Yeterince kardio yapmissin zaten. Ben de alisverisr gittim bir saat kadar yurudum ama ruzgardan dayak yemis kadar oldum.Bugün baharı resmen getirdik, bir süredir çok az yaktığımız sobayı söktük.Sabah temizlik, öğleden sonra yarım saat kadar pazar. Bugün de dinlenme günü ilan ettim :))
Ama bu barre karın oldukça farkettirdi. Haftaya göğüs ve kalça çalışmayı da düşünüyorum.
Programa alismak icin iyi kilo vermek icin az. Kilo vermek icin haftada 5_6 gun en az 3 mil yapmalisin.hiç spor gecmişim yok . nasıl kilo veririm diye araştırırken burayı buldum . 15 kilo fazlam var . dün hormon testlerimi yaptım normal cıktı . doktor 18 20 arası böyle kilo alımları normal dedi .
1 Mile In Home Walk! ek olarak
leslie 500 adım başlangıç için dogrumu yapıyorum acaba bide bu videoları hangi saatlerde yapmam gerekli
Geçmiş olsun ablacım durumu iyidir inşallahDun oglum gida zehirlenmesi gecirince btun gece ugrastik sabah da doktordan geldik. O stresle iki mil leslie, inner thigh gap, tracey bacak, barre karin ve esneme yaptim. Simdi cok iyiyim.
Iyi canim sagol. Tek derdi birkac gun diet yapacak olmasi aglayip duruyor.Geçmiş olsun ablacım durumu iyidir inşallah
Geçmiş olsun canım.Dun oglum gida zehirlenmesi gecirince btun gece ugrastik sabah da doktordan geldik. O stresle iki mil leslie, inner thigh gap, tracey bacak, barre karin ve esneme yaptim. Simdi cok iyiyim.
Geçmiş olsun Derya.Dun oglum gida zehirlenmesi gecirince btun gece ugrastik sabah da doktordan geldik. O stresle iki mil leslie, inner thigh gap, tracey bacak, barre karin ve esneme yaptim. Simdi cok iyiyim.
Geçiş olsun canım.Dun oglum gida zehirlenmesi gecirince btun gece ugrastik sabah da doktordan geldik. O stresle iki mil leslie, inner thigh gap, tracey bacak, barre karin ve esneme yaptim. Simdi cok iyiyim.
En gec bacaklari acip cevirmeye basladiklarinda kasiklarim zonklamaya basliyor. Ama bitiriyorum.