canım kas çalışmalarında irisin denen bir madde salgılanıyor oda yağ yakımına sebep oluyor zaten hareketlisin leslinin cevabını bende merak ediyorum doğrusu bizimlede paylaşırsın canımEvet haklisin rosecim artik biz 20li yaslardaki bir kadin kadar kaslanmayacagimiz icin ne kadar fazla kaslarimizi güclendirsek o kadar iyi. Leslie ye mesaj yazip sordum bu fazla kardio kas kaybina yol acar olayina ne diyecek diye. Cevap verip vermeyecegini merak ediyorum. Gerci lesli videolarinda kaslari güclendirici hareketler de var. Artik 58 kg dan 55e düsmesem de farketmez.
Hala haftalik program yapmaya calisiyorum. Haftanin 4 gününü kuvvet calismasina ayirmak istiyorum. Biliyorsunuz benim rutin calisma haftam 7 gün spor 2-3 gün dinlenme seklinde. 3 gün bölge bölge calisip bir gün de full body programlarindan yapayim diyorum. Leslie firm gibi.
Iste ben de arada kalacak gunlere yoga pilates katayim diyorum. Simdi kardio suresi azalinca diger seylere yer acildi.harika bende genelde haftalık yapıyorum programı mesala bu hafta barre ve dinlenme gününe zen yogayı katmak istiyorum kasları uzatıp dinlensin diye
Geçmiş olsun. Biraz dinlendir vücudunu istersen. Böylece diğer işlerle başa çıkma mecalin olur.Jessica smith flat abs walk 40 dakika yaptım. Grip bir türlü yakamdan düşmedi. Yine de spor yapmaya uğraşıyorum ama sadece bu kadar yapabiliyorum. Ev, iş temposu devam ederken dinlenme fırsatı olmuyor haliyle de iyileşemiyorum.
Ya o zaman da içim rahat etmiyor, ama sanırım birkaç gün dinlenmeliyim tavsiyene uyup.Geçmiş olsun. Biraz dinlendir vücudunu istersen. Böylece diğer işlerle başa çıkma mecalin olur.
Canim sen de on puanlik uzman sorusu sordun. En az 7_8 km yurumen lazim sureyi denk getirmek icin ama kaloriyi bilemem.Ben bir şey sormak istiyorum leslie 4 fast mile de yada power mile harcadığımız kadar kalori harcamak için kaç saat yürümemiz gerekiyor acaba bugün dışarda yapmayı düşünüyorum yürüyüşte.
Tamam abla sağ olCanim sen de on puanlik uzman sorusu sordun. En az 7_8 km yurumen lazim sureyi denk getirmek icin ama kaloriyi bilemem.