App ler var birkac kez denedim dogru düzgün saymiyor. Söyle söyleyeyim 5 mil leslie 10.000 adim yapiyor yaklasik ona göre hesaplayabilirsin. Disarda da bir saat yürüyüs o kadar diye biliyorum.Kızlar telefonlar için adim sayar bi program var mı adimlari siz nasil sayiyorsunuz
Ben 3 mil yapıyorum canim o da 6.bin adim felan ediyo o zamannApp ler var birkac kez denedim dogru düzgün saymiyor. Söyle söyleyeyim 5 mil leslie 10.000 adim yapiyor yaklasik ona göre hesaplayabilirsin. Disarda da bir saat yürüyüs o kadar diye biliyorum.
Iste uc mil yapip gunun gerisini de hareketli gecirirsen ancak tamamlarsin 10bin adimi.Ben 3 mil yapıyorum canim o da 6.bin adim felan ediyo o zamann
Yapıp gerçekten sonuç alan var mı? Denedin mi canım?Evet ama program cok basarili. Yalnz videolar uzun ve yorucu oldugu icin useniyorum.
Ben polar kullanıyorum jawbone up var, fitbit var. Ama en uygunu xaonomi mi ne? 69-79 tl olarak değişiyor fiyatları. Telefon bazen sapıtabiliyor.Kızlar telefonlar için adim sayar bi program var mı adimlari siz nasil sayiyorsunuz
Tabii ki denedim, yoksa iyi program der miyim? Ama dedigim gibi cok zorladi. Bir ara haftada 3 gün rio extreme, ve simdi tam kac gün hatirlayamiyorum tummy tuck, abs rapido, bum bum rapido yaptim. O dönem güzel de sikilasma olmustu hatta bacak ve popo icin bum bum rapido cok iyi geldi . Rio extreme 50 dk ve bana cok zorlayici geldi her seferinde sonlarda kalbim sikisiyordu, onu devam ettiremeyince diger videolardan da sogudum.Yapıp gerçekten sonuç alan var mı? Denedin mi canım?
Bugün yüzme öğrenme çalışmaları, yüzememe çalışmaları.
Arkadaşım öğretiyor.ay ben de öğrenceeeeem ama ne zaman Allah bilir :))::):) Nerede öğreniyorsun canım?