Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydın kızlar
Dün şu kıvırcık Saçlı esmer kadının ayakta yaptırdığı yan yağ videosunu yapmıştım. Bir de yerde karın hareketleri yaptım. Belim acayip ağrıyor. Et kesmesi gibi. Bugün ne yapayım sizce. Leslie yapsam acaba ağrılarımı artırır mı? Yoksa bu Acının üstüne mi gitmem gerekir.
Bol bol karin esnetmesi yap canim esneme basliginda videolarini bulacaksin.

Herkese günaydin kizlar. Mutlu ve huzurlu bir Pazar günü diliyorum. Dün karin yaglarina negatif etki eden stresle ilgili bir video izledim. Sizlerle paylasmak istiyorum . Adam dedi ki stres maalesef karinda yag birikmesine neden oluyor. SÜrekli karnimda yag var ben bundan kurtulamiyorum diye beyninizi negatif düsüncelerle doldurursaniz maalesef o negatif düsünceler yag olarak karniniza geri döner. Tam tersi benim bir hedefim var bu hedef icin spor, beslenme her seyi yapiyorum ve hedefime her gün biraz daha yaklasiyorum seklinde düsünce yönümüzü degistirmeliymisiz.
Tabii ki karin yaginin tek nedeni stres degildir ama herseyi yaptiginizi düsünüp sonuc alamiyorsaniz bu secenegi de degerlendirmekte fayda var derim. Hatta ben diyorum ki tabii bu benim kisisel fikrim, ayni negatif ve pozitif düsünme konusu digerproblemli bölgeler icin de gecerli olabilir.

Günaydın, barre karın videosunun linkini verir misiniz ?
Doğum yapali 2 sene oldu nerdeyse sezeryan gobegim duruyo ya :KK43:
Baslikta link ve video paylasimi yapmiyoruz. You tube dan barre abs pop sugar yazarsan cikiyor. Ayrica dogum yapmis kadinlarin karin kaslari ile ilgili basliga da bir ugra istersen faydali bilgiler bulacaksin.

Günaydın kızlar
Dün şu kıvırcık Saçlı esmer kadının ayakta yaptırdığı yan yağ videosunu yapmıştım. Bir de yerde karın hareketleri yaptım. Belim acayip ağrıyor. Et kesmesi gibi. Bugün ne yapayım sizce. Leslie yapsam acaba ağrılarımı artırır mı? Yoksa bu Acının üstüne mi gitmem gerekir.
Papatyacim kardio yapmiyormusun hic, kardiosuz tek bölgeselle gitmez canim.

Deryacım çok teşekkür ederim. Bugün esneme topiğinden bir kaç video yapacağım sadece. Zaten regl oldum. Ağır bir şey yapmak istemiyorum.

Dün yaptigim bacak videosunda da Tracey Mallet kaslari esnetip uzatarak laktik asit birikimini önleyin. Diyodu. Laktik asit birikince sisiyo kaslar.

Ben de bütün günü temizlik yaparak gecirdim. Iki gün oglum hasta diye pek bi sey yapamamistim yemek hazirlamak disinda sanki aylardir is yapilmamis gibi. Kendini temizleyen evler icat olsa artik...

Merhabalar herkese...
10 kilo kadar vermem lazım. ..
kardiyo olarak yürüyüş yapıyorum. ..
Karın egzersizi yapmak istiyorum ama kafam karıştı. ..
önce kilolarimi verip öyle mi bölgesel mi calismaliyim. ..
yoksa hem kardiyo hem karın mi yapmalıyım. ..

Merhabalar herkese...
10 kilo kadar vermem lazım. ..
kardiyo olarak yürüyüş yapıyorum. ..
Karın egzersizi yapmak istiyorum ama kafam karıştı. ..
önce kilolarimi verip öyle mi bölgesel mi calismaliyim. ..
yoksa hem kardiyo hem karın mi yapmalıyım. ..
Once biraz kilo ver bes kg flan kala baslarsin karin hareketlerine.

X