Bol bol karin esnetmesi yap canim esneme basliginda videolarini bulacaksin.Günaydın kızlar
Dün şu kıvırcık Saçlı esmer kadının ayakta yaptırdığı yan yağ videosunu yapmıştım. Bir de yerde karın hareketleri yaptım. Belim acayip ağrıyor. Et kesmesi gibi. Bugün ne yapayım sizce. Leslie yapsam acaba ağrılarımı artırır mı? Yoksa bu Acının üstüne mi gitmem gerekir.
Baslikta link ve video paylasimi yapmiyoruz. You tube dan barre abs pop sugar yazarsan cikiyor. Ayrica dogum yapmis kadinlarin karin kaslari ile ilgili basliga da bir ugra istersen faydali bilgiler bulacaksin.Günaydın, barre karın videosunun linkini verir misiniz ?
Doğum yapali 2 sene oldu nerdeyse sezeryan gobegim duruyo ya
Papatyacim kardio yapmiyormusun hic, kardiosuz tek bölgeselle gitmez canim.Günaydın kızlar
Dün şu kıvırcık Saçlı esmer kadının ayakta yaptırdığı yan yağ videosunu yapmıştım. Bir de yerde karın hareketleri yaptım. Belim acayip ağrıyor. Et kesmesi gibi. Bugün ne yapayım sizce. Leslie yapsam acaba ağrılarımı artırır mı? Yoksa bu Acının üstüne mi gitmem gerekir.
Canım ben genel olarak leslie ve bölgesel yapıyorum. Leslie kardio sınıfına girmiyor mu?Papatyacim kardio yapmiyormusun hic, kardiosuz tek bölgeselle gitmez canim.
Tabii tabii leslie kardio, ben biraktim sandim.Canım ben genel olarak leslie ve bölgesel yapıyorum. Leslie kardio sınıfına girmiyor mu?
Yok canım bırakmadım dün de ısınmak için 1 mil yapmıştım aslında.Tabii tabii leslie kardio, ben biraktim sandim.
Tamam canim o zaman ya esneme yapmiyorsun karnin icin ondan da agri olabilir. Esnemeleri atlama.Yok canım bırakmadım dün de ısınmak için 1 mil yapmıştım aslında.
Dun oglum gida zehirlenmesi gecirince btun gece ugrastik sabah da doktordan geldik. O stresle iki mil leslie, inner thigh gap, tracey bacak, barre karin ve esneme yaptim. Simdi cok iyiyim.
Tesekkür ederim canim yeniden yaramazlik yapacak kadar iyi.geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir
Cok fazla harcatmaz ama kaslar sismesin diye iyi.Az önce 1 mil leslie ve 20 dk esneme videosu yaptım.
Bu esneme videoları kalori harcanır mı kızlar
Once biraz kilo ver bes kg flan kala baslarsin karin hareketlerine.Merhabalar herkese...
10 kilo kadar vermem lazım. ..
kardiyo olarak yürüyüş yapıyorum. ..
Karın egzersizi yapmak istiyorum ama kafam karıştı. ..
önce kilolarimi verip öyle mi bölgesel mi calismaliyim. ..
yoksa hem kardiyo hem karın mi yapmalıyım. ..