En iyisi sumo squat, sanki o zaman daha iyi çalışıyor kalçam. Birde jump squat ama zıplama olunca çok yoruyor.Beni tanidiysaniz bos gunlerimde bile bos duramayacagimi biliyorsunuz. Sabah erken uyandim baktim herkes uykuda, tibetlerimle 50_60 squat yaptim degisik degisik versiyonlarini.
Ben normal squatta da hissediyorum ama kalcami iyice gererek yapinca.En iyisi sumo squat, sanki o zaman daha iyi çalışıyor kalçam. Birde jump squat ama zıplama olunca çok yoruyor.
kesinlikle öyle.... haklısın....Gunde yarim saat bile cok buyuk degisiklikler yaratabiliyor.
Evet, kalçayı geriye sandalyeye oturur gibi yapınca kalça daha iyi çalışıyormuş. O zaman daha iyi hissediliyor.Ben normal squatta da hissediyorum ama kalcami iyice gererek yapinca.
Üzüldüm canim temelli mi sizde kalacak? Senin spor yapmana anlayis göstermeyecek bir insan mi? Bu tavirlarikabullenemesem de maalesef toplumumuzun bir gercegi. 3 kg vermis olmana sevindim.Günaydın Bayanlar, ben düzenli 4 mile power walk yapıyordum ama eşimin ananesi bizim ile kalmaya başladı ve aksamları maalesef kendime zaman ayıramamaya başladım, yatağa zor atıyorum kendimi. yine hareket var tabi ama sonuçta disiplinli spor yapmak bir başka, inşallah en kısa surede yine kendime vakit ayırabilirim. Ama sizin ile ufak bir bilgi paylaşmak istiyorum, Dr.Fevzi Özgönül' ün bir kitabı çıktı. ben kendisinin daha önce hastasıydım ve faydasını cok görmüştüm. şimdi kitabı aldım ve onun belirttiği yeme düzenine girdim yaklaşık 1 haftadır o şekilde besleniyorum ve 3 kilo vermişim, aslında tartılmayacaktım ama giremediğim kıyafetlere girince merakımdan tartıya çıktım :)
birde yürüyüşlerime yeniden başlayabilsem harika olacak:) Sizin ile de paylaşmak istedim. Herkese kolay gelsin:)
Bu tip hareketlerde dizler zorlaniyor tabii. Arada bir ara verip tekrar deneyebilirsin.Kızlar merhaba şimdi zumbamı yapacağım ardından Jillian'ın kickbox videosunu yapacağım. Bir şey sormak istiyorum ben squat yapıyordum düzenli olarak fakat bir süre sonra dizlerimin zorlandığını ve titrediğini fark ettim. Bıraktım squat yapmayı . Bu durum sizde de yaşanıyor mu bir çözümü var mı ? benim dizlerimde sorun olabilir tabi ama sağlıklı dizleri olanlardan fikir almak istedim
İstedikten sonra mutlaka başarırsın.evet haklısın. işte ben o ilk motiveyi kaç aydır yapamadım. şimdi aklıma birkaç yıl önceki zayıf halimi getiriyorum. etek ve uzun çizme giydiğim halimi.... yüzümde çok farklıydı. aklıma getirip başlangıç için motive olmaya çalışıyorum.
İstedikten sonra mutlaka başarırsın.
Ben geçen cuma itibariyle toplamda tam 20 kg vermiş oldum.
Haaa benimki biraz uzun zaman aldı ama oluyor.
Şimdiden kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?