Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydin kizlar. Ben de güne yogayla basladim. Tam cok iyi geldi diyecektim ki telefonum takildi bekliyorum hala acilmasini.

Bugün baharı resmen getirdik, bir süredir çok az yaktığımız sobayı söktük. Sabah temizlik, öğleden sonra yarım saat kadar pazar. Bugün de dinlenme günü ilan ettim :))
Ama bu barre karın oldukça farkettirdi. Haftaya göğüs ve kalça çalışmayı da düşünüyorum.

Yeterince kardio yapmissin zaten. Ben de alisverisr gittim bir saat kadar yurudum ama ruzgardan dayak yemis kadar oldum.

hiç spor gecmişim yok . nasıl kilo veririm diye araştırırken burayı buldum . 15 kilo fazlam var . dün hormon testlerimi yaptım normal cıktı . doktor 18 20 arası böyle kilo alımları normal dedi .
1 Mile In Home Walk! ek olarak
leslie 500 adım başlangıç için dogrumu yapıyorum acaba bide bu videoları hangi saatlerde yapmam gerekli

Programa alismak icin iyi kilo vermek icin az. Kilo vermek icin haftada 5_6 gun en az 3 mil yapmalisin.

Dun oglum gida zehirlenmesi gecirince btun gece ugrastik sabah da doktordan geldik. O stresle iki mil leslie, inner thigh gap, tracey bacak, barre karin ve esneme yaptim. Simdi cok iyiyim.

Bugün gene saatlerce elektrik kesikti burada. Sabırlı olmaya çalıştım ama. Barre ve ebru şallı videolarından hareketleri birleştirip kafamdan 15 dakika karın çalıştım. Sonra da 3 mil leslie.

Günaydın kızlar
Dün şu kıvırcık Saçlı esmer kadının ayakta yaptırdığı yan yağ videosunu yapmıştım. Bir de yerde karın hareketleri yaptım. Belim acayip ağrıyor. Et kesmesi gibi. Bugün ne yapayım sizce. Leslie yapsam acaba ağrılarımı artırır mı? Yoksa bu Acının üstüne mi gitmem gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…