Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bir günde ne kadar egzersiz yapmam gerek peki 3 mil yeterlimidir acaba :)

Bunlar Nedir acaba :)
Youtubeda aylık programlar şeklinde veriyorlar. Hızlı etki etmesi için, neredeyse hergün yapılıyor. Dinlenme günleri çok az.
Benim eklediklerim, karın ve kol çalışması programlarıydı. Youtubedan araştırabilirsiniz.

Masallah,yakinda kurdana doneceksin korkarim...Bu egzersiz aski,insani tuttu mu birakmayan bir illet gibi ne dersiniz?
Evet, yapmazsam suçluluk hissediyorum, bugün hulahoop yazmıştım ama, onu fazla yazmışım, akşam yaparım ama. Çünkü bir anda mide bulantım oldu devam edemedim. Kendime gelince yapacağım, çünkü söz verdim kendime hulahoopu düzenli yapacağım.

Bir günde ne kadar egzersiz yapmam gerek peki 3 mil yeterlimidir acaba :)
3 mil yeterli, haftada 5-6 gün yapabilirsin. Ancak bölgesel çalıştığında hergün yapmamalısın. Haftada 3 gün yeterli. Hem kardiyo hem bölgesel çalışırsan 1 saati geçmesin.

hergün düzenli yapılsa süper olur valla. ama nerde

Her gun oluyor iste canim. Insanin kendini motive etmesi ilk sart. Bir seyi istiyorsan karsiliginda ne gerekiyorsa yapmalisin.
evet haklısın. işte ben o ilk motiveyi kaç aydır yapamadım. şimdi aklıma birkaç yıl önceki zayıf halimi getiriyorum. etek ve uzun çizme giydiğim halimi.... yüzümde çok farklıydı. aklıma getirip başlangıç için motive olmaya çalışıyorum.

Istiyorsan yaparsin bu sekilde dusun. Olumsuzdan baslarsan dusuncelerin olumsuzlasir. Hemen ilk firsatta bilgisayarin karsisina gec ve sana baslangic icin kolay gelecek bir spor videosunu uygula. Aksi halde omur boyu istiyordum, dusunuyordum ama yapamadim gibi olumsuz dusuncelerin kiskacindan kurtulamazsin.

Beni tanidiysaniz bos gunlerimde bile bos duramayacagimi biliyorsunuz. Sabah erken uyandim baktim herkes uykuda, tibetlerimle 50_60 squat yaptim degisik degisik versiyonlarini.

bugün hemen bana uygun basit bir video seçeceğim. başlangıç yapacağım inşallah. hafta içi akşamları yapabileceğim sporu. çünkü çalışıyorum. akşam da yorgun geliyorum. birşeyler ayarlayacağım. evde zaten trambolinim de var.

Gunde yarim saat bile cok buyuk degisiklikler yaratabiliyor.

Sabah dışarda biraz işim vardı.Öğlen geldim,blraz oturup spor yapacaktım,komşu geldi,sonra yemek ye,hazmedene dek 1-2 saat geçsin derken sobayı da yaktık.Ortalık sıcakladı.Bir tek salon uygun spor yapmaya.Bu sıcak ortamda yapmamaya karar verdim.Keşke dışarı spor yaptıktan sonra çıksaydım.

Komsuya da yaptirsaydin canim bi faydan dokunurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…