• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Üzüldüm canim temelli mi sizde kalacak? Senin spor yapmana anlayis göstermeyecek bir insan mi? Bu tavirlarikabullenemesem de maalesef toplumumuzun bir gercegi. 3 kg vermis olmana sevindim.
Günaydınn:)
Üzülme aslına bakarsan biz onun evinde yasıyoruz:) oda kendi evini özlüyor ve gelmek istiyor,başımın üstünde yeri var ama işte kendime vakit ayıramıyorum bu defa. Ama haftaya vakit ayıracağıma artık. Onlar yemek yerken bende spor yapacağım artık:) ama beslenme düzenimde değişiklik yapınca süper oldu kilo daha vermişim toplamda kilo oldu belden 3, kalçadan 4 cm incelmişim:) çok mutluyum :) bu şekilde beslenmeyeinsallah bir ömür boyu devam edeceğim hem doyuyorum hemde cok sağlıklı, tatlı,makarna,pilaz ekmek dışında herseyi yiyorum. arada ödüllerde var ama henüz ödüllerimi kullanmak istemiyorum:) hazır bu tempodayken devam :)

Günaydin kizlar. Bugün sadece Rock hard videosunu yaptim aksam halim kalirsa bir tane daha yaparim. Yine adet gördüm yani aslinda hic bitmedi desek daha dogru olur. Daha iki ay önce kadin doktorunda tüm kontrollerden gecmeseydim kötü bir seyden süphelenirdim ama menapoza yaklasirken bu durumun normal oldugunu söyledi doktor. Umarim haklidir cünkü ayin nerdeyse tamamini kanamali gecirmek hic keyifli olmuyor. Bu hafta demir tabletleri aldim cünkü bu kadar kan kaybettikten sonra takviye olur diye düsündüm. Ayrica internette arastirirken tiroit hastalarinda da adet düzensizlikleri olabilecegini okudum.
Kizlar bu arada butt lift programinin faydasini biraktiktan sonra daha iyi farkettim kaslar dinlenince ortaya cikti. Sorunu olanlar mutlaka devam etsin hatta ikinci turu yapsin derim. Ben de zaman zaman bazi videolari yapip baharda bir tur daha yapacagim insallah. Yani popo resmi eklemek garip geliyor yoksa eklerdim.

Butt Workout 2- Booty Booster - 30 DAY BUTT LIFT (kalça)
Butt Workout Cardio 1- Bootcamp - 30 DAY BUTT LIFT (kalça)
Ab Power Workout 3- Tone Up - 30 DAY 6 PACK ABS (karın)

15 dk. hulahoop

Sabah kalkınca da 5 tekrardan tibet egzersizleri, hep unutuyorum yazmayı, az da olsa yapıyorum, bazen unuttuğumda oluyor.

Sporumu yaptım, içim rahat.

kilo vermek için leslie'nin üzerine tanımam çok kilo verdim görsem onun ellerini öperdim .
jessica Smith Saddlebags inner thight ve lower body
butt wourkout -3 firm extreme ve fat burning cardio
kalça ve göğüs egzersizleri
5 dk ip atlama 300 adet

Gunaydin kizlar, bi cee deyip kacayim dedim. Kuafor randevum var, bi kac da ufak tefek alisveris tabii ki yuruyerek halledilecek. Ogleden sonra da karin programi devam. Kaslarin calismis oldugunu hissediyorum kizlar ama hep donup dolasip ayni konuya geliyoruz ustteki yag tabakasinin bu programla gidecegini sanmam. Biraz ilave cardio lazim. Ama sekillendirmek icin cok guzel.

IMG_20141216_092522.JPG
IMG_20141216_092441.JPG

Pazartesi abs challenge oncesi

Derya abla maşallah valla 3 çocukla genç kız gibisin. bizler de 3 çocuktan sonra bu halde olsak daha ne isteriz. Göbek malesef çok zor gidiyor ben diyet yapınca hemen göbeğim gidiyor ama böyle sıfır göbek bir durum olmuyor çok sıkı çalışmak lazım göbek için. Bu arada bacakların falan da ince çok iyi:cool:

haftaya tatile gidiyorum ben de 1 hafta yokum bugün dışarıda işlerim vardı yürüyerek hallettim hava da soğuk hızlı hızlı yürüdüm ısınayım diye.

Back