Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

sabırla devam et canım sırayla hepsi gider .Deryacım bu enerjinden azcıkda bana yolla canım
Spor yaptikca yapasim geliyor canim yaa. Severek de yapiyorum belki ondandir. Insan sonuc aldikca motive oluyor.

Ben nasil daha fazla yakmayi basardim o videoda, agirliklardan mi acaba? Jillian kadar tempolu neredeyse degil mi noseecim? Leslie nin eski videolarini bilenler ve yaptigimi duyanlar ayy leslie de spor mu dediler videolari gösterince agizlari acik kaldi. Insanlar evde de bu sporlarin yapilabilecegini akil edemiyorlar herhalde.

Olabilir , ben ağırlık kullanmıyorum...bayağı farkettirir bence ağırlık...sen ne kadar yakmıştın? Bayağı terletti beni açıkçası Son mili zor bitirdim kendimi maraton koşucusu gibi hissediyorum...bir de evde tempo da önemli ,insanın kendini zorlaması gerekir bence daha iyi faydalanmak için...leslienin arkasındakiler bile hepsi farklı farklı tempolarda yapıyorlar...zorlamak lazım hep daha iyisi için...

Valla noseecim hatirlamiyorum tam ama dört son milini yapmistim onun 450 ye yakin yakmistim galiba. Hem banti hem agirliklari kullandim.

Merhaba arkadaşlar, artık çok daha iyiyim şükür , dün 1 saat içerisinde dışarıda yüründü ve bölgesel çalışıldı.

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar, cok güzel ve enerjik bir haftasonu olsun hepimize inşallah Ben dün akşam Leslie 2 mil yaptım, fazla vaktim yoktu, hiç yoktan iyidir dedim. Sabah ta Tibet hareketlerini yaptım, cok keyif aldım. 10 tekrarla başladım. Hadtasonu bolca ev işi beni bekliyor ama spora da vakit ayıracağım mutlaka

Merhaba arkadaşlar, artık çok daha iyiyim şükür , dün 1 saat içerisinde dışarıda yüründü ve bölgesel çalışıldı.
Tekrar gecmis olsun canim.

Hepinize günaydin kizlar. Haftasonu beni de ev isleri bekliyor pazartesi sabahi esim geliyor cünkü. O buradayken istemiyorum ev isleriyle ugrasmak. Henüz günün programini yapmadim. Tibetlerimi yaparim sonra duruma göre devam ederim.

Günaydın canlar
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Bugün ilk fırsatta 4 fast mil yapacağım

günaydın arkadaşlar, bende 4 fast yorulduğum kadar diğer videolarında yorulmuyorum noseecim senden onun ne kadar yaktığını rica etsem söylermisin ?

Cnm 7 haftalık hamileyim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar herkese. Ben sabah ciktim evden simdi geldim. Sahilde kahvaltimi yaptim, cimenlerin uzerine yayildim. Harikaydi. Ama arada depremi atlattik. Avcilar sahilde bankta cok guzel sallandik. Evde oldugumu dusunemiyorum. Herkese gecmis olsun. Evden sahile gidis donus 5 kilometre kadar yurudum ama sabit bir tempo olmadan. Cok verimli oldugunu sanmiyorum. Leslie yapip dusumu alip cikicam yine :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün temizlikten sonra misafirim geldi henüz spor filan yapamadim. Bari ütü yapip mutfak dolaplarimi sileyim.

Şimdi walk'n tone'u bitirdim. Vücudum yürüyüşten sonra soğumamış olacak ki süper terledim. Tüm bacak kaslarımdaki gerilemeyi hissettim. Bu videoyu beğendim. Sık sık yapacağım. Süresi de kısa olduğu için bana uygun. 14+8 dakika olarak 2 part halinde var genelde.:118:

4 fast mil yapıldı duş alındı. Herkese iyi geceler diliyorum

Yuruyus yalan oldu bugun. Alisveris, arkadaslarla yemek derken su saat oldu amarula ile muhabbete devam ediyoruz.

Iyi uykular herkese

iPhone 'den gönderildi

Günaydin kizlar. Iyi Pazarlar. Ev isleri ve haftasonu dün spor isini suya düsürdü sadece Tibetlerimi yapabildim. Okul günlerinde ne kadar düzenli yapabiliyorum halbuki... Dün aksam gec saate kadar ev isleriyla ugrastim artik bacaklarim titriyordu yorgunluktan. Neyse ki bütün hafta spor yaptim. Bugün pilates ya da yoga gibi bir seyler yapmak istiyorum karnima yönelik. Pop sugar fitnessin sayfasinda da okumustum haftada 1 günü bu tür kaslari uzatip esnetmeye yarayan calismalar yapmamiz gerektigini. Hem tüm hafta yaptigimiz spordan sonra kaslar esniyor, hem de sporla calismis olan kaslar yoga, pilates gibi calismalarla uzayip daha ince bir görünüm aliyor. Her seferinde bir gün ayiracagim diyorum sonra yine kendimi deli gibi kardio yaparken buluyorum. Bugün bu sözümü tutmaya calisacagim.

Evet, insanitiy ve p90x gibi programlarda haftada 1 pilates, yoga koymuşlar, bu sebeptendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…