Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bu hafta çok stresli bir hafta geçirdim ve normalde de diyet yapamıyorum çok ama çikolata abur cubur cips yemiyorum meyveli soda dışında asitli içecek içmiyorum akşam 7-8 den sonra meyve dışında o da az zaten yemiyorum. Konu mantı ve makarnaysa durduramıyorum kendimi onun dışında problem yok leslie 4 fast mile ile devam ediyorum barre bacak yapıyorum artık karında yapıcam ama bu beslenme şekliyle kilo vermem zorlaşır mı ki? Şu da var eğer çok yediysem öğlen pizza yedim mesela yada mantı o gün başka yemek adına bişey yemiyorum yersem meyve yiyorum. :) İlla diyete gerek var mı sizce?

Gerçekten böyle kilo verilirse iyi bi yöntem. Bende tatlıya hayır diyemeyenlerdenim
Bu arada yazdım ama gitmemiş bende bugün leslie ile 5 mil yaptım

Bunlari hepimiz yapiyoruz ama ne siklikta bu hamur turu seyleri yedigin onemli. Ben de makarna cok severim haftada bir gun yiyorum artik. Bu tur seyler haftada iki gun yiyorumdur en fazla.

Derya abla ne desin hamur gobeklerin bas dusmani.

1.5 saat tempolu yürüyüş yaptım akşam. Diyette devam ediyor ama baskül hala sabit Şu direnci bi kırsam gerisi gelecek ama...

Derya abla haftada en fazla 2 gün yiyorum fazla değil zaten sıkıntı olmaz o zaman değil mi?

Bugun kizimla yarim saat yurudum ve birkac pilates karin hareketi yaptim.

Yürüyüş zamanı. 1,5 saat kadar yürüme düşüncem var. Bu arada bacak incelmesi icin ne önerirsin Derya? Barre bacak için miydi?

Yürüyüş zamanı. 1,5 saat kadar yürüme düşüncem var. Bu arada bacak incelmesi icin ne önerirsin Derya? Barre bacak için miydi?
Tam da bacak icin canim. Benim yaptigim videolari yuruyusun yanisira yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…