Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Merhabaalar..
yeni dogum yapmis ve enziren bi anne olarak fazlalik 9 kilom var.
emzirdigim icin siki diyet yapamiyorum.
yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.

Bir de evde yapabilecegim bi spora/ egzersize Ihtiyacim var.
bu bana yapılabilir gibi geldi..

Guna,din kizlar ... The look good naked barre, inner thigh gap clarity. Bahcede de calisacagim icin enerjimi fazla harcamak istemedim. Haa bir de snav yaptim.

Evde her spor yapilir yeter ki istek olsun.

15 dk kucakta bebekle olmak üzere yarım saat yaptım.
görsel paylasim topigini inceleme firsatim olmadigi için youtube da ki 1 mil yazan video ile basladim. Doğru mu yaptım bilmiyorum.

15 dk kucakta bebekle olmak üzere yarım saat yaptım.
görsel paylasim topigini inceleme firsatim olmadigi için youtube da ki 1 mil yazan video ile basladim. Doğru mu yaptım bilmiyorum.
Agirlik yerini tutmustur bebis daha cok kalori yakarsin.

Selam kızlar bugün çocukları okula gönderdim..Yemeğimi yaptım spor zamanı dedim..bilgisayarı açtım neyse barre cardio yapayım dedim..Başladım yapmaya elektrikler kesildi gitti geldi derken 1 saatimi aldı..sonunda pes ettim lazım değil spor ..

Biraz daha bekledim..elektrikler geldi .Bu defa başka video seçtim yaptım sporumu
Ballet booty
Slim in 6 six pack

Oğlan uyursa 4 fast mile yapacağım. Aslında çok da uykum var. Gözlerim kapanıyor.

günaydın,

kızlar dün bana nolmuştu bilmem. saat 7.30da uyudum.. babet giymiştim bu sene ilk defa. ama normalde hep giyrdim. baya ağrıdı ayaklarım. ya da ondan onceki gun baya zorladım kendimi bilmiyorum. inş bugun acısı cıkacka!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…