Tunaydin herkese,
Ufakligi uyutup tekmil vermeye geldim yine :) 4 fast mile yapildi 20ser setten 2 set mekik cekildi. 2 saatte bir devam edicem gun icinde.
Resimlere masallah diyorum derya hanim, genc kiz gibi olmussunuz. Poponuzda ve goguslerde farketmis cok. Gobek zaten pek yok sizde.
Hepinize guzel bir gun diliyorum...
iPhone 'den gönderildi
Tesekkur ederim. Be de tam tersi gobegimi eritmeye calisiyorum.
Denemedim canim onu da bir arastirayim.Yürüş yaparken termal kemer denediniz mi hiç? Benim kardeşiminde göbek sorunu vardı. Çok güzel erimişti kemer ile.
Arkadaslar yine sizin objektif fikrinizi almak istedim. Bir süre önceki halimi, bugünkü halimi ve leslie öncesi halimi ekliyorum. Karnimda fark görüyormusunuz sizde?
Arkadaslar yine sizin objektif fikrinizi almak istedim. Bir süre önceki halimi, bugünkü halimi ve leslie öncesi halimi ekliyorum. Karnimda fark görüyormusunuz sizde?
deryacım fark olmaz mı hiç...
ben böyle fotoları gördükçe daha da hırslanıyorum..
maşalahhhh
hiç 3 çocuk annesi gibi durmuyorsun...
Sagol canim ben sizden fikir almak istedim bir de faydam dokunduysa ne mutlu bana.
derya abla mükemmel olmuşsun tayt falan da çok yakışmış gerçekten 3 çocuk annesi gibi durmuyorsun maşallah..
arkadaşlar ben 5 mega mile yapayım diyorum bir hafta boyunca gerçekten çok terledim üstelik sadece ilk mili ağırlıklarla yaptım kollarım falan yanıyor şu an.. en sert pilates lastiği kullandım.. kilo vermem durakladı o yüzden zorlamak istiyorum kendimi..
bu arada Diyetisyen selahattin dönmezi dinledim bugün yaptığınız yürüşün süresi uzun temposu yavaş olmalı (yani koşu gibi değil) daha iyi kilo verilir diyor. Sanırım Leslie'nin de kilo verdirme sebebi bu. Vücut uzun süre aktif kalabiliyor.
Herkese merhabalar. Bu konu başlığı altında sağlıklı ve fit olmak ve bunun sürekliliğini sağlamak için yaptığımız egzersizleri paylaşıp bilgi, fikir ve deneyim alışverişinde bulunacağız. Öncelikli olarak açık havada yürüyüş ve evde leslie sansone ile yürüyüş üzerinde durulacaktır.
Leslie Sansone günün her saati, uygun olan her yerde yapabileceğimiz bir egzersiz programını bize sunuyor. Özellikle Amerika'da bir çok resmi kuruluş ve dernek tarafından tavsiye ediliyor ( Amerikan Kalp Derneği, Amerikan Kanser Derneği, Multipl Skleroz Kuruluşları...) Bir çok kamu okulunda ve hastane bazlı zayıflama programlarında uygulanıyor.
Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise doktorunuzun bilgisi dahilinde hayatınıza yürüyüşü dahil etmenizin bir çok olumlu yanını gözlemleyeceksiniz. :128:
Bol katılımlı, motive edici ve bilgilendirici bir konu olması dileğiyle :118:
(Not: Video paylaşımı yapılmayacaktır. Lütfen görsel paylaşım ve her türlü isteği görsel paylaşım sayfasından yada özel mesaj yolu ile talep ediniz.)
bilemiyorum canim sebebini herkese acik resimler.Ayyy ben neden goremiyorum fotolari
Tesekkür ederim 43 yasinda oldugumu da düsünürsek fazla sikayet edemem herhalde.maşallah hiç 3 çocuk annesi gibi değilsiniz.....
ben anne değilim ama sizin kadar düzgün fiziğim yok.......
Arkadaslar merak edenler icin yaziyorum ben uzun zamandir popom icin sadece leslie de oldugu kadar squat, köprü hareketi yapiyorum ve mecburen bahcede ve evde bolca oldugu icin merdiven inip cikiyorum. Ekstra bir calisma yapmiyorum.
Köprü ve squat bende yapıyorum. Bakalım etkisi ne olacak. Sabah baktım da bacağımda yandan bir çizgi oluşmuş. Bazı kaslarımda ufacıkta olsa gelişme var sanırım. Yoksa benim kuruntum mu bilemiycem
firm videosunusu ağırlık olmadanda yapabilir miyiz:26::26::26: