Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

canım kas çalışmalarında irisin denen bir madde salgılanıyor oda yağ yakımına sebep oluyor zaten hareketlisin leslinin cevabını bende merak ediyorum doğrusu bizimlede paylaşırsın canım

Hala haftalik program yapmaya calisiyorum. Haftanin 4 gününü kuvvet calismasina ayirmak istiyorum. Biliyorsunuz benim rutin calisma haftam 7 gün spor 2-3 gün dinlenme seklinde. 3 gün bölge bölge calisip bir gün de full body programlarindan yapayim diyorum. Leslie firm gibi.

harika bende genelde haftalık yapıyorum programı mesala bu hafta barre ve dinlenme gününe zen yogayı katmak istiyorum kasları uzatıp dinlensin diye

harika bende genelde haftalık yapıyorum programı mesala bu hafta barre ve dinlenme gününe zen yogayı katmak istiyorum kasları uzatıp dinlensin diye
Iste ben de arada kalacak gunlere yoga pilates katayim diyorum. Simdi kardio suresi azalinca diger seylere yer acildi.

Geçmiş olsun. Biraz dinlendir vücudunu istersen. Böylece diğer işlerle başa çıkma mecalin olur.

Ben bir şey sormak istiyorum leslie 4 fast mile de yada power mile harcadığımız kadar kalori harcamak için kaç saat yürümemiz gerekiyor acaba bugün dışarda yapmayı düşünüyorum yürüyüşte.

Bugun firm ve barre karin yaptim. Kac gundur ruzgardan disariya cikamiyoruz. Belki aksam lesli de yaparim biraz hic yuruyemeyince kendimi iyi hissetmiyorum.

Ben bir şey sormak istiyorum leslie 4 fast mile de yada power mile harcadığımız kadar kalori harcamak için kaç saat yürümemiz gerekiyor acaba bugün dışarda yapmayı düşünüyorum yürüyüşte.
Canim sen de on puanlik uzman sorusu sordun. En az 7_8 km yurumen lazim sureyi denk getirmek icin ama kaloriyi bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…