerim. bu kadar da olmaz çünkü, nasıl doktor olmuş bilmiyorum.

Canim ben saygi duyuyorum cok basarili bir bilim kadini ve onun eslenme tarzini benimsememin bana cok da faydasi oldu mide siskinligimi bu sayede yendim. Ama birebir de uyabiliyorum diyemem.

Canim ben saygi duyuyorum cok basarili bir bilim kadini ve onun eslenme tarzini benimsememin bana cok da faydasi oldu mide siskinligimi bu sayede yendim. Ama birebir de uyabiliyorum diyemem.

diyetini çok iyi bilmiyorum ama şu koyun-insan kıyaslamasından sonra okuma gereği duymadım şahsen. ama anladığım kadarıyla paleo diyetinin süslenmiş, karataylanmış hali gibi...

Bugün üşendim yapmadım spor. Yarın sabah slim in 6 yapıcım.
Bu aralar kilo aldım bu duruma çok canım sıkılıyor
Şişliğim de var ne yapsam inmiyor karnım davul gibi resmen. Var mı önerebileceğiniz birşey

Siskinlik su tutmasindan ileri geliyorsa bitki caylari ya da gectigimiz gunlerde baslikta gecen detox suyundan icebilirsin. Hareket de cok iyi geliyor.

Merhaba . Araniza yeni katiliyorum. Derya abla onerilerin cok hosuma gitti bunu belirtmek iatedim oncelikle. Fazla kilolarim var ve bir ay gibi bi surede verebileceğim kadar kilo vermek istiyorum. Yardim edebilir misiniz acabaa??

Sagol canim ama sunu soyleyeyim su kadar zamanda verirsin dememiz mümkün degil. Baslayip göreceksin ancak. Kilo verebilmek icin haftanin 5ya da 6günü spor yapmaya ve beslenme düzenini degistirmeye hazir olmalisin. Yapacagin spor da yarim saatten fazla ve kardio agirlikli olmali baslangic icin.

Ablam bana program yapmamda yardimci olur musun? Cunku ne kadar arastirirsam arastirayim bir bilenden tavsiye almak cok onemli. Program ya da tavsiyelerini soylersen cok memnun olurum:)

Ben de bu isin uzmani degilim her zaman söylüyorum yanlis anlasilma olmasin diye. Ne kadar vaktin oldugunu bilemiyorum ama disarda yürüyüs ve leslie yapma imkanin varsa bu ikisini bütün haftaya yayarak yapabilirsin. Leslie yaparsan ilk ayda zaten farki görmeye baslarsin. Bazi arkadaslar daha bir iki haftada bile fark gördüler. Spor gecmisin hic yoksa kosmadan hoplamadan bir milden baslayip arttirabilirsin 1 mil 15 dk sürüyor. Videolarda var zaten . Kilo vermek icin en az 3 mil olani yapman lazim ki bir ise yarasin ama önce programa alisip kondisyonunu arttir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…