Evet canim bu cok önemli bir detay cogumuzun da dikkat ettigini sanmiyorum. Bu hafta bacakla ilgili bir yazi da yazacagim bazi hareketler bacagi kalinlastiriyor toparlayamadim bi türlü.çooook teşekkürler kafamdaki sorunun cevaplarını buldum kas çalışırken mesala protein alımı çok önemli diyorlar demekki almasakta olurmuş çünkü ben hergün yumurta yiyorum çok seviyorum sebzeli omlet yapıyorum genelde şuanda bildiğin gibi kalça ve bacak ağırlıklı çalışıyorum ve kas oranının yoğun olduğu bölgeler çok sağol öpüyorum şu nabız olayına biraz bakayım
Ben o isi yarim muz ya da birkac cevizle hallediyorum.birde canım bilmeyenlerde vardır kardiyo yapacağım zaman 1 adet elma yiyip başlıyorum karbonhitrat ve enerji için
O karbonhidrat ve sekeri spor sonrasi almak sana pek yarar saglamaz. Proteinli bir seyler yemelisin spor sonrasi.aa bakın bunu bilmiyordum bende genelde spordan sonra meyve yiyorum yanlış mı oluyor o zaman
bu günde 5 mil leslie yapıldı
Olcum yaptin mi saatle canim yaparken. Benim o intervaller sirasinda nabzim tehlike sinirini geciyor. Artk her yapista nabiz kontrolu yapacagim.bu yüzden leslie 4 mile fast ı öneriyorum, Derya senin dediğin nabız ölçümlerine de uyuyor. 3 dakika nabız up, sonra down. yağ yaktırıyordur bu kesin.
Olcum yaptin mi saatle canim yaparken. Benim o intervaller sirasinda nabzim tehlike sinirini geciyor. Artk her yapista nabiz kontrolu yapacagim.
Leslie virüsü bi bulasti mi kurtulamazsin ama mutlaka da fayda görürsün. Bir sey degil canim walk yapa yapa incelmeni ve saglikli kalmani dilerim.bugün ilk günümdü leslie ile.....
1 mile exprees ardından hızımı alamadım.....Walk At Home Walk Slim Fast Start 3 Fast Miles yaptım..
çok keyifli.....
teşekkür ederim benimle buluşturduğunuz için...
derya1970 çok teşekkür ediyorum...sevgiler.......