Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Tunaydin herkese,

Ufakligi uyutup tekmil vermeye geldim yine :) 4 fast mile yapildi 20ser setten 2 set mekik cekildi. 2 saatte bir devam edicem gun icinde.

Resimlere masallah diyorum derya hanim, genc kiz gibi olmussunuz. Poponuzda ve goguslerde farketmis cok. Gobek zaten pek yok sizde.

Hepinize guzel bir gun diliyorum...

iPhone 'den gönderildi

Tesekkur ederim. Be de tam tersi gobegimi eritmeye calisiyorum.

Arkadaslar yine sizin objektif fikrinizi almak istedim. Bir süre önceki halimi, bugünkü halimi ve leslie öncesi halimi ekliyorum. Karnimda fark görüyormusunuz sizde?

deryacım fark olmaz mı hiç...
ben böyle fotoları gördükçe daha da hırslanıyorum..
maşalahhhh
hiç 3 çocuk annesi gibi durmuyorsun...

deryacım fark olmaz mı hiç...
ben böyle fotoları gördükçe daha da hırslanıyorum..
maşalahhhh
hiç 3 çocuk annesi gibi durmuyorsun...

Sagol canim ben sizden fikir almak istedim bir de faydam dokunduysa ne mutlu bana.

Sagol canim ben sizden fikir almak istedim bir de faydam dokunduysa ne mutlu bana.

derya abla mükemmel olmuşsun tayt falan da çok yakışmış gerçekten 3 çocuk annesi gibi durmuyorsun maşallah..

arkadaşlar ben 5 mega mile yapayım diyorum bir hafta boyunca gerçekten çok terledim üstelik sadece ilk mili ağırlıklarla yaptım kollarım falan yanıyor şu an.. en sert pilates lastiği kullandım.. kilo vermem durakladı o yüzden zorlamak istiyorum kendimi..

bu arada Diyetisyen selahattin dönmezi dinledim bugün yaptığınız yürüşün süresi uzun temposu yavaş olmalı (yani koşu gibi değil) daha iyi kilo verilir diyor. Sanırım Leslie'nin de kilo verdirme sebebi bu. Vücut uzun süre aktif kalabiliyor.

Tesekkür ederim canim yine moral verdiniz bana. 5 mega miles in hepsi bana cok yorucu geliyor ilk mili atlayip 3 ya da 4 milini yapiyorum ama gercekten yoruyor terletiyor. 4 power miles da öyle. Sürekli tempolu olsa yapamazdik zaten arada yavaslamasi iyi oluyor.

gunde 1.5 saate yakin yuruyen biriyim, ama hic kilo veremedim. klasik dogum sonrasi kilolar. daha sonra yuruyusumu hizlandirdim, durup dinlenme olayini kaldirdim ve asla 20 dakikadan once yuruyusu kesmedim. kilolar gitti. haftasonlari evde leslie yapiyorum. bazen aksamlari bel-bacak-kalca videosunu yapiyorum. ozellikle leslie ablamiz ciddi kilo verdirdip, sIkIlastirdi. tempoyu hic dusurmedigimizden olabilir.

Arkadaslar merak edenler icin yaziyorum ben uzun zamandir popom icin sadece leslie de oldugu kadar squat, köprü hareketi yapiyorum ve mecburen bahcede ve evde bolca oldugu icin merdiven inip cikiyorum. Ekstra bir calisma yapmiyorum.

Arkadaslar yine sizin objektif fikrinizi almak istedim. Bir süre önceki halimi, bugünkü halimi ve leslie öncesi halimi ekliyorum. Karnimda fark görüyormusunuz sizde?

maşallah hiç 3 çocuk annesi gibi değilsiniz.....
ben anne değilim ama sizin kadar düzgün fiziğim yok.......

maşallah hiç 3 çocuk annesi gibi değilsiniz.....
ben anne değilim ama sizin kadar düzgün fiziğim yok.......
Tesekkür ederim 43 yasinda oldugumu da düsünürsek fazla sikayet edemem herhalde.

Arkadaslar merak edenler icin yaziyorum ben uzun zamandir popom icin sadece leslie de oldugu kadar squat, köprü hareketi yapiyorum ve mecburen bahcede ve evde bolca oldugu icin merdiven inip cikiyorum. Ekstra bir calisma yapmiyorum.

Köprü ve squat bende yapıyorum. Bakalım etkisi ne olacak. Sabah baktım da bacağımda yandan bir çizgi oluşmuş. Bazı kaslarımda ufacıkta olsa gelişme var sanırım. Yoksa benim kuruntum mu bilemiycem

Köprü ve squat bende yapıyorum. Bakalım etkisi ne olacak. Sabah baktım da bacağımda yandan bir çizgi oluşmuş. Bazı kaslarımda ufacıkta olsa gelişme var sanırım. Yoksa benim kuruntum mu bilemiycem

Zaten goruyor insan olusan kaslari ya da dokununca hissediliyor.

derya abla maşallahın var valla darısı bizlere
ben bugün ilk defa 5day slim down yaptım squatta birazzorlandım ama güzeldi akşamda yapabilirsem burn yapıcam

firm videosunusu ağırlık olmadanda yapabilir miyiz:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…