Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Hafta sonu dinlenmeye ayırdım. Cumartesi tüm gün evdeydim, hiçbir şey yapmadım. Gerçekten iyi geldi, hayatımın en uzun gribini geçirdim bu sefer. Bugün 6 km kadar normal tempoda yürüyüş yaptım. Spor dolu bir hafta planladım. Umarım uygulayabilirim.

leslie 1 mil ısınma
bum bum
leslie 30 days burn
daha sonrada (17:00 de ) göğüs çalışması yapıldı
Deryacım esnemeleri sporun bitiminde yapıyorum örneğin bum bumda 5 dak.esneme yaptırıyor leanardo
yeter mi acaba aslında sadece 10 dk.esnetmeyede ayırmak lazım ama her zaman mümkün olmuyor gerçekten rahatlatığını hissediyorsun.Malesef 10 gün gecikmelide olsa regl oldum biraz ağrılarım var

Birkac dk bile hic yapmamaktan iyidir. Vaktin olunca daha cok zaman ayirirsin

Gunaydin kizlar, bugun benim bos gunum ama caliskan arilarin mesajlarini gordum cok sevindim. Bircok baslik acilip acilip insanlarin devam etmemesi yuzunden oylece kaliyor ama bizim masallahimiz var. Sporu aliskanlik haline getirdik cok sukur.

Herkese selam, dün dışarda 20 dak. yürüyüşle yetindim. Bugün sabah alt karın videosu 10 dak. Dışarda 25 dak kadar yürümüş oldum, evde leslie yaparım diyordum ama canım istemiyor. Bugünlük böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…