Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bazı arkadaşlar adım sayardan bazıları ise polar saate sahip(kaç kalori yakıldığını gösteren bir saat) o şekilde bizleri bilgilendiriyorlar sağolsunlar

Anladım, teşekkür ederim. Ağırlıklarla yapılınca kalori yakımının arttığından bahsedilmişti de ondan merak ettim, demek ki polar saatle öğrenmiş arkadaşlar. Bende dumble var ama pek sevmiyorum ağırlıkla yapmayı, ayağa takılan ağırlıkları hiç bilmiyorum ama zaten birkaç kere ayak bileğimi burkmuş biri olarak sanırım bana uygun olmaz:KK1:

Kızlar bu arada ben bahsetmiştim, çalışıyorum. Çoğunlukla da masa başında oluyorum. İşyerinde hareketimi artırmak için kendimce bulduğum yöntemler var. Adımsayar takmak ta motive edici oluyor. Bunlardan biri çay, kahve alacağım zaman odaya söylemiyorum, gidip kendim alıp geliyorum. Yaklaşık 3 kat merdiven inip çıkmış oluyorum böylece, az gibi görünse de gün içinde hareket sağlıyor. 1 kere gidip gelmem 500 adım civarı oluyor ki, yarıdan çoğu merdiven. Birine bir şey söylemem gerektiğinde telefon etmiyorum, bizzat gidip söyleyip dönüyorum. Bir de bilgisayar başında uzun çalışınca hem gözler yoruluyor, hem sırt ağrısı oluyor, bunun için de diyelim 1 saat çalıştım, kalkıp ofiste 500 adım veya 1000 adım kadar Leslie hareketleri yapıp geri oturuyorum. Böylece hem hareketimi artırıyorum, hem çalışırken ufak ta olsa spor yapmış gibi oluyorum:KK8: Tabi belirtmekte fayda var, ofiste yalnızım:KK53:

merhaba hanımlar:)) bende leslie programına calısıyorum. su an 4 seviyedeyim. diyetle birlikte güzel incelme ve kilo verdiriyo. fakat benim belim inceydi normalde popom ve bacaklarımdan cok kilo verdim:KK1: ama göbek ve kollarımı bi türlü eritemedim. nasıl bi hareket yapmalıyım bunlar için. sabahları yatagın içinde mekik cekiyorum bide:)) :emir_bebek:

Kizlar size yazdiktan sonra ciktim yeni döndüm bir sicak bastirdi sormayin. Bu arada detox suyunun etkilerini deneme firsatim oldu. Sabah icmistim yarim litre kadar, az yaptim zaten denemek icin cok sükür markette tuvalet var yani alisverisin yarisinda 2 kez alisveris arabasini birakip zor kostum. Sizdeki etkisini bilemeyecegim ama bende bagirsak calistirici etkisi oldu. Evdeyken iyi de disari cikacagim zaman icmeyecegim.

Kızlar bu arada ben bahsetmiştim, çalışıyorum. Çoğunlukla da masa başında oluyorum. İşyerinde hareketimi artırmak için kendimce bulduğum yöntemler var. Adımsayar takmak ta motive edici oluyor. Bunlardan biri çay, kahve alacağım zaman odaya söylemiyorum, gidip kendim alıp geliyorum. Yaklaşık 3 kat merdiven inip çıkmış oluyorum böylece, az gibi görünse de gün içinde hareket sağlıyor. 1 kere gidip gelmem 500 adım civarı oluyor ki, yarıdan çoğu merdiven. Birine bir şey söylemem gerektiğinde telefon etmiyorum, bizzat gidip söyleyip dönüyorum. Bir de bilgisayar başında uzun çalışınca hem gözler yoruluyor, hem sırt ağrısı oluyor, bunun için de diyelim 1 saat çalıştım, kalkıp ofiste 500 adım veya 1000 adım kadar Leslie hareketleri yapıp geri oturuyorum. Böylece hem hareketimi artırıyorum, hem çalışırken ufak ta olsa spor yapmış gibi oluyorum:KK8: Tabi belirtmekte fayda var, ofiste yalnızım:KK53:
Merdiven inip cikmak popo ve arka bacaklar icin de cok iyi. Arada hareket etmen cok iyi oturarak calismak zor oluyor yillardir calistim öyle biliyorum.

Arkadaslar yine sizin objektif fikrinizi almak istedim. Bir süre önceki halimi, bugünkü halimi ve leslie öncesi halimi ekliyorum. Karnimda fark görüyormusunuz sizde?

geçmişi okuyamadım kızlar ya ama deryacım tebrik editorum seni gayette belli yani fark :)

5 mill fat burning yaptım bugün soğumadanda twister yaptımm:KK8::KK8::KK8:

5 day slim down yaptım. bir de pilates yapacağım. 4 mil de yapmak istiyordum ama yapar mıyım bilmiyorum şu an.

Bana hangi Leslie'yi önerirsiniz ? Her gün bir saat kadar tempolu yürüyorum; yürüdüğüm yolda yokuş inip çıkma da var. Hangisinden başlasam ?

Bu arada tüm Tibet hareketlerini de buldum, ama sabah uyuyakalmışım yapamadım; akşama kısmet bakalım. En iyisi sabah aç karnnına yapmakmış değil mi?

Oddk mesaj atamıyorum özelden vidyoyu atarmısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oddk mesaj atamıyorum özelden vidyoyu atarmısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen de aramıza hoşgeldin canım. Bizlerle birlikte sende leslie yapmak istiyorsan, konuyu ilk mesajdan itibaren okumanı tavsiye ederim. Videolara internetten çok kolay ulaşabilirsin. Birisinden istemene hiç gerek yok.

Bana hangi Leslie'yi önerirsiniz ? Her gün bir saat kadar tempolu yürüyorum; yürüdüğüm yolda yokuş inip çıkma da var. Hangisinden başlasam ?

Bu arada tüm Tibet hareketlerini de buldum, ama sabah uyuyakalmışım yapamadım; akşama kısmet bakalım. En iyisi sabah aç karnnına yapmakmış değil mi?
Degistire degistire yaparsan vücudun alismaz. Tibetleri ben ac karnina yapiyorum sonra ya unutuyorum ya üseniyorum cünkü. Aksam yapanlar da varmis. Ama bana enerji verdigi icin sabah iyi geliyor.

Degistire degistire yaparsan vücudun alismaz. Tibetleri ben ac karnina yapiyorum sonra ya unutuyorum ya üseniyorum cünkü. Aksam yapanlar da varmis. Ama bana enerji verdigi icin sabah iyi geliyor.

Derya Hanım tibetlerin etkisini gördün mü? Ben demiştim önceden, baş dönmesi yaptı bende. Ama kestirip atmakta istemiyorum bir kere baş dönmesi yaptı diye.

Derya Hanım tibetlerin etkisini gördün mü? Ben demiştim önceden, baş dönmesi yaptı bende. Ama kestirip atmakta istemiyorum bir kere baş dönmesi yaptı diye.
Ilk hareket bas dönmesi yapabiliyor, gözümü kapatip yapiyorum. Birkac etki gördüm ama sonuna kadar gidip izlenimlerimi edinmek isitiyorum.

Birkac arkadasimiz kol icin soru sordu genel bir yanit vereyim. Leslie kol, üst alt vücut, yan vücut her tarafa iyi geliyor. Yalniz kol icin kol hareketi cok olan videolari yapacaksiniz ya da yaparken kollarinizi cok hareket ettireceksiniz.

Ben de sabahları aç karnına yapıyordum, haftasonu başlayacağım yine bir aksilik olmazsa. Bana çok iyi geliyordu, bir ara belimde bir incinme oldu, bıraktım, sonra tekrar başlayamadım. Bıraktığımda 15 tekrar yapıyordum, şimdi daha düşükten başlarım.

X